De Energieën voor Mei 2006

Ma 1 Mei 2006 15:44 | Innercircle | 2909 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Geliefde Lichtwerkers, terwijl we de maand Mei beginnen, de maand van de Volle Wesak Maan en diens associatie met de traditie van de Verlichting van de Boeddha – blijft het Licht jullie planeet overspoelen. Vele illusies worden geïllumineerd en worden los gelaten terwijl je jezelf voorwaarts beweegt binnen de Nieuwe Energieën.


afbeelding © Isabelle Harford @ Shiningnature.net

Terwijl de Driedimensionale Oude Aarderoosters nog steeds zwakker worden, ervaren velen van jullie een tumultueuze tijd in jullie leven, terwijl je het oude loslaat en je opnieuw “ijkt” naar de nieuwe energieën. Wat Oud en Oude Energie is moet worden losgelaten om het nieuwe toe te kunnen staan binnen te komen. Je zal jezelf moe, kwetsbaar en onzeker voelen, je zal het gevoel krijgen dat je aan het strijden bent of je niet op je gemak voelen in je fysieke lichaam terwijl je door deze ‘leegte’ gaat naar de Nieuwe Energieën. Oude fysieke en psychische problemen en issues kunnen terug zijn gekomen om uiteindelijk geheeld te worden en te worden losgelaten terwijl je de Nieuwe Energieën binnengaat met een nieuw zuiver kristallijnen lichaam.

Geliefde zielen, sinds het gronden van de energie van het ‘Liefdesveld’ en de aansluiting op de Paradijsroosters van de Planeet met de Galactische Roosters en de opening van de Negende Dimensie, is jullie Aarde veranderd. Het is een meervoudige dimensionale planeet die zijn basis heeft in de Vijfde Dimensie. De mensheid behoort nu zijn afhankelijkheid van het Oude Driedimensionale economische levensonderhoudsysteem los te laten en over te stappen naar de levensonderhoudende Aarde-energie van de Vijfde Dimensie. Het is om deze reden, wanneer je uiteindelijk de illusies van economische zekerheid en de consumptiemaatschappij begrijpt, dat je jezelf een tijdje kwetsbaar en niet ondersteund voelt. En dan, geliefde lichtwerkers, zal je begrijpen dat de Aarde je voorziet van alle ondersteuning die je ooit nodig zal hebben wanneer je leert deze voorziening te verbinden met en toegang te laten krijgen tot jouw leven.

Het Loslaten van Verwachtingen

Geliefde Lichtwerkers, wanneer de Nieuwe Energie langzaam begint te manifesteren en een vorm aanneemt als een nieuwe maatschappij met nieuwe waarden, is het goed alle verwachtingen los te laten aangaande hoe het plaats zal gaan vinden en waar.

Het is het beste de vorming in de materiële realiteit over te laten aan Spirit en de Stroom van Goddelijke Creatieve Intelligentie. Het vasthouden aan de verwachtingen omtrent wat het zal zijn, zal enkel het manifestatieproces in jouw leven blokkeren en de transitiestaat en de gevoelens van non-voorzienigheid en kwetsbaarheid enkel rekken. Het is enkel wanneer je jezelf overgeeft aan het proces en vertrouwt dat er voor je gezorgd en voorzien zal worden, dat je de nieuwe energieën toestaat een vorm aan te nemen in je levens.

We mogen zeggen, geliefde Lichtwerkers, dat de Nieuwe Aarde-energieën behoorlijk anders zullen zijn als wat jullie verwachten, maar zij zullen precies datgene zijn dat nodig is voor de Aarde en haar gevoelswezens op dit moment, inclusief de Mensheid.

Dit is een proces van Spirituele en Materiële evolutie in Grote Liefde en Creativiteit. Het Grootste Goed voor Allen is datgene wat gegrond zal worden in deze tijd, en het is inderdaad voor niemand van ons om te zeggen wat dat mag zijn. Goddelijke Creatieve Intelligentie zal voorzien en wij zullen het samen met jullie ontvangen, geliefde Lichtwerkers. Wij wachten in vreugdevolle anticipatie op de onthulling van dit geschenk.

Gebruik je Onderscheidingsvermogen in je Besluitvorming

Jullie zullen bevinden, geliefde Lichtwerkers, dat terwijl de Mensheid vooruit beweegt richting deze nieuwe manifestatie dat er veel tumult zal zijn. Grote veranderingen creëren golven van verwarring en onzekerheid. In het Collectieve Bewustzijn creëren deze veranderingsgolven intense angst en stress voor diegenen die werkelijk geen besef hebben van de innerlijke en uiterlijke processen die hier aan het werk zijn, en deze gevoelens worden vertaald in paniek, agressie en een toenemende massahysterie. Veel Lichtwerkers die sensitief zijn voelen deze emoties als een vloedgolf wanneer ze zich tussen de onbewuste groep bewegen. In veel gevallen worden deze emoties uiteengezet door herinneringen uit vorige levens zoals het Verlies van Atlantis en Lemurië die in werking gezet worden door de Dimensionale Verschuivingen die de Aarde heeft ervaren en de voorprogrammering aangaande het ‘einde van de wereld’ dat gemanipuleerd en uitgespeeld wordt door velen in hun eigen voordeel op dit moment.

Geliefde Lichtwerkers, als deze gevoelens zich intensiveren zal je bevinden dat je je centrum vol vrede en kalm moet houden. Laat je niet in deze energieën van intense angst en agressie meetrekken. Laat je niet inpakken door dualistische gevechten tussen het ‘Licht’ en het ‘donker’ door diegenen die je dit opdringen, hoe subtiel en ‘rationeel’ hun argumenten ook mogen zijn. Het Oude zal wegvallen, en de Nieuwe Aarde zal niet ontstaan als je verzeild raakt in geweld en chaos. Beter plaats je je energieën op plaatsen van vrede, kalmte en onvoorwaardelijke liefde.

Geliefden, gebruik je onderscheidingsvermogen. Wij kunnen jullie niet vertellen welke keuzes te maken. Dat is voor jullie om te beslissen gebaseerd op je innerlijke integriteit. Maar laat je keuzes en acties reflecteren door verantwoordelijkheid aan jezelf en anderen gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde en mededogen, in deze tijden van diepe verandering en verhoogde intense passie, en niets minder dan dat.

Overstappen: Heraansluiting op het Heilige Hart

Wanneer je de transitie maakt, geliefden, zal je jezelf heraansluiten op het Heilige Hart en diens kracht.

Je zal begrijpen, zoals je voorouders al lang voor jou deden, dat de Aarde een levend, voelend en heilig wezen is, en dat het alle wezens die op haar leven van alles voorziet. Jullie voorouders wisten hoe zich te verbinden met de aarde in heilige rituelen en meditaties en hoe met Spirit te werken en alles aan te roepen wat nodig was voor overleving. De Aarde voorziet en de voorziening is oneindig. Er was en zal nooit een tekort aan bronnen zijn, enkel een bevolking die vergeten is hoe toegang te krijgen tot de verzorging en voorzieningen van de Aarde zelf en hoe deze overvloed te delen.

En zodoende, geliefden, zal je wederom toegang krijgen tot het heilige levensmysterie op planeet Aarde, als je overstapt en onderscheidt hoe heilig en oud de aarde is in haar wijsheid en liefde. Niet alles kan geweten worden. Niets alles behoeft de noodzaak geweten te worden. Wonderen rijzen op uit de acceptatie van het Mysterie van het Onbekende.

De sleutels naar deze manier van leven zijn Respect, Eerbewijs en Delen. Respect voor alle voelende en niet-voelende wezens. Respect voor diegenen die wijsheid en ervaring hebben en respect voor diegenen die jeugd en kracht hebben als hun gaven. Eer het levensgeschenk en al dat gegeven is en deel wat je hebt met diegenen die minder hebben.

En, geliefde Lichtwerkers, het is de tijd om de werkelijke bedoeling van Dienstverlening en Samenleving te begrijpen. Velen van jullie hebben grote gaven en potentieel ontwikkelt in vele levensspannen. Maar in deze tijd zal je gevraagd worden je diensten te verlenen op andere manieren. De grote concentratie op ‘mij’ zal verschuiven naar een begrip omtrent ‘wij,’ de samenleving en hoe iemands individuele gaven en talenten nodig zijn het grotere geheel van dienst te zijn in plaats van diens zelfbehagen. Dit is ook een deel van het begrip omtrent delen. Laat de noden en eisen van het Zelfego los in dienstverlening aan het grotere goed van de samenleving waarin je door Spirit geplaatst bent.

En zo, geliefde Lichtwerkers, wordt je in de meimaand, lentemaand voor velen van jullie, gevraagd licht binnen te brengen en van je leven een heilig en prachtig geschenk te maken. Heraansluit je met de aarde op welke manier dan ook die zinvol en zinrijk voor je is. Vraag de engelen en gidsen met je samen te werken als je het Nieuwe Hart gebaseerd op de Nieuwe Aarde-energieën bereikt en er mee begint te werken. Verzoek in Onvoorwaardelijke Liefde te dienen, en de rest zal op een wonderbaarlijke manier op zijn plaats vallen.

De Planetaire Energieën voor Mei

De Zon staat in Stier gedurende het eerste gedeelte van de maand, Stier is een aarde-energie, en hoewel geleidt door het vrouwelijke Venus kracht heeft een vastbeslotenheid. Dit is een goede tijd om je te verbinden met de krachtige Aarde-energieën, in voorbereiding op de meer vluchtige energieën van Gemini of de ‘Tweelingen’, later in de maand. Gemini is een luchtelement en moedigt je aan op twee manieren naar een bepaalde zaak te kijken.

De Volle Maan is op 13 mei en staat in Stier/Schorpioen. Dit is de Wesak Maan van Innerlijke Verlichting en voorziet in krachtige illuminerende energieën indien op een wijze manier gebruikt.
De Nieuwe Maan in Tweelingen is op 27 Mei. Dit is een goede tijd om bedachtzaam en introspectief te zijn en alle zaken te inventariseren die in je leven zijn op dit moment, in voorbereiding op de Middenjaar Zonnewende in Juni.

Pluto blijft in conjunctie met het Galactische Centrum in Boogschutter, voorziend in krachtige energieën van verandering en transformatie voor de Planeet op dit moment. Pluto is de planeet van dood en wedergeboorte, van transmutatie en einde en een nieuw begin. En het is zeker een tijd voor een nieuw begin voor de Planeet en al haar mensen. Moge dit geboren worden in vrede, liefde en kalmte.

Aartsengel Michaël door Celia Fenn
Vertaald vanuit het Engels door Leyla Güven


This work is licensed under a Creative Commons License.

Bron: Starchildascension

Reacties

    voltanken maar !

    Ma 1 Mei 2006 21:31 | toulouse |

     yep, Ik verjaar de 18 de mei en voel me weer een jaartje wijzer


    Laat los die ouwe rommel en tank vol nieuwe energie


    Thankx voor je artikels, geven een goed gevoel.