Kat ongedeerd na helletocht onder suv

zaterdag 7 januari 2006 01:31 | Innercircle | 2066 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Een katje van ongeveer 8 maanden oud heeft een rit van 100 kilometer onder een suv overleefd. De rit vond vlak vóór kerst plaats en voerde onder meer over de razend drukke snelweg bij New Jersey.

Onbewust
Het grijswitte katje, inmiddels 'Mirakel' gedoopt, was in het onderstel van de auto geklommen. De bestuurster van de suv reed in de omgeving van New York en was zich onbewust van de lifter, totdat een oplettende automobilist de gestreepte kat ontwaarde en de onwetende chauffeur naar de kant dirigeerde.

Ontwijken
De directeur van een plaatselijke dierenbescherming noemt het een wonder dat de kat niet is gevallen of weggewaaid. Hij vermoedt dat de kat in slaap was gevallen toen de autorit begon. Op een of andere wijze is de kat erin geslaagd om de aandrijving en andere draaiende onderdelen te ontwijken.

Verschroeid
Het katje kwam evenwel niet helemaal ongeschonden uit de bizarre rit. 'De kat was helemaal overstuur', aldus de dierenbeschermer. 'Zijn pootjes waren beschadigd en zijn vacht verschroeid.'

Bron: Yahoo
Externe link: http://www.zibb.nl

Reacties

    Ach gossie..... arm beest....

    zaterdag 7 januari 2006 01:36 | Webskater |

    Maar hij/zij heeft z'n of haar vriendjes wel wat te vertellen :-)

 Quote

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons eigen licht en niet onze duisternis, die ons afschrikt. We vragen ons af: "Wie ben ik om briljant te zijn?" In feite is de vraag - Wie ben je om dat niet te zijn? Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden. Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen mensen onbewust toelating hetzelfde te doen.
Nelson Mandela