Wakker worden voor 2012

Do 26 Oktober 2006 11:44 | Innercircle | 7133 keer bekeken | 1 reactie | 2 x aanbevolen
Een negatieve cirkel van de Aarde is al 50.000 jaar geleden begonnen.
We zijn 50.000 jaar onbewust onwetend geweest. We waren van de 5de Dimensionale naar de 3de Dimensionale bewustzijn teruggevallen. Dit kwam door onze geestelijke armoede omdat we ons niets meer konden herinneren.
De bedoeling is, dat zoveel mogelijk mensen overgaan naar de 4de Dimensie van bewustzijn en dit is innerlijk begrijpen en dan komen er ook herinneringen vrij.
Het is zo belangrijk om juist nu mensen wakker te maken. De reden is dat op 21 december 2012 iedereen op Aarde in hen 4de Dimensionale bewustzijn ''moeten'' zijn. Omdat de Aarde dan een 50.000 jarige negatieve cirkel heeft afgerond en zich voorbereidt om naar de 4de Dimensie van bewustzijn terug te gaan. Daarom kunnen er na 21 december 2012 geen 3de Dimensionale denkende mensen meer op de Aarde verblijven. Deze 3D mensen zijn dan te zwaar, niet in gewicht, maar in hun trillingen of frequenties. Dit betekent dat deze 3D mensen nu nog niet bewust zijn van wat er werkelijk hier op Aarde gebeurt. De 3de D denkende mensen die niet ( wakker worden) gaan dan gewoon terug naar de Kosmos.

BELANGRIJK: Alleen heel negatieve mensen gaan dan terug naar de Kosmos, dit zijn diegene die de Aarde ook heel erg onveilig maken. Deze mensen zijn niet meer te helpen, er is dan ook geen andere keus voor hen want zij willen of kunnen niet meer veranderen. Zij kunnen dan ook niet meer hier op Aarde blijven bestaan. Voel niet ongemakkelijk bij deze beslissing van hogere hand dit is het allerbeste voor deze mensen. Hun GEEST is ziek en zij zijn niet meer instaat ''beter'' te worden en dit betekend dat deze mensen geestelijke armoede hebben.

Voor andere mensen die nog geen ''geestelijke wijsheid'' hebben? Dit is alleen voor heel negatieve mensen die niet willen of kunnen veranderen die gaan naar de Kosmos. Er kan nog zoveel gebeuren, wij hebben nog 7 jaar de tijd voordat dit plaats gaat vinden dus geen paniek. Blijf vooral positief en blijf logisch denken dan komt alles goed, heb daar ook zeker vertrouwen in.

Wat er in 2012 gaat gebeuren daar hoeft helemaal geen paniek over te bestaan, want diegene die dit niet willen begrijpen, of willen inzien en er nog niet aan toe zijn zullen automatisch teruggaan naar de Kosmos. Dit is dan nodig, omdat deze mensen vast blijven zitten in hun denken en het hier op Aarde niet kunnen reden. Diegene die teruggaan naar de Kosmos zullen daar ook een ander bewustzijn gaan begrijpen, zodat ze dan terug kunnen keren in de 4de Dimensie op Aarde. Dit is dan de evolutie van de mens waar we doorheengaan maar ook is er een evolutie voor de Aarde. De Aarde zal dan ook een betere plaats worden om te vertoeven.

Vele gaan nog steeds verstandelijk te werk en niet met hen geest en daar zit het probleem. Spiritualiteit is Geestelijke wijsheid, dit kunnen we niet verstandelijk begrijpen, want ons verstand heeft daar echt geen weet van. Iedereen is wel degelijk verantwoordelijk voor zichzelf, alleen kunnen we proberen anderen hun ogen en oren te openen van wat er nu op de Aarde aan het gebeuren is, willen deze mensen niet horen, geeft niet het is hen eigen verantwoording. Want dan is het de bedoeling dat deze mensen echt terugkeren naar de Kosmos en kunnen daar worden bijgeschoold.

De Aarde is haar eigen herstel NU al aan het voorbereiden. In het jaar 2030 wil de Aarde terug zijn in de 4de Dimensionale bewustzijn. Om dit bewerkstelligen kunnen er na 2012 geen mensen in hun 3de Dimensionale denkende bewustzijn op Aarde zijn, want ze zijn te zwaar in ( frequentie) voor de Aarde. Dit wordt pas echt duidelijk voor de mens op 21 december 2012 dan wordt het startsein voor de Aardse 4de Dimensionale bewustzijnsverandering ook daadwerkelijk ingezet.

Zoveel mogelijk mensen moeten dus voor 2012 WAKKER worden gemaakt en dit betekend dat we allemaal mogen gaan inzien, dus gaan begrijpen wat onze eigen lessen ''fouten'' zijn in onze eigen persoonlijkheid. Dit kunnen we echt alleen zien en begrijpen wanneer we onze OGEN en OREN eindelijk openen voor de realiteit. Door beter te luisteren, want dan begrijpen we dingen veel beter. Laat anderen mensen als zij het niet begrijpen, dan onze eigen tekortkomingen zien, dit gaat het makkelijkste om onszelf dan als voorbeeld te stellen, dus onszelf kwetsbaar opstellen. Dit werkt altijd om hun ogen te openen, want mensen willen niet graag hun eigen tekortkomingen horen dat is altijd heel kwetsbaar, maar als wij ons zelf kwetsbaar openzetten voor hen, gaan ze ons vertrouwen en dit is wat we mogen gaan doen. Wij blijven steeds dezelfde fouten maken en we weten vaak niet waarom we dit doen. Zie het als een cadeautje als iemand anders je helpt om iets wat je zelf nog niet hebt ingezien van jezelf of nog niet zelf kunt begrijpen.
Begrijpen we onszelf beter, dan komen we in balans, zijn we in balans komen we ook in een 4de dimensionale bewustzijn. Vraag je Hogere Zelf om je te helpen.

Wij mogen dankbaar zijn dat wij nu alles mogen weten, maar ook gaan begrijpen. Zodat we er met ons allen op kunnen voorbereiden en de mens en de Aarde kunnen helpen om dit te verwezenlijken. De Aarde en de mensheid horen nu eenmaal bij elkaar, kunnen we een Aarde voorstellen zonder mensen? De mens heeft de vrijheid om op de Aarden en ook in de Kosmos te verblijven omdat de Aarde en de Kosmos een verblijfplaats is voor de mensheid. De Kosmos alleen al heeft 7 verschillende Dimensies, daarna kwam de Aarde als een Dimensie apart.

De meeste mensen mogen hun denken 180 graden gaan veranderen en inzien dat lichaam en ook de geest samen moeten werken en in balans moeten zijn. Mensen die nog steeds in zwart/wit denken, begrijpen alleen deze 3de Dimensionale bewustzijn en denken dat er hier op Aarde alleen een mentale en emotionele en materiele mentaliteit bestaat. Dus denken dat alleen hun lichaam belangrijk is. Sommige mensen begrijpen eigenlijk wel dat ze wat moeten doen en denken als ze lichamelijk in balans zijn dat dit het is. Maar zij vergeten dat Geestelijke wijsheid het allerbelangrijkste is om ons weer te kunnen herinneren wat we al geweten hebben. Deze mensen blijven dan onbewust dus echt onwetend. Ook begrijpen ze er dan niets van hoe ze in een hoger bewustzijn moeten komen, we hebben echt alles geweten.

Op Aarde hebben we ook een ander voertuig nodig dan in de Kosmos, omdat de Aarde nu nog een zwaardere trilling of frequentie heeft. Naar verwachting is de Aarde in 2050 weer terug in de 5de Dimensie en dan kunnen we zo van de Kosmos naar de Aarde gaan zonder van lichtlichaam naar 'n aards lichaam te veranderen.

Wat is er nu nodig voor 2012? Mensen hun ogen te openen voor datgene wat er nu werkelijk aan de hand is. Laat vooral mensen inzien ''wakker maken'' en dus hun ogen openen dat er werkelijk een andere werkelijkheid bestaat dan waarin zij geloven en in denken en in vastzitten. Laat hen weten dat het verleden niet vastgehouden moet worden. Het verleden was alleen een leerschool, maar nu in deze Aquarian tijdperk zeg je, ik wil dit of dat niet meer in me vasthouden want ik wil loslaten van datgene wat ik toch niet meer kan veranderen. Als we iets niet meer kunnen veranderen, LAAT DAN LOS. Verander of laat los de waarheden die ook onze ouders en hun ouders als de waarheid hebben aangezien. Zij wisten toen ook niet veel beter, maar nu hebben we allemaal de gelegenheid ons weer te verdiepen in de juiste materie en deze waarheid hebben we allemaal al geweten, maar zijn die onbewust weer vergeten. We ondermijnen ouders hier niet mee, maar denk niet alleen in zwart/wit er zijn zoveel mooie kleuren in de regenboog. Leef in het Nu en draai soepel met alles mee, niets moet, alles mag. Kinderen van nu, weten al zoveel meer als toen wijzelf kind waren. Vooral loslaten wat we niet meer kunnen veranderen, dat is soepel door het leven gaan. Emoties; zijn gevoelens die we niet begrijpen dus ga voelen. Weet dat je 't allerbelangrijkste bent en dat dit beslist niet egoïstisch is maar essentieel is en daarom ook eerst zelf in balans komen.

Op Internet kunnen we alles vinden over geestelijke wijsheid ( spiritualiteit) Het hoort nu eenmaal bij onze evolutie en te eerder we dit allemaal gaan begrijpen zo te eerder komen we in balans en zijn we ook gezond. Er komt heel zeker een ander bewustzijn op Aarde en het kan NU echt niet meer uitblijven dat anderen dit nu ook gaan INZIEN.


Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
http://www.spiritualwisdom.nl
Bron: Spiritual Wisdom

Reacties

    Terug naar huis

    Ma 6 November 2006 22:46 | Duider |

    IK WIL IEDEREEN ADVISEREN HET BOEK DE MEESTERS VAN HET VERRE OOSTEN TELEZEN, GESCHREVEN DOOR Baird T.Spalding-ISBN 90-6441-048-8, VOOR VELE EEN WARE HULP OM TERUG NAAR HUIS,DIE WIJ ALLE HEBBEN VERLATEN.( EEN 10 STERREN BOEK. ) EEN WEG TERUG NAAR DE...EEUWIGE LIEFDEVOLLE VADER VAN ALLE LEVENSVORMEN IN ALLE DIMENSIES.


    IK WENS U ALLEN MET LIEFDE HEELVEEL LEESPLEZIER,MET DIT BOEK.