Falun Gong Nazikampen in China

Di 6 Juni 2006 12:31 | Innercircle | 9417 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Falun Gong, een vreedzaam systeem van oefeningen en meditatie door miljoenen Chinezen beoefend in parken over heel China verspreid, werd in juli 1999 abrupt verboden door Jiang Zemin, toenmalig leider van China. Jiang lanceerde een grootscheepse haatcampagne en zette het volledige overheidsapparaat in met het doel Falun Gong uit te roeien. Honderdduizenden mensen die Falun Gong beoefenden zijn sindsdien gearresteerd en in werkkampen geplaatst, en duizenden zijn gefolterd en vermoord. Vrouwen zijn seksueel misbruikt en gedwongen abortussen vonden plaats zelfs in de negende maand van zwangerschap. Ook kinderen zijn slachtoffer van de vervolging. Lees meer over de vervolging en haar achtergronden.

Vele mensen hebben zich ingezet voor de mensenrechten in China en regeringsleiders in landen buiten China hebben zich uitgesproken tegen de mensenrechtenschendingen van Falun Gong beoefenaars in China, zie Wereldwijde Steun.

Momenteel lopen er internationale rechtszaken tegen de directe verantwoordelijken voor de vervolging en moorden op Falun Gong beoefenaars. Lees hier meer over de rechtszaken.

U kunt ook helpen de mensenrechtenschendingen in China te stoppen, zie: online petities.

Klik hier om te zien welke foltertechnieken worden toegepast op Falun Gong beoefenaars.

In de westerse-media heeft men er nog niet over geïnformeerd maar er blijken dus gelijkaardige Nazi-Kampen te zijn en dit keer van de CPP (Chinese Communiste Partij) in China. Het gaat er om dat mensen van de Falun Gong gemeenschap opgesloten worden in een zogezegd ziekenhuis.


Dit ziekenhuis is in feite een concentratiekamp (dodenkamp). We hebben hier ook de bewijzen op onze site aangebracht (zie hieronder de foto's) alsook een link naar diverse artikels van Oosterse-Kranten. 6000 Falun Gong beoefenaars werden gevangen genomen en geen enkel is er nog levend uitgekomen.

Hier volgen enkele links naar relaterende documenten in kranten:


Nieuws en achtergronden van de vervolging van Falun Gong

Chinese Death Camp Revealed

The Media's Silence on the Sujiatun Death Camp


Wat gebeurt er met deze gevangen?

Harten, nieren, en hoornvliezen worden uit levende gevangenen gehaald, en daarna rechtstreeks naar het crematorium gebracht.

Wie of wat is de 'Falun Gong' gemeenschap?Falun Gong, ook bekend als Falun dafa, wordt beschouwd als een Chinees georiënteerde nieuwe religieuze beweging, geïntroduceerd in 1992 door haar grondlegger Li Hongzhi. Aanhangers van de Falun dafa streven naar het verfijnen, oftewel cultiveren, van lichaam en geest.

Voor hun geestelijke ontwikkeling gaan zij uit van het principe "Waarheid - Mededogen - Verdraagzaamheid" om een beter persoon te worden en wijsheid en verlichting te bereiken. Om het welzijn van hun lichaam en geest te verbeteren doen zij een vorm van Qigong oefeningen. Dit zijn vijf eenvoudige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie.

Sinds haar introductie in 1992 is Falun Gong gegroeid tot een populaire beweging en worden haar Qigong oefeningen door velen beoefend. Als belangrijkste reden hiervoor wordt gegeven dat Falun Gong zich onderscheidt van andere vormen van Qigong door niet slechts nadruk te leggen op lichamelijke oefening, maar ook op de cultivatie van iemands morele karakter in het dagelijks leven.

De leer van Falun Gong bevat taoïstische en boeddhistische elementen. Het taoïsme gaat ervan uit dat alles vanzelf op zijn plaats valt, wanneer het op zijn beloop (tao) wordt gelaten. Een regering is dus niet nodig en van dat idee worden Chinese leiders heel nerveus. Vroeger al, toen de leer van Confucius algemeen was, en tegenwoordig ook nu het communisme nog altijd de officiële leer is. Confucius stelde dat je eerbied moest hebben voor de boven je geplaatsten en de Chinese Communistische Partij voert nog steeds een streng regime.

Over het Falun Dafa symbool: Hitler draaide ooit simpelweg de van oudsher zeer gerespecteerde swastika om. Associatie met de creatie van de dictator ligt sindsdien voor de hand. Historisch gezien is dit niet terecht daar de swastika veel ouder is en velen gaan er desondanks aan voorbij dat de associatie ermee een gevolg is van de impact van de propaganda van Hitler tot op de dag van vandaag. Omdat in het Falun symbool swastikas zichtbaar zijn, ligt het gebruik ervan in Duitsland begrijpelijkerwijs gevoelig. Zo gevoelig dat een rechtszaak nodig bleek om legalisatie van het Falun Symbool in Duitsland te realiseren.

lees meer op Wikipedia of lees meer op de Falun Dafa site.


Bronnen:
No More Lies
Wikipedia
Falun info


Bron: YaYaBLa