UFO's gebruiken melodieuze elektromagnetische golven (EM)

Vr 20 Januari 2006 10:47 | Innercircle | 3428 keer bekeken | 0 reacties | 2 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Het is een groot geheim voor de fysici om te weten op welke manier geavanceerde buitenaardse een doortocht vinden doorheen wormgaten. Met aardse technologieën is dit niet haalbaar. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. De wetenschappers realiseren zich goed dat deze zeer geavanceerde buitenaardse UFO's de wormgaten doorkruisen door gebruik te maken van melodieuze elektromagnetische golven (EM).De elektromagnetische (EM) eindebanden kunnen door veelvoudige golven in structuur worden gevormd waardoor de golf-impedantie periodiek in ruimte zal variëren. Door de periodiciteit te breken op een plaatselijk punt, worden de EM-golven met frequenties in EM eindebanden toegestaan om zich daardoor in de structuur te verspreiden. Er bestaat ook een andere groep van EM-eindebanden waarvan de vorming niets te maken heeft met de periodiciteit van de media. Een representatief voorbeeld is dat een eindeband in een cirkel de gepolariseerde EM-golven parallel verspreid met het externe magnetische gebied in het gemagnetiseerde plasma.

De toevoeging van een diëlektrische laag in de plasmaplak kan de resonantietransmissie van gepolariseerde EM-golven in een cirkel veroorzaken. De resonantietransmissie kan door een extern magnetisch gebied gemakkelijk melodieus zijn. De frequentie en kwaliteitsfactor van de resonantiewijze voor het rechts-handige (linkshandige) in een cirkel met gepolariseerde golfverhoging (daling) als omvang van het externe magnetische gebied dat stijgt.

Geavanceerde buitenaardse UFO's gebruiken vluchtsnelheden lichtjes boven de snelheid van licht om de wormgaten te doorkruisen. Die snelheid is lichtjes sneller dan het licht die slechts voor even vereist wordt. Wormgaten bestaan uit een zwart-wit-gaten-combinatie die ons fysiek heelal verbindt met een ander heelal zoals Hyperspace.

Bron: Indiadaily.com