Kat ongedeerd na helletocht onder suv

zaterdag 7 januari 2006 01:31 | Innercircle | 2238 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Een katje van ongeveer 8 maanden oud heeft een rit van 100 kilometer onder een suv overleefd. De rit vond vlak vóór kerst plaats en voerde onder meer over de razend drukke snelweg bij New Jersey.

Onbewust
Het grijswitte katje, inmiddels 'Mirakel' gedoopt, was in het onderstel van de auto geklommen. De bestuurster van de suv reed in de omgeving van New York en was zich onbewust van de lifter, totdat een oplettende automobilist de gestreepte kat ontwaarde en de onwetende chauffeur naar de kant dirigeerde.

Ontwijken
De directeur van een plaatselijke dierenbescherming noemt het een wonder dat de kat niet is gevallen of weggewaaid. Hij vermoedt dat de kat in slaap was gevallen toen de autorit begon. Op een of andere wijze is de kat erin geslaagd om de aandrijving en andere draaiende onderdelen te ontwijken.

Verschroeid
Het katje kwam evenwel niet helemaal ongeschonden uit de bizarre rit. 'De kat was helemaal overstuur', aldus de dierenbeschermer. 'Zijn pootjes waren beschadigd en zijn vacht verschroeid.'

Bron: Yahoo

Reacties

    Ach gossie..... arm beest....

    zaterdag 7 januari 2006 01:36 | Webskater |

    Maar hij/zij heeft z'n of haar vriendjes wel wat te vertellen :-)


 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh