Hacker NASA was op zoek naar UFO's

Ma 8 Mei 2006 22:36 | Innercircle | 5105 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen

De Britse hacker Gary McKinnon zocht in de computers van de NASA naar geheime informatie over UFO's. McKinnon werd in 2002 gearresteerd. McKinnon wilde foto's die het bestaan van buitenaardse ruimteschepen bewijzen. Bovendien speurde hij naar informatie over geavanceerde energiebronnen. Dit meldt de Telegraaf vandaag.

Sigaarvormig ruimteschip
De hacker vond naar eigen zeggen de informatie waar hij naar zocht: 'Ik vond mappen met foto's met de namen als 'gefilterd', 'ongefilterd', 'verwerkt' en 'ruw'.' Op één van de foto's trof McKinnon een sigaarvormig ruimteschip aan dat boven de aarde hing: 'Het was beslist niet door mensenhanden gemaakt.'  De foto was niet te downloaden omdat de verbinding vanaf de NASA zou zijn verbroken.

Enkele jaren
De Britse hacker schreef een programma waarmee hij kon zoeken naar onbeveiligde computers. Omdat er bij de NASA, het ministerie van Defensie en de Amerikaanse strijdkrachten nogal wat onbeveiligde pc's staan, kon McKinnon gedurende enkele jaren rondneuzen.

Uitlevering
De Verenigde Staten hebben om uitlevering van de Brit gevraagd. Hij kan in de VS maximaal 60 jaar achter de tralies belanden. Woensdag besluit een Britse rechter over uitlevering.


Bron: Zibb

Reacties

  Link interview

  Di 9 Mei 2006 08:59 | Innercircle |

  Voor een interview op BBC klik HIER


  Disclosure

  Di 9 Mei 2006 09:25 | Truthseeker |

  Op 9 mei 2001kwamen ongeveer twintig UFO-getuigen naar de National Press Club in Washington DC. Deze getuigen (inmiddels meer dan 500 personen) zijn of waren werkzaam bij diverse legeronderdelen, de inlichtingendiensten, de overheid, de ruimtevaart en in de wetenschap. Zij boden zich aan om de waarheid over het bestaan van UFOs (buitenaardse voertuigen) en buitenaardse levensvormen te bevestigen.

  Het belang van deze uit de eerste hand komende verklaringen, ondersteunt met documenten van de overheid en ander bewijsmateriaal, zal zonder enige twijfel het bestaan van dit fenomeen bevestigen, aldus Dr. Steven Greer, directeur van het Disclosure Project en gastheer van het evenement.

  Hier de Online Video van deze persconferentie:

  Disclosure Project:
  http://video.google.com/videoplay?docid=-1166743665260900218&q=disclosure+project

  De media heeft dit natuurlijk weer eens volledig genegeerd.

  En jammer dat de NASA ons ook niet de waarheid verteld.
  Kijk deze 5 minuten durende video maar eens, gefilmd tijdens een NASA Missie.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-7927561230860630740&q=ufo+never+doubt+again

  Kijk ook eens op http://www.ufowijzer.nl