Gratis on-line boek: 'What's up 2006'

Vr 6 Januari 2006 00:30 | Innercircle | 2961 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

'Het beste des levens is vaak gratis.' Wees niet bang dat je dit spreekwoord niet kent, want ik heb hem zelf verzonnen na de publicatie van het gratis on-line boek 'What's up 2006.' In dit on-line boek kun je lezen wat er iedere dag te zien is aan de avondhemel. De publicatie is uitgebracht als PDF-document en geschreven door Tammy Plotner van de website Universe Today. Het boek is een verademing om te lezen en het is een wonder dat het gratis is.

Het boek is erg interessant geschreven en richt zich heel erg op de lezer. Direct bij het begin van het boek wordt je begroet met 'Greetings, fellow SkyWatchers!' Het boek zorgt dus voor een euforisch 'wij'-gevoel. Het is ook geschreven voor de wat actievere sterrenkijker en bevat veel leuke informatie.Iedere pagina wordt er een dag behandeld. Er staat wat er zoal te zien is, maar ook zijn er mooie afbeeldingen te zien en gaat de schrijfster even in op feiten uit het verleden. Vaak zijn de objecten die ze op een dag behandeld ook gerelateerd aan feiten die in het verleden op die dag zijn gebeurd.

Het boek is gratis - ik herhaal gratis - te downloaden. Het enige wat je eventueel geld gaat kosten is het uitprinten, want het boek telt 407 bladzijden.

Om het boek te downloaden klik hier

Bron: Universe Today