Buitenaardse installatie in Dulce (New Mexico)

Ma 31 Oktober 2005 10:42 | Innercircle | 6737 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Bijna 3 kilometer onder Archuleta Mesa op Jicarilla Apache is het Indianen Reservaat gevestigd. Het ligt vlakbij Dulce, in New Mexico. Daar is een geclassificeerde installatie zo geheim, dat het één van de minst gekende in de wereld is. Er is daar een gezamenlijke Overheid / Buitenaardse biogenetisch- laboratorium. Anderen bestaan in Colorado, Nevada, en Arizona.

De faciliteit in Dulce die onderverdeeld is in verscheidene niveaus daalt voor minstens zeven bekende niveaus. Er zou ook een centrale HUB zijn die de basisveiligheid controleerd. Het niveau van de veiligheid dat wordt vereist om tot de verschillende sectiestijgingen toegang te krijgen gaan steeds verder onderaan van deze faciliteit. Er zijn meer dan 3000 videocamera's die realtime gecontroleerd worden en dit het in het ganse complex. Dit bij hoge - veiligheidsplaatsen (zoals ingangen en uitgangen). Er zijn meer dan 100 geheime uitgangen dichtbij en rond Dulce. Velen rond Archuleta Mesa, anderen zijn aan het zuiden rond het Meer van Dulce en zelfs ver in het oosten in Lindrith. De diepe secties van het complex verbinden het natuurlijke holsystemen.

-> De Grijze Soorten (The Grey Species)

De meeste buitenaardse verblijven op subniveaus 5..6, en 7 met buitenaardse huisvesting op niveau 5. De buitenaardse soorten die de meerderheid van het complex controleren zijn Greys, een omslachtig ras, overwoog nu een vijand te worden van de Nieuwe Wereld Orde. In de Jaren '50, begonnen de Greys een groot aantal mensen te gebruiken voor experimenten. Doorheen de Jaren '60, werd dit nog versneld en werden ze achteloos en zelfgeïmpliceerd. Doorheen de Jaren '70, werden hun ware bedoelingen zeer duidelijk, maar de "Speciale Groep" die de Overheid opgezet had bleef hen steunen. Doorheen de Jaren '80, realiseerde de Overheid dat er geen defensie tegen Greys was. Zo, werden de programma's bepaald om het publiek voor open contact met niet menselijke buitenaardse wezens voor te bereiden.

Misschien is er een mogelijke bondgenootschap met de Reptoids die een vijandelijke soort van de Greys zijn, en die een gespannen verhouding hebben met elkaar. De slechts bekende vijand Greys is het Ras Reptillian, en zij zijn op weg naar onze aarde.

Een man genoemd Thomas C., beroemd voor het stelen van de zogenaamde "Documenten van Dulce", zegt dat er meer dan 18.000 korte "greys" in de faciliteit van Dulce zijn. Hij heeft ook een een collega gehad die oog in oog heeft gestaan met met een 6-foot (1,8 Meter) lange Reptoid en verklaard dat die een huis had met veel informatie. De Reptoid toonde een duidelijke belangstelling in onderzoekkaarten van New Mexico en Colorado die op de muur waren bevestigd. De kaarten waren volledig bezaait met gekleurde duwspelden en tellers voor op plaatsen van dierlijke verminkingen te wijzen, holen, plaatsen van hoge UFO activiteit, herhaalde vluchten, ontvoeringsplaatsen, oude ruïnes, en verdachten vreemde ondergrondse basissen.

Sommige krachten in de Overheid willen het publiek er van bewust maken van wat gebeurt. Andere krachten (de Medewerkers) willen blijven "welk overeenkomsten ook" een Elite maken om dit noodzakelijk conflict te kunnen overleven.

-> Het klonen van Mensen (door Mensen) als Hybriden Slaaf

De Geheime Overheid kloonde mensen door een geperfectioneerd proces en dat in werelds grootste biogenetische onderzoekfaciliteit te Los Alamos. De elitemensen beschikken nu over hun eigen slaafras. Zoals de buitenaardse Greys, heeft de Amerikaanse Overheid de wijfjes laten gebruiken om dan in het geheim de hybride foetus na drie maanden te verwijderen, om zo hun groei in laboratoria te versnellen. De biogenetische (de Manipulatie van het DNA) programmering wordt dan geïmplanteerd en worden zo van op afstand via transmissies (Radiofrequenties) gecontroleerd.

Vele Mensen worden ook geïmplanteerd met hersenen-tranceivers (ontvangers). Deze doen dienst als telepathisch mededeling "kanalen" en de telematische apparaten van de hersenenmanipulatie. Dit netwerk werd ontwikkeld en werd in werking gesteld door DARPA. Twee van de procedures waren RHIC (radiohypnotica Intercerebral Controle) en EDOM (Elektronische Ontbinding van Geheugen).

Zij ontwikkelden ELF en EM golven ook propagatie-materiaal die de zenuwen beïnvloeden en misselijkheid, moeheid, geprikkeldheid, zelfs dood kunnen veroorzaken. Dit onderzoek naar biodynamische verhoudingen binnen organismen heeft een technologie veroorzaakt die de genetische structuur kan veranderen en helen.

-> Openlijk en Heimelijk Onderzoek

De Secretaris voor Energie John Herrington van de V.S. (Officiële info omtrent John Herrington klik hier) noemde het Laboratorium van Los Alamos en het Lawrence Berkeley Nationaal Laboratorium van New Mexico nieuwe gevorderde genetische onderzoekscentra als deel van een project om het menselijke genoom te ontcijferen. Het genoom houdt de genetisch gecodeerde instructies bij die de transformatie van één enkele cel, een bevrucht ei, en dit tot een biologisch organisme kan leiden.

Het "Menselijke Project van het Genoom kan de grootste directe invloed hebben op het mensdom , dan om het even welk wetenschappelijk initiatief dat tot op vandaag bekend is", vertelde David Shirley (Officiele info omtrent David Shirley, klik hier), Directeur van het Laboratorium van Berkeley.

Dit onderzoek is al jarenlang bezig in het Dulce biogenetisch laboratoria. Niveau 6 wordt gevreesd door werknemers ze noemen het de "Nachtmerrie Zaal". Het houdt de genetische laboratoria in Dulce. De rapporten van arbeiders die bizarre proefneming hebben gezien, zijn als volgt:

"ik heb mensen met meerdere benen' gezien die kijken als half-mens/half-octopus Er zijn ook reptilian-mensen, en de ze hebben handen zoals mensen en schreeuwen zoals een baby, met ook menselijk woorden... reusachtig mengsel van hagedismensen in kooien. Er zijn vissen, vogels en muizen die nauwelijks als die soorten kunnen worden beschouwd. Er zijn verscheidene kooien (en vaten) van gevleugelde-humanoids, grote vleermuis schepselen... maar van 3,5 tot 7 voet lang (in M : van 1 tot 2 meter) . Gargoyle-wezens en draco-Reptoids."

"Niveau 7 is slechter, rij na rij van duizenden mensen en menselijke mengsels in koude opslag. Hier zijn ook vaten van de embryo-opslag van humanoids in diverse ontwikkeling stadia. Ik ontmoette vaak mensen in kooien, gewoonlijk versuft of gedrogeerd, maar soms schreeuwden zij en smeetkten ze voor hulp. Wij werden verteld dat ze hopeloos krankzinnig waren en dat ze een zeer riskante drugtests gaven om deze krankzinnigheid te genezen. Wij werden verteld nooit te proberen om met hen alleen te spreken. Bij het begin geloofden wij dat verhaal. Tot slot in 1978 ontdekte een kleine groep arbeiders de waarheid. Dat was het begin van Dulce oorlog ".

Het werd duidelijk dat de ontvoerde wijfjes werden gebruikt voor het produceren van mensen. Er kwam toen een geheime gevormde weerstandsgroep op, maar die deed weinig, niettemin, ze werden zelfs vermoord of "stierven in geheimzinnige omstandigheden".

Zoals eerder verklaard, zijn er meer dan 18.000 "buitenaardse" in het Dulce complex. Aan het einde van 1979, was er een confrontatie, hoofdzakelijk met wapens en de meerderheid van menselijke wetenschappers en militair personeel werden gedood. De faciliteit werd gesloten voor een tijdje, maar is momenteel terug actief.

 

De menselijke en dierlijke ontvoeringen vertraagde in medio jaren '80, toen de Laboratoria van Livermore Berkeley met de productie van kunstmatig bloed voor Dulce begon. William Cooper citeerde (info omtrent deze persoon) : "Er is een conflict ontstaan waarin 66 mensen, van onze mensen, van de Nationale Recon Groep, de DELTAGROEP gedood werden. Zij stonden in voor het beveiliging van alle buitenaardse projecten."

De DELTAGROEP (met steun van intelligentie) is gezien met kentekens die een zwarte Driehoek op een rode achtergrond hebben. De DELTA is de vierde brief van het Griekse alfabet. Het heeft de vorm van een driehoek, en cijfers opvallend in bepaalde Masonice Tekens. ELKE BASIS HEEFT ZIJN EIGEN SYMBOOL. Het symbool van de Basis Dulce is een omgekeerde driehoek met de Griekse letter "Tau" (T) binnenin.

- Insignia " een driehoek met 3 laterale lijnen " is gezien op "Schijf (vervoer)", het Symbool trilateraal. - Andere symbolen merken het landingsgebied en dit ook voor buitenaardse schepen.

 

 

-> Binnen het Dulce complex

 

De veiligheidsambtenaren dragen jumpsuits, met het Symbool Dulce aan linker bovenkant. Het standaardhandwapen in Dulce is een "Straal wapen", dat tegen mensen en buitenaardse wezens goed is. De identiteitskaarten (die in kaartgroeven worden gebruikt, voor de deuren en de liften) heeft het Symbool van Dulce dat boven de foto van de persoon staat. De Honchos overheid heeft kaarten met de Amerikaanse zegel op, met de Latijnse vertaling op van "De nieuwe wereld orde".

Na het tweede Niveau, wordt iedereen naakt gewogen, dan werd er een uniform gegeven. De bezoekers kregen een eenvormig wit uniform. Bij elke gevoelige plaats zijn er schalen ingebouwd die onder de deuropening zitten , als deurcontrole. De personenkaart moet overeen komen met het gewicht en de code van de persoon, of de deur zal niet openen. Om het even welke discrepantie in het gewicht (om het even welke verandering van meer dan drie ponden) zal de veiligheid bijeengeroepen worden. Niemand mag om het even wat in of uit gevoelige gebieden iets meebrengen. Alle levering wordt verkregen via een veiligheidstransportband. Het buitenaardse taal symbool verschijnt veel in deze Faciliteit.

 

Tijdens de bouw van de faciliteit (die in stadia werd gedaan, over vele jaren) kwamen buitenaardse wezens helpen in het ontwerp en bij het gebruiken of vinden van bouwmaterialen. Veel van de dingen die door de arbeiders worden geassembleerd waren van een technologie die zij niet konden begrijpen, nog zou het niet werken wanneer ze het volledig in elkaar gebracht hadden. Voorbeeld: De liften hebben geen kabels. Zij worden magnetisch gecontroleerd. Het magnetische systeem is binnen de muren.

Er zijn geen conventionele elektroncontroles. Alles wordt gecontroleerd door geavanceerde magnetische krachten. Dat omvat een magnetisme dat een verlichtingssysteem veroorzaakt (fosforescerend) . Er zijn geen gewone gloeilampen. Alle uitgangen worden magnetisch gecontroleerd. Men heeft gerapporteerd dat, "als u een grote magneet op een ingang plaatst, dan zou het een directe onderbreking kunnen veroorzaken. Ze moeten dan hun systeem herstarten (een reset uitvoeren).

 

-> De Experimenten omtrent Manipulatie van gedachten

Dulce bestudeert de implants voor gedachtencontrole, bio-Psi Eenheden, ELF apparaten geschikt voor stemming, slaap en hartslagcontrole.

DARPA gebruikt deze technologieën om mensen te manipuleren. Zij hebben vastgelegde ' Projecten ' en prioriteiten, coördineren inspanningen en begeleiden de vele deelnemers in deze ondernemingen. De verwante projecten worden bestudeerd bij de Basis van Sandia door de "Groep Jason" (van 55 wetenschappers). Zij hebben in het geheim de donkere kant van technologie uitgerust en die voordelige technologie verborgen gehouden voor het publiek.

Andere projecten vinden plaats in de installaties van het Groom Meer in Nevada , die ook als AREA 51 bekent staat, ELMINT (Elektromagnetische Intelligentie), Code Empire, Code Eva, Programma van hen (het Hybride Systeem van de Intelligentie), BW/CW, IRIS (het Infrarode Systeem van de Indringer), bi-PAS, REP-Tiles.

De studies over Niveau 4 in Dulce omvat het onderzoek van het menselijk-Aura, evenals alle aspecten van dromen, hypnosisand telepathy. Zij weten hoe het moet om een bioplasmic lichaam van mensen te manipuleren. Zij kunnen uw hartslag laten verminderen, diepe slaap-veroorzakende deltagolven sturen om zo een statische schok te veroorzaken, dan herprogrammeren ze het via een neurologisch-computerverbinding. Zij kunnen gegevens en geprogrammeerde reacties in uw mening (informatie-impregnatie - de 'Dream Library' (Bibliotheek van de Droom)) voorleggen.

Wij gaan een era van een technologische civilisatie krijgen en van psychische krachten. De ontwikkeling van technieken om mens/machinemededelingen, nano-technologie, bio-technologische micro-machines, psi-Oorlog, E.D.O.M. (Elektronische Ontbinding van Geheugen), R.H.I.C. (radiohypnotica Intra-Cerebral Controle) en diverse vormen van gedragscontrole (door chemische agenten, ultrasone geluidsleer, optische en andere vormen van straling EM) te verbeteren. De fysica van "Bewustzijn."

 

"In de toekomst zullen er nog dergelijke documenten door (NML) gepubliceerd worden. NML zal dan ook alle documenten aangaande dit dossier uitspitten en vertalen voor het grote publiek."

Door Muyldermans Jan

Bron: NML