Update voor Maart 2006: Het Overleven van de Spirituele Krachtmeting

Ma 13 Maart 2006 21:05 | Innercircle | 2523 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Nu we de eerste paar dagen van Maart gehad hebben, is het heel duidelijk geworden dat we een werkelijk krachtige energie aangeboord hebben. Ik heb al twaalf jaar equinoxen gevolgd, en ze lijken me elke keer sterker en sterker te worden. Ik heb krachtige dromen en visioenen gehad en zelfs nachtmerries (ongebruikelijk voor mij) waarin ik donkere wezens zie opkomen vanuit de onderwereld, en ik vecht om ze te stoppen. De laatste paar nachten kon ik niet zeggen of ik er nog was, of dat ik overgegaan was naar de volgende wereld. Ik kan voelen dat mijn zenuwstelsel opnieuw bedraad wordt of kortgesloten..... het is moeilijk te zeggen op dit moment. Sommige van de stukjes die ik al twintig jaar verzamel komen nu pas samen. Dit allemaal doet me voelen dat alles gaat veranderen. Ik vraag me soms af hoe we deze stijging in intensiteit kunnen verdragen. Maar op een of andere manier lukt het ons.

De hele maand MAART, die de equinox omringt, zal een intensieve emotionele achtbaan-maand worden. We zullen veel gevoeliger worden naar de wereld. Dingen zullen zo donker worden dat we ons afvragen of we deze keer wel zullen overleven. Veel mensen hebben ongefundeerde angsten om dood te gaan of dat de wereld zal eindigen. Zal deze verschuiving comfortabel zijn? NEE! Maar zullen we het te boven komen als Meesters? Absoluut JA! We krijgen het WERKELIJK DUIDELIJK wat er niet meer werkt tot het punt dat we gedwongen worden om vele verschuivingen te maken in onze levens om door te kunnen gaan. De wereld gaat werkelijk veranderen. Onze levens gaan veranderen. We kunnen geen onrecht en misbruik van energie en macht in deze wereld meer verdragen.

Deze maand begint er werkelijk uit te zien als wat ik zou noemen een Wereldwijde Donkere Nacht van de Ziel. Dat klinkt echt eng, maar dat is het niet. Een Donkere Nacht van de Ziel is van nature opzettelijk transformerend. Het voelt op alle niveaus als een dood. Terwijl we ons uitgeput en versleten voelen in de transformatie, realiseren we ons dat onze Geesten onderdrukt worden in het proces. Het is HEEL BELANGRIJK om je daaraan over te geven en het proces te vertrouwen. Deze intense tijden helpen onze spirituele kracht op te bouwen door ons onze zwakke plekken te laten zien. Het laat ons zien waar we Meesters geworden zijn in ons leven. Dit is een noodzakelijke stap voor ons vermogen om naar de 5e wereld over te gaan. Wat een grote mogelijkheid voor ons ALLEMAAL!

Het is van vitaal belang in deze tijd van krachtige energie, gekoppeld aan de equinox, om hulpvaardig te zijn en samen te werken met elkaar. Wees goed voor elkaar. Houd van elkaar. Help elkaar. Dit is het begin van de nieuwe wereld en de geboorte van een nieuwe samenleving. Wij zijn de kuikentjes die worstelen om uit het ei te komen, de rups die zich een weg vecht uit de cocon. Het geboorteproces is zwaar maar is de inspanning meer dan waard. Wij gaan het niet opgeven. Wij zijn klaar om uit te barsten uit de beperkingen die we al veel te lang verdragen hebben. De tijd is zo dichtbij nu.....de tijden zijn zo krachtig.....We laten deze wereld los.....

Deze equinox is een emotionele uitdaging voor de meesten van ons, maar zal ons ook klaarmaken voor een heel jaar van ENORME transformatie en spiritueel ontwaken. Dit ontwaken kan niet gestopt worden. Ik wed dat je geprobeerd hebt om het te stoppen, zodat je comfortabel zou kunnen blijven, af en toe. Deze keer werkt dat niet meer. Dit is een tijd van afbreken, verlies en oplossen van oude paradigma's op alle niveaus. Dit is een tijd van GROTE MOGELIJKHEDEN. We kunnen geen nieuwe tempel bouwen zonder de oude eerst te slopen. Het is tijd om MOEDIG te zijn..... om de spirituele werkkleding uit te doen en om aan het werk te gaan.

De twee equinoxen in de maand Maart zullen alle schaduwen in je achtertuin oplichten die je nog moet schoonmaken. Equinoxen stralen licht in onze eigen duisternis. Op 14 Maart is er een Volle Maan verduistering die zelfs nog meer emotionele vloedgolven zal veroorzaken.

In deze zeer krachtige tijden, helpt het zeer goed om jezelf tijd te geven op een heilige plaats in de natuur. Heilige plaatsen, zoals bergtoppen en tempels, houden hogere frequenties vast en ondersteunen ze, zodat de transformaties VEEL MAKKELIJKER en met MEER HELDERHEID plaats kunnen vinden. Als je ergens in Maart even ertussenuit kan, vooral rond de equinox, dan zal de transformatie makkelijker gaan. Ook helpen grote hoogtes, splitsingen in rivieren, watervallen, oceanen (silicium zand op het op strand kan je optillen), of woestijnen om ons hoofd schoon en leeg te maken en lichten het hart op.

Dit is een tijd waarin onze Geesten getest worden om een hoger niveau van perfectie en persoonlijk meesterschap te bereiken. Meester worden is NIET je gevoelens en emoties te vermijden, maar meester te zijn over hoe we erop reageren ongeacht de omstandigheden. Niet meer onze emoties voelen is doodgaan. Wij zijn hier om te LEVEN. Dus voel de uitdagingen, neem ze niet altijd persoonlijk op, en stijg erboven uit en help degenen in jouw omgeving.

Ik stuur jullie Liefde en Zegeningen en zal dat weer doen vanuit de Maya Landen voor de Equinox.

Aluna Joy Yaxk'in
Dit artikel is vertaald door René van http://www.goto2012.nl
Het originele engelstalige artikel is te vinden op http://www.kachina.net

Bron: Kachina.net