Wij gebruiken buitenaardse technologie de hele tijd.

Wo 25 Januari 2006 15:27 | Innercircle | 3750 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Communicating with your future and past – we use extraterrestrial advanced technology all the time

Volgens de hedendaagse professors in de fysica communiceren mensen met hun verleden en toekomst de hele tijd. Dit gebeurt door middel van iets genaamd elektromagnetische projecties in de virtuele ruimtelijke vlaktes. Alhoewel communicatie willekeurig plaatsneemt gaat het tewerk in de onderbewuste zones en is zeer onbekend voor obuins.


De zelfde technologie is gebruikt door zeer geavanceerde buitenaardse beschavingen in alle facetten van hun levensstijl. Het projecteren van hersengolven naar andere ruimtelijke vlaktes is de geavanceerde vorm van telepathie. Telepathie staat voor het projecteren van deze breingolven op dezelfde tijd in de zelfde tijdsas.

Wetenschappers hebben ondervonden dat we elektromagnetische breingolven ontvangen en uitzenden in de vorm van instructies van een ander deel van de wereld, kosmos en zelfs hyperspace.

Sommige stugge wetenschappers die het niet eens waren met deze initiële bevindingen zijn nu uiterst geboeid door het concept van “Z-waves”- het onbekende elektromagnetische spectrum dat gespeculeerd wordt deel uit te maken van zwaartekracht golven in de vorm van instructie sets.

Nu zeggen wetenschappers dat de hele Hyperspace is opgebouwd uit deze instructie sets-alles is voorgeprogrammeerd en verschillende entiteiten communiceren tussen deze hen gebruik makende van deze communicatie kanalen en instructie modules.

Communiceren met iemand zijn verleden en toekomst implementeert het projecteren van breingolven naar een ander ruimtelijk vlak dat bestaat uit virtuele dimensies en de drie ruimtelijke assen. Wanneer deze numeriek zijn berekend via computers zijn ze te zien in verschillende ruimtelijke vlakken.

De grootste uitdaging in de fysica, chemie en biologie in de volgende honderd jaar is het veroveren van de verborgen complexiteiten van het menselijke brein met respect voor de externe projecties en het volgen van het spoor naar de wereld van de parallelle universa en de ongekende dimensies.

Zoals computer specialisten het zeggen, is de beste manier om Ai voor te stellen door het modelleren van een menselijk brein en gebruik te maken van de neuron infrastructuur als het model. Alsook fysici vinden ook dat het menselijk brein de bron is van alle verborgen mysteries.

De grootste vraag die men nu heeft is uiteindelijk deze

-Zullen we ooit de mogelijkheid hebben om onze onderbewuste geest te begrijpen?-

Vertaling Dries Van Gijsel

-NML Investigator-

Bron: Indiadaily.com