Je kunt de mensheid helpen vrede te bereiken

Wo 5 Juli 2006 10:52 | Innercircle | 2921 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Je kunt de mensheid helpen vrede te bereiken door je gedachten naar een hoger niveau te brengen. Iedere gedachte die je uitzendt, creëert gebeurtenissen in het universum, trekt mensen naar je toe. Zelfs meer dan dat, iedere gedachte die je uitzendt, creëert de transformatie van de aarde.

Je hebt wellicht niet het gevoel dat één persoon zo veel effect kan hebben op de totale energie van de aarde en toch kan één hoge, helende gedachte 10.000 of meer negatieve gedachten uitwissen. Hoe hoger de helende gedachte, des te meer lagere worden uitgewist.

Je helpt niet alleen jezelf als je je gedachten naar een hoger niveau brengt, maar ook iedereen om je heen. Je hoeft hen niet eens persoonlijk te kennen of fysiek in hun omgeving te zijn. Helende, positieve gedachten gaan de buurt waar je woont en je omgeving in en helpen iedereen die op een hoger niveau probeert te komen.

Stel je voor dat je boven de aarde zit, zoals je gezien hebt op satellietfoto's, en dat een groot deel van de mensheid aan wereldse zaken denkt of zich verliest in lagere gedachten. Hoe hoger je gaat, des te meer mensen kun je met je fijnere en hogere gedachten bereiken.

Mensen die op gaan in hun dagelijks leven en naar antwoorden zoeken voor hun problemen, kunnen de helende energie die jij uitzendt, gebruiken. De mensheid is aan het transformeren. Jullie staan op een kruispunt; in de ene richting liggen vrede en overvloed, in de andere conflicten schaarste.

Het is tijd op ieder moment bewust te zijn van je eigen persoonlijke gedachten. Iedere keer als je iets haat, iedere keer als je kwaad bent op jezelf, iedere keer als je jezelf naar beneden haalt of jezelf afkeurt, draag je bij aan de planetaire keuze voor schaarste.

Iedere keer als je jezelf toestaat meer te hebben, je goed te voelen of van iets te houden, draag je bij aan het planetaire pad van overvloed.

Speelse oefeningen

1. Schrijf de belangrijkste zaken op waarover je denkt (werk, vrienden, gezin, geld, auto, kleren, voedsel, gezondheid, enz.). Geef met een cijfer aan op een schaal van 1 tot 10 - hoe positief je je voelt over elk van deze zaken - waarbij 1 negatief is en 10 positief.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

2. Hoe hoog en positief zijn je gedachten?

3. Neem een gebied dat je een laag cijfer hebt gegeven en beschrijf een positief beeld dat je over dat gebied zou kunnen hebben.


Fragment uit: Kracht door bewustwording
Auteur: Sanaya Roman

Bron: Aquariusage