Nieuw begin

Vr 25 Augustus 2006 09:02 | Innercircle | 2514 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Geboorte en de dood blijven een mysterie. Het maakt niet uit hoe wij dit noemen: de Hemel, de Kosmos of andere Dimensies in het Universum. Het heeft niets met religie te maken, het Universum is er voor ons allemaal en echt niet alleen voor een bepaalde religie. Als wij geloven, dat wij iedere keer weer teruggaan naar huis naar onze spirituele families daar boven, want daar is ook onze thuis basis en iedere keer als wij de Aarde verlaten gaan wij weer terug naar huis.

Het Universum is heel groot en daar zijn verschillende dimensies waar wij kunnen leven en als wij 'overgaan', gaan wij terug naar huis waar onze spirituele familie leeft. Als wij daarboven aankomen, herinneren wij ons alles weer, ons leven stopt echt niet nadat wij de Aarde verlaten hebben. Het is zo jammer dat er toch nog mensen zijn die dit denken, het maakt hen bang om over de dood na te denken. Maar als wij de waarheid weten, hoeft er geen angst meer te bestaan. Wij zien iedereen weer terug, als wij dit gaan begrijpen, is de dood ook niets engs meer.

Als onze geliefden de Aarde hebben verlaten, betekent dit niet dat ze dood zijn, zij laten alleen maar hun Aards ''jasje'' fysieke (vel en beentjes) lichaam achter en wij gaan door naar de geestelijke wereld met ons licht lichaam dat wij in ons aardse lichaam hebben zitten. De dood betekent telkens weer een nieuw begin. Wij hebben de dood zelf negatief gemaakt in onze gedachten, door te denken dat dit het einde is. De dood betekent dat ons leven doorgaat in een andere dimensie, dat wij blijven doorleven in een ander lichaam, wij verlaten alleen de Aarde. De Aarde is niet de enige planeet waar wij kunnen leven, er zijn ontelbare plaatsen waar wij kunnen leven. Dit is gebrek aan informatie; het ware geloof hierover zit nog in ons alleen wij zijn dit vergeten.

Teruggaan naar huis heeft niets met leeftijd te maken, alles heeft een reden. Accepteer dit, wij kunnen er zelf toch niets aan veranderen. Als wij verdrietig blijven omdat wij onze geliefde hebben verloren, betekent dat onze geliefde daarboven dit ook voelt en dit hen ook heel verdrietig maakt, omdat wij hier verdrietig zijn. Dit is een wisselwerking. ZEG in gedachten, dat je heel veel van hen houdt en dat je hen mist, weet voor jezelf dat zij daar OOK gelukkig zijn.

Dan pas kunnen zij daarboven ook verder met hun leven, en wij zien hen weer terug. Wij zijn meestal zelf zo verdrietig, omdat wij hun zo erg missen, maar denk ook aan hen die ons hebben achtergelaten. Het geeft dan een beter gevoel om ons verdriet los te laten, wij laten daar niet onze overledenen mee los, nee alleen onze verdrietige gedachten en gevoelens LATEN we LOS. Stuur liefde want liefde is positieve energie, alles wat wij hen sturen krijgen wij terug en vergeet niet, waar zij nu zijn daar is een gevoel van vrede en rustgevende gevoelens en zij weten dat zij hun geliefde weer terug zien, alleen wij weten dit nog niet?

De Aarde is nog steeds in een lagere 3de Dimensie trilling, dus wij hebben hier op aarde ook een zwaarder lichaam nodig omdat ons lichtlichaam dat wij hebben vanaf het eerste begin veel te licht is en in ons aards lichaam zit. Nu begrijpen wij waarom wij ons ''jasje'': dus het aards fysieke lichaam achter moeten laten.

Wij gaan alles weer herinneren wat wij al geweten hebben en dit is EVOLUTIE.
Wij maken allemaal deel uit van een spirituele familie groep in hogere sferen en wij zien hen iedere keer weer als wij zelf terug naar HUIS gaan. Tegenwoordig herkennen wij onze familieleden hier op aarde, dit geeft een heel goed gevoel. Toch willen zij individueel verder, omdat dit hun individuele zielenmissie is. Wij kennen onze spirituele familie vanaf ons allereerste bestaan en dat is heel lang.

Als er iemand van de familie terug naar de Aarde gaat, helpen de familieleden elkaar. Het zou mooi zijn als wij dit konden begrijpen dat onze geliefden daar boven ons kunnen helpen. Jammer dat wij er niet open voor kunnen staan. Angst voor iets onbekends betekent dat wij bang zijn omdat wij het nog niet begrijpen.

Als er iemand terug gaat naar de Aarde, is dit bijna altijd om nog wat te leren en dit is een persoonlijke missie. Dit gebeurt vaak, daarom is het zo overbevolkt hier op Aarde, dus Nu begrijpen wij ook dat wij allemaal onze eigen persoonlijke missie hier hebben. De Aarde is de beste realistische school ooit. Iedereen mag hier op Aarde wakker worden om zich nu beter te leren kennen, van wie ben ik?

Overleden mensen komen nu veel vlugger terug naar de Aarde, dan voorheen. Dit is, omdat bijna al hun spirituele familie hier zijn of hier zijn geweest, voor een individueel groeiproces, dit moeten zij allemaal zelf doen. Dit groeiproces is door gedrongen bij iedereen ook daarboven omdat dit een menselijke evolutie groei is.

In de geestelijke wereld zijn ook zielen - mensen die een lang ziekbed achter de rug hebben voordat zij de Aarde verlieten. Deze mensen worden opgevangen door hun familie daar boven, daarna worden zij naar een speciale plaats gebracht waar zij kunnen revalideren. Zij worden goed verzorgd en dit kan even duren.

Er zijn nog heel veel familieleden die al lang dood zijn en achter zijn gebleven bij hun geliefde of in een huis. Mochten wij iemand voelen, ruiken of schimmen zien, zeg hun dan, het is goed, en zeg hen kijk naar boven daar is mooi LICHT, ga daar naar toe en kom later terug, je familie wacht daar op je. Wij helpen hen er echt mee, anders vraag eens rond er zijn mensen die je hiermee kunnen helpen.

Het is heel goed om juist Nu hier op Aarde te zijn. Er gebeuren geweldige mooie dingen hier. Zodra wij weer terug zijn bij onze spirituele familie horen wij dat zij door ons ook meegegroeid zijn en dit is geweldig. De Aarde zelf komt in de toekomst ook weer terug in de 4de en daarna in de 5de Dimensie van Bewustzijn. Dan hoeven wij geen ander zwaarder fysieke lichaam 'voertuig' over ons licht lichaam te hebben om op Aarde te kunnen vertoeven. Wij kunnen dan op en neer, zo vaak wij willen van de Kosmos of andere Dimensies en daar zijn wij nu met ons allen hard voor aan het werken. Dit gebeurt dan als de Aarde weer terug is in de 5de Dimensie en dit zou zo geweldig mooi zijn en wat een evolutie dit met zich meebrengt. Zodra wij mensen in een hoger bewustzijn zijn, helpen wij de Aarde ermee om naar een hoger bewustzijn te komen. Wij mensen kunnen echt de Aarde helpen en dan is er geen verschil meer tussen boven en onder.

Wij gaan meer herinneren en dan zijn wij nog verder in ons bewustzijn dan wij ooit geweest zijn. Hier op Aarde kunnen wij ons bewustzijn uitbreiden en alles begrijpen. Bij onze geboorte waren wij ons bijna nergens van bewust en NU zijn wij WEER verder dan dat wij ooit geweten hebben. Dit is menselijke EVOLUTIE. Dit betekent als wij iets willen BEGRIJPEN dus echt willen WETEN dat wij dit ook kunnen uitzoeken en alles heeft een reden, niets gebeurd voor niets en dit mogen we ook accepteren.
Bron: Spiritual Wisdom