Verbindingen van liefde

Di 8 November 2005 21:46 | Innercircle | 2601 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Oth Channeling

Goede avond jullie allemaal hier aanwezig, fysiek en niet fysiek. Weet dat velen onder jullie hier aanwezig, aanwezig zijn niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen.

Wij willen het met jullie hebben over verbindingen van liefde. Elk van jullie heeft een kolossaal netwerk van liefdeslijnen, een spinnenweb bij wijze van spreken met duizenden draden. Vanaf je geboorte worden er draden gesponnen naar personen waar je een band mee hebt. Het kan zelfs zijn dat je gedurende je leven iemand tegenkomt of een baby of een kind ziet en een intens oogcontact ervaart. Op dat moment wordt een liefdeslijn uitgezet en al zie je die persoon nooit meer terug, de lijn blijft bestaan; elk van jullie heeft zo een kolossaal netwerk van lijnen.

Je hele leven is gebaseerd op het ontwikkelen van nieuwe draden en nieuwe liefdeslijnen. Hoe groter jouw netwerk van liefdeslijnen, hoe groter jouw netwerk om subtiele energie op te vangen.

Je kunt geen subtiele energie â?? subtiele liefdesenergie â?? ontvangen als je geen netwerk hebt met liefdesdraden. Dat is als het ware je radar, je schotelantenne om liefdesenergie van de kosmos te ontvangen.

In tijden dat het moeilijk is, in tijden van tegenslagen, vangt dit kolossale netwerk enorm veel liefdevolle energie op die jou tot prestaties laat komen die bijna boven je macht gaan. Waarvan je achteraf zegt: hoe is het mogelijk dat ik dat volgehouden heb. Weet dat je dan gevoed wordt door dat enorme netwerk. Het kan zijn dat je een lijn gelegd hebt naar een persoon die je nooit meer ziet maar waarvan iemand anders die deel uitmaakt van het netwerk van die persoon, een enorm cadeau is voor jou. Je weet nooit hoe het naar je terugkomt.

Als je al die verschillende netwerken ziet, weet: jullie kunnen niet beseffen hoe groot de support is om je heen. Als je terugkijkt naar je leven, hoe je soms door toevallige ontmoetingen weer opgekrikt wordt, heeft dit te maken met jouw netwerk van liefde.

Ga ervoor. Onderhoud je netwerk. Minstens eenmaal per dag iemand vriendelijk groeten, is een voeding voor jouw netwerk en voor het netwerk van de ander. Zo bereik je kettingreacties die zonder woorden enorm veel effect hebben.

De Aarde zit in een enorme turbulente tijd en niet alleen de Aarde. Alles wordt intenser en het is net of alles steeds sneller gaat. Het is aan de mensheid om subtieler te worden zodat je die subtiele energieën kunt verwerken.

De energie rond de Aarde, de lagen rond de Aarde worden steeds doorzichtiger en dat heeft niets te maken met het gat in de ozonlaag. Het gaat om energetische lagen die steeds dunner worden zodat signalen van de kosmos gemakkelijker opgevangen kunnen worden op de planeet Aarde.

Zo zullen mensen ontwaken en gemakkelijker hun intuïtie kunnen volgen. Elk jaar komen er zes of vijf nieuwe frequenties bij in de energie rond de Aarde. Dat zijn dan frequenties waar jullie als mensen op af kunnen stemmen. Mensen die moeite hadden om intuïtief te zijn, mensen die moeite hadden om hun innerlijke wensen te volgen of te beseffen wat de innerlijke wensen zijn, zullen steeds gemakkelijker afstemmen. Als jouw innerlijke radar het best afgestemd kan worden op een bepaalde frequentie en die frequentie was nog niet aanwezig, is het dus niet moeilijk dat je geen contact kon krijgen.

Heb zelfvertrouwen. Iedereen komt aan de beurt. En dan heb je je unieke radar die jou de weg wijst en waardoor jij altijd op het juiste moment op de juiste plaats zult zijn. Zoals dieren hun instincten hebben, zullen mensen weer meer gaan luisteren naar hun radar, naar hun unieke leiding. Elk van jullie heeft een unieke eigen leiding.

In de toekomstige tijd zal het niet meer mogelijk zijn dat vele mensen als een kudde naar één leider luisteren. Ze zullen alleen maar luisteren en volgen als het klopt met hun eigen geweten en met hun eigen voelen. Je kunt als het ware bijna niet meer tegen je eigen gevoel ingaan. Zo krijgen jullie allemaal meer verantwoordelijkheden. Want het is helaas voorbij dat je anderen de schuld kunt geven. Je eigen baas zijn, leven volgens jouw geweten en dan ben jij verantwoordelijk voor jouw daden en voor jouw leven.

Onderzoek je leven, of je dingen doet die tegen je gevoel ingaan. Weet dat alles veel sneller en steeds sneller bijgestuurd wordt. Als je een pad volgt wat jouw evolutie niet ten goede komt, zal er bijgestuurd worden. Er zullen conflicten ontstaan of je wordt ziek. Dit zijn signalen van jouw unieke leiding dat er bijgestuurd moet worden.

Volg alleen die richtlijnen en die richtingaanwijzers die rust brengen en waar je vrolijk van wordt.

De energie rond de Aarde wordt lichter en jullie mensen worden lichter. Sta niet meer toe dat je in zware processen terecht komt en vooral: sta niet toe dat je er in blijft hangen.

Zoek supporters om je heen die jou begrijpen. Zoek supporters om je heen bij wie jij volledig jezelf mag zijn. Houd op om in je vrije tijd naar situaties te gaan waar jij je steeds moet aanpassen. Leer in je vrije tijd om die dingen te doen waar je helemaal jezelf kunt zijn. Dan zul je ontdekken dat je daar fitter en vrolijker van wordt.

Hoe meer je dit doet, hoe gemakkelijker het is om sociale verplichtingen aan te gaan waarbij jij jezelf tijdelijk aan de kant moet zetten. Maar laat het geen gewoonte zijn. Vele mensen doen het vanuit gewoonte. En als het dan echt nodig is, dan gaat het niet meer. Begin in je vrije tijd dingen te doen waar je helemaal achter staat. En wij kunnen jullie zeggen dat je zeker twintig procent kunt gebruiken om volledig datgene te doen waar jij je goed bij voelt. En dan zul je de andere momenten je gemakkelijker kunnen afstemmen op anderen.

Onderzoek je vriendenkringen, onderzoek je hobbyâ??s, of je daar helemaal jezelf kunt zijn en wordt steeds eerlijker naar jezelf. Want jij en jij alleen bent diegene die jezelf het meest voor de gek houdt.

Onderzoek wat je echt voelt, onderzoek wat je echt denkt en sta niet meer toe dat je voelt wat anderen willen dat je voelt en dat je denkt wat anderen willen dat jij denkt.

Word volwassen, spirituele wezens, spirituele mensen met hun eigen zuivere geweten. Alles gaat zo snel dat datgene wat je uitzendt als het ware gisteren uitgekomen zou kunnen zijn.

Ben zorgvuldig in wat je wenst. Weet dat je zoveel onbewust wenst. Alles wat je onbewust wenst, komt naar je toe. Onderzoek je wensen en durf vooral weer te wensen. Geloof in wonderen. Omdat de energie rond de Aarde zoveel lichter wordt, is de support van boven zoveel gemakkelijker te bereiken.

Weet dat je elke dag recht hebt op één verrassing, maar sta er voor open. Als je rustig en vrij door het leven gaat, zul je ze zien. Als je zwaarmoedig en te serieus door het leven gaat, zul je ze niet opmerken. Als je rustig door een bos loopt, zie je zeer veel. Als je gespannen en gestresst door hetzelfde bos loopt, zie je bijna niets.

Leer te ontspannen. Leer technieken die jou helpen om te ervaren wat het is om echt ontspannen te zijn. Er is zoveel stress, er zijn zoveel onzichtbare signalen, dat je zenuwstelsel het zeer zwaar te verduren krijgt. Leer af te stemmen op rust. Leer de knop om te draaien. Leer om je denken te gebruiken en niet dat het denken jou gebruikt. Word de baas, word meester van jouw denken.

Je brein is er om te gebruiken door jou. Maar als er zware problemen zijn, neemt het denken de leiding over. En steeds komen dezelfde gedachten terug in je hoofd. Leer uitschakelen, leer meester worden van je denken. Als er gedachten zijn die je steeds lastig vallen, ga dan iets doen waar je je hele brein bij nodig hebt, waar je bij geconcentreerd moet zijn. Ga bij wijze van spreken vissen en kijk naar de dobber, zodat je brein en je denken weer op een andere frequentie stromen. Moesten jullie de meetapparatuur hebben om jullie brein te meten, zou je versteld staan hoeveel stress je brein te verwerken krijgt, hoe versnipperd je denken is.

Als jullie meester worden of meer meester worden van je denkvermogen, ben je tot veel meer in staat. Dan leer je schakelen net als bij een auto. Bij een auto ga je ook niet honderd kilometer per uur rijden in de eerste versnelling. Dat is niet goed voor de motor zeggen jullie dan. Weet dat jullie dit vaak doen met jullie brein. Het is dus niet te verwonderen dat er allerlei storingen komen â?? wat jullie ziektes noemen â?? die te maken hebben met het zenuwstelsel. Concentratieproblemen, geheugenproblemen, slaapproblemen, hebben allemaal te maken met verstoringen in je denkvermogen.

De grote boosdoener is de pijnappelklier. Dit is de klier die doseert, die doseert welke signalen jij aankunt en welke als het ware gedimd moeten worden. Het is als het ware een klier van het menselijk lichaam die zich nu snel ontwikkelt. Vele babyâ??s en vele kinderen hebben een perfect afgestelde pijnappelklier. Maar mensen die met oudere lichamen rondlopen, hebben vaak een pijnappelklier die nog niet juist is afgesteld.
Er zullen meer en meer ontdekkingen komen over hoe een pijnappelklier werkt en dan zal de medische wereld enorme sprongen vooruit maken want dan zullen al die storingen te verhelpen zijn. Niet door pillen, niet door medicijnen, maar enkel en alleen door gerichte energie.
En zo zal het energiewerk meer en meer plaats in gaan nemen in de medische wereld. De medische wereld zal er niet meer om heen kunnen.

Jullie zijn meer dan een lichaam. Jullie worden meer en meer meester van jullie energieën en dan zijn ziektes gemakkelijker met energieën bij te sturen.

Het is nu al bekend en er is al zeer veel meetapparatuur die perfect kunnen meten of organen goed afgestemd zijn of niet. Als jullie meer met jullie lichamen naar deze garages zouden gaan bij wijze van spreken, zouden vele ziektes voorkomen kunnen worden. Elke ziekte ontstaat eerst in de energie, is niet te meten door de medische wereld, maar is wel te meten door al die apparaten die energetisch meten. Hoe meer vraag hiernaar is, hoe meer verstoringen verholpen worden door energiewerk, hoe belangrijker energiewerk zal worden. En zo worden jullie meester van jullie lichamen.

Ga naar de hulpverleners waar jij je helemaal goed bij voelt en niet omdat ze zogenaamd goed zijn. Volg je eigen gevoel. Volg je eigen radar. Hoe meer verantwoordelijkheid jullie nemen voor je lichaam, je geest, je emoties en je energie, hoe beter je in je vel zult zitten en hoe beter je bestand bent tegen al die verstorende energieën.

De nieuwe energieën die naar de Aarde komen, moeten nog indalen en ondervinden veel weerstanden. Het moet allemaal nog synchroon gaan verlopen.

Onderzoek jezelf of je rustig bent.
Onderzoek jezelf of je gelukkig bent.
Onderzoek jezelf of je een groot netwerk van liefdeslijnen hebt.
Dat is je beste buffer, dat is je beste immuniteit tegen allerlei storende energieën.

--

wij willen jullie nog één raad geven:
Als je gaat slapen, verbind je met het kolossale netwerk van liefdeslijnen wat je gedurende dit leven gesponnen hebt. Dan ben jij in staat om â??s nachts opgeladen te worden door liefdesenergie.

Voel je gesteund door al die lijnen. Op het moment dat jij verbinding maakt en visualiseert of je bewust bent van dat enorme netwerk, voed jij het netwerk en het netwerk voedt jou. Dan zul je gemakkelijker mensen aantrekken die jou helpen en supporten om jezelf te zijn.

Voel de grote liefde van Oth en de Zijnen.

Bron: Oth Channeling