Hacker NASA was op zoek naar UFO's

Ma 8 Mei 2006 22:36 | Innercircle | 5113 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

De Britse hacker Gary McKinnon zocht in de computers van de NASA naar geheime informatie over UFO's. McKinnon werd in 2002 gearresteerd. McKinnon wilde foto's die het bestaan van buitenaardse ruimteschepen bewijzen. Bovendien speurde hij naar informatie over geavanceerde energiebronnen. Dit meldt de Telegraaf vandaag.

Sigaarvormig ruimteschip
De hacker vond naar eigen zeggen de informatie waar hij naar zocht: 'Ik vond mappen met foto's met de namen als 'gefilterd', 'ongefilterd', 'verwerkt' en 'ruw'.' Op één van de foto's trof McKinnon een sigaarvormig ruimteschip aan dat boven de aarde hing: 'Het was beslist niet door mensenhanden gemaakt.'  De foto was niet te downloaden omdat de verbinding vanaf de NASA zou zijn verbroken.

Enkele jaren
De Britse hacker schreef een programma waarmee hij kon zoeken naar onbeveiligde computers. Omdat er bij de NASA, het ministerie van Defensie en de Amerikaanse strijdkrachten nogal wat onbeveiligde pc's staan, kon McKinnon gedurende enkele jaren rondneuzen.

Uitlevering
De Verenigde Staten hebben om uitlevering van de Brit gevraagd. Hij kan in de VS maximaal 60 jaar achter de tralies belanden. Woensdag besluit een Britse rechter over uitlevering.


Bron: Zibb

Reacties