Depressie en Chaos

Do 26 Januari 2006 00:04 | Innercircle | 2825 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Wel, Januari is eindelijk gearriveerd met al zijn verwachtingen en de energieën zijn helemaal zoals voorspeld, om het voorzichtig uit te drukken. Waar gaat al die opschudding, chaos en depressie over? Waarom voelen wij ons allemaal niet helemaal geweldig nu we aangekomen zijn in de hogere gebieden?

Misschien lijkt het wel of je niets doen kan omdat iets wat erg belangrijk voor je is een eeuwigheid lijkt te duren. Of misschien zijn jij of anderen om jou heen voortdurend dingen aan het afzeggen of veranderen, en creëren zo veel instabiliteit. Of misschien valt iets wat je goed voor elkaar had opeens uit elkaar en valt de bodem eruit.

Lopen de emoties hoog op? Schijnbare frustratie? Voel je je leeggelopen, krachteloos, verward of acuut teleurgesteld? Teveel plotselinge veranderingen? Niet zeker meer waar je bent? Kan je het nergens naar je zin krijgen? Niets meer om aan vast te houden of nergens meer om naartoe te gaan wat nog goed voelt?

Er is een heel eenvoudige verklaring voor: We gaan van op zijn kop naar de goede kant boven.

We zijn midden in een monumentale overgang gesmeten.....en een met een omvang wat nog nooit eerder ervaren is. De implicaties gaan erg ver en beïnvloeden erg veel, maar als altijd, is alles in goddelijke perfecte orde.

Alles is zich aan het afstemmen met de hogere manieren en de Nieuwe Wereld energie. Ondanks dat we stapsgewijs ons al aan het afstemmen waren (zelfs voelden we ons af en toe behoorlijk uitgerekt!) de laatste paar jaren, nadat we kritische massa bereikt hebben gaat alles zich nu afstemmen en helemaal tot het eind om het zo te zeggen. Kan je je voorstellen dat je op dit punt komt zonder al die voorgaande fasen te hebben ervaren van het ascensie proces? We zouden het nooit gered hebben, en dus moeten we weten dat al ons uitrekken, loslaten en klagen nodig was om ons precies hier te kunnen krijgen.

En we zijn nu vooral bezig om ons af te stemmen in de fysieke werkelijkheid.....die altijd de laatste is om bij te komen, maar die nu uiteenvalt en Nieuw wordt pal voor onze ogen.

Dit dan, creëert alle chaos en snel veranderende energie. Het oude kan niet langer functioneren, dus mogen we ermee beginnen (vooral in de vorm van oude systemen en manieren) en vallen de dingen plotseling uit elkaar.

Of we vinden misschien een flinke hoeveelheid chaos en tumult in een project als de dingen gaan rimpelen en alle dingen eromheen beïnvloeden. En met veel energieën betrokken bij een project of creatie of manifestatie, en met deze variatie van energieën die door hun eigen ervaringen en veranderingen gaan in elk betrokken persoon, is het geen wonder dat alles helemaal in de war raakt! Maar door alles heen, de dingen die moeten manifesteren voor ons hoogste goed en Nieuwe posities zullen uiteindelijk aankomen, zelfs ondanks dat de weg naar deze manifestaties een beetje schudt, chaotisch is en erg vertraagd!

Andere scenario's zijn ook aanwezig. Sommige dingen lijken erg plotseling weg te vallen, te verdwijnen, of te verschijnen alsof de plannen of werkelijkheid die we hadden op dat moment een grote grap bleek te zijn of een droom of illusie en plotseling zijn ze er niet meer. Dit is omdat we zeker beschermd worden, naast andere dingen. We zouden niet betrokken willen zijn of verbonden met iets dat plotseling vertrekt of crasht of uit elkaar valt. Op de hoogste niveaus, navigeren we langs een Nieuwe en onzekere weg.....maar met de begeleiding en bescherming van vele niet-fysieke wezens en met onze zielen. Ondanks dat de dingen onzeker en gek lijken, is alles feitelijk in goddelijke orde terwijl we onze weg zoeken door deze "geworpen salade" van uitzoeken en sorteren als we arriveren en ons verankeren in het Nieuwe.

En zelfs als het niet zo voelt, gaan we toch voorwaarts met een ongebruikelijk grote snelheid. Plotselinge eindes......brengen altijd een Nieuwe begin. Dood brengt Nieuw leven voort in een nieuwe werkelijkheid en een veel hogere dimensionale manier van leven. En af en toe kan het Nieuwe al arriveren voordat het oude vertrokken is (omdat we het veel te lang vasthouden!) en het oude kan vertrekken voordat het Nieuwe arriveert (omdat we het al los kunnen laten, en in vertrouwen ruimte maken voor het Nieuwe). In ieder geval, hadden onze zielen een voorbestemd plan dat vooral betrekking heeft op deze ongelofelijke tijden waar we nu in zitten met betrekking tot ons arriveren in de hogere gebieden. Dingen moeten op hun plaats zijn om onze Nieuwe rollen te ondersteunen en ons te plaatsen in onze Nieuwe posities waar we al zolang op gewacht hebben.

Als voorgeprogrammeerde computer programma's, als we deze hogere vibraties bereiken worden onze programma's geactiveerd en alles was klaar gezet om ons in onze posities te schuiven.

Dus waarom voelen dingen niet zo goed als we dachten dat ze zouden voelen? Waarom voelen sommigen van ons zo uitgeput en depressief?

Ten eerste, zijn we nu zeker bedraad voor het Beloofde Land. Toen we geactiveerd werden voor deze Nieuwe Wereld waar we nu in zijn, waren we klaar voor de hogere gebieden. In de hogere gebieden, wordt in al onze behoeften voorzien. We hebben alles wat we nodig hebben, we manifesteren makkelijk en zonder moeite, en er is niet langer negativiteit, lijden, duisternis, hebzucht of manipulatie nodig om te krijgen wat we willen, of krachteloosheid, op geld gebaseerde manieren van creëren en leven enzovoorts.

Als die manieren er nog steeds zijn, omdat zij nog steeds bezig zijn te verdwijnen, ervaren we ze nog steeds om ons heen en voelen ze ronduit vreselijk en onverdraagbaar. "Wat is dit voor werkelijkheid?" vragen jullie je misschien af, omdat je nu zo duidelijk kan zien wat werkelijkheid is. Oef, het kan voelen alsof je in een drijfzand van lagere energie zit dat je naar beneden trekt, of misschien krijg je een heftig gevoel van "Ik kan dit echt geen seconde langer doen!". Het ervaren van oude patronen die nog steeds rond en rond gaan nadat je dacht dat je er klaar mee was voelt echt onprettig en onverdraaglijk, net als het zijn in die oude energieën.

We kunnen depressief worden en we voelen ons krachteloos om te creëren en niet meer ondersteund. We weten dat onze tijd eindelijk hier is en daarom moeten we ons ondersteund gaan voelen om te creëren waar we voor gekomen zijn om te creëren. Zelfs ondanks we nu in veel snellere energieën van bijna directe manifestatie zitten, zitten we ook nog in de intense energieën van de "geworpen salade". Dat betekent dat er nog veel rondvliegt met betrekking tot onze intentie en hoe we vibreren....en we zijn ons misschien nog niet exact bewust van hoe we vibreren! Maar kijk gewoon naar wat er zich manifesteert om je heen en je zult snel weten hoe en wat je bent en hoe je vibreert.

Met zoveel energie van creëren en intentie en ook nog gewoon "zijn", wordt alles enorm uitvergroot in deze hogere gebieden, veel, veel en veel manifesteert snel en kan arriveren op een conflicterende manier. Als een kamer vol met botsautos, kunnen onze gedachten en wensen en manieren dat we zijn erg snel Nieuwe en andere scenario's creëren en die niet echt in afstemming zijn met elkaar! Als alle dingen nog niet met elkaar in dezelfde richting staan, dan kan creëren heel interessant worden en zeker chaotisch.

Voeg dit toe aan het snelle proces van wat op zijn kop was nu weer rechtop komt en we kunnen ons afvragen hoe we dit überhaupt kunnen overleven!

En nu is er een andere situatie. Pas keek ik eens naar waar ik was om wat duidelijkheid voor de dag te krijgen. Daar was ik, boven en omringd door wit, wit en wit licht, en niets anders om me heen......ik dreef rond in een hogere dimensie. Als je je erg ruimtelijk voelt, niet hier en niet daar, en niet meer weet wat voor dag het is, waar je bent, het moeilijk vindt om een zin te formuleren, ben je waarschijnlijk bezig met het ervaren van jouw Nieuwe aankomst in een hogere dimensie. Mijn moeder maakte pas haar huis klaar voor een bridgeclub. Ze was klaar met de tafelindeling, hapjes en alles, maar niemand kwam opdagen. Ze was op de verkeerde dag...

We zijn in een Nieuwe werkelijkheid en we moeten eigenlijk nog de fundering en het grondwerk doen, dus we drijven maar een beetje rond zonder handleiding en zonder instructieboekje. We moeten nog op de plaats springen met onze intenties......onze persoonlijke en ook onze planetaire intenties. En in deze hoge frequentie voor manifesteren waar we nu in verblijven, zullen we weten hoe duidelijk we zijn, omdat er dingen verschijnen die we willen of die we niet willen, klaar om te veranderen en te worden wat we wel willen.

Soms weten we niet wat we echt willen totdat onze creaties verschijnen en we er eigenlijk middenin staan. Op deze manier kunnen we veel duidelijkheid krijgen over wat goed voelt. Ga voor de top. Accepteer niet wat je denkt dat mogelijk is of waarschijnlijk. Deze mogelijke en waarschijnlijke oude wegen en werkelijkheden gaan snel verdwijnen, dus je zou daar toch niet lang kunnen blijven. En als we voor de top gaan, dan zijn we in de hogere vibraties en kunnen we veel makkelijker creëren omdat we ermee in afstemming zijn waar we nu verblijven. Wat dan, wil je nu echt?

Dus in principe, zijn we ons aan het acclimatiseren naar iets heel Nieuws. De dingen zijn nog niet helemaal op zijn plaats. We zijn nog niet echt in onze groeven beland. En we waden door veel chaos om er te komen. Maar het Nieuwe zal echt erg Nieuw zijn.

Ik heb me vaak verbonden met een niet-fysiek wezen van een verre planeet die erg hoog vibreert. Hij/zij en deze groep van zielen hebben nog niet eerder met de Aarde verbonden, omdat de Aarde nog niet klaar was voor deze veel hogere frequentie van zijn en boodschappen. Ik ging pas van dit contact genieten vijf jaar terug toen ik een snel ascensie proces begon, en deze wezens wisten wat er zou gaan komen. Pas nu werken we op regelmatige basis samen. Dit is een zeer Nieuw begin voor mij met een zeer Nieuwe groep van wezens met een zeer Nieuwe familie die heel anders is dan mijn eerdere zielsrol die ik al eeuwen en eeuwen had vervuld. Ik heb dit omvangrijke zieledoel afgemaakt en dat hebben jullie ook. Ik ben zo opgewonden en blij om deze ervaring te hebben en de mogelijkheid om zoveel hoger te gaan dan mijn ziel ooit tevoren is gegaan.

Onze zielen hebben zoveel afgemaakt. Dit is een zeer opwindende tijd van Nieuwe beginnen en een mogelijkheid om een zeer Nieuwe planeet Aarde te creëren. En omdat we door onszelf alle wezens in de kosmos en deze ongelofelijke Aarde ervaring ascenderen, zijn we het belangrijkste centrum van aandacht nu en worden we hoog geëerd door alle wezens.

Wat voor soort Nieuwe Wereld zullen we creëren? Wat zal jouw rol zijn? Wat zullen we schilderen op dit gloednieuwe palet? De kwast is in onze handen en is klaar om iets Nieuws te schilderen. Het is aan ons. Wheeeeeeeeee!

Ik wens je de Hemel in je hart, sterrenlicht in je ziel, en wonderen in je leven in deze wonderlijke tijden. Tot de volgende keer,

Karen


--------------------------------------------------------------------------------

Het originele engelstalige artikel is te vinden op What's up on Planet Earth

Dit artikel is vertaald door René van http://www.goto2012.nl/

Bron: Whatsuponplanetearth.com