1,2 miljard nodig voor vogelgriep

donderdag 12 januari 2006 02:46 | Frank | 2826 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
NEW YORK - Arme landen en internationale organisaties hebben 1,2 miljard euro (1,5 miljard dollar) nodig voor het bestrijden van vogelgriep en om zich voor te bereiden op een pandemie onder mensen.

Volgens VN-coördinator voor vogelgriep David Nabarro is in eerste instantie een bedrag nodig van 1,2 miljard euro (1,5 miljard dollar).

Hij benadrukt dat dit bedrag, gebaseerd op schattingen van onder andere de Wereldbank, slechts "een begin" is. In het geval van een pandemie is veel meer geld nodig.


Op de eerste internationale donorconferentie voor de bestrijding van vogelgriep, die 17 en 18 januari in Peking wordt gehouden, verwacht Nabarro dat de VS en een aantal niet nader geïdentificeerde landen het voortouw nemen met een " significante bijdrage".

Ik dacht al waarom al die ophef over een een paar kippen maar nu snap ik het.

1,5 miljard redenen dus.

Bron: Telegraaf (en anderen)

 Quote

Self-containment comes when one recognizes that the direction of personal energies, wethever pphysical, emotional, mental(ideas, beliefs, labels, interpretations)consicious or sub-concious is an atteneble level of personal mastery and exist as an implied responsibility that becomes with the gift of Free Will Choice .The more responsibel you become the greater freedom and personal empowerment you will know.
Amentiproject