Bush:

maandag 30 januari 2006 02:46 | Frank | 2662 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen
De oud-presidenten Bush en Clinton zijn zo close geworden dat de huidige president Bush Bill Clinton al mijn nieuwe broer noemt. 


Mijn nieuwe broer
De oude Bush en Clinton werken al enige tijd samen om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de tsunami in Azië en de getroffenen van de orkaan Katrina in de VS. De twee zijn daardoor zo goed bevriend geraakt dat Clinton inmiddels helemaal bij de familie hoort. "Die twee? Ja, mijn vader en mijn nieuwe broer", grapte president Bush in een interview voor CBS News.

Veel gemeen
"Ze kunnen het heel goed met elkaar vinden. Dat is mooi om naar te kijken", vertelde Bush. "Als oud-presidenten hebben ze veel gemeen. Ze hebben zaken meegemaakt waarover ze met niemand kunnen praten. Daarom begrijp ik wel dat ze als oud-presidenten hun meningsverschillen van vroeger kunnen begraven."

Bush, Clinton, Bush, Clinton?
Bush sloot niet uit dat de vrouw van Clinton, Hillary, een gooi zal doen naar het presidentsschap. "Dat zou een mooi rijtje worden: Bush, Clinton, Bush, Clinton", zei Bush. Clinton volgde in 1993 zijn vader op, en hijzelf volgde Clinton in 2001 op.

Bron: RTL Nieuws
Externe link: http://www.rtl.nl

Reacties

 Quote

De gedachte manifesteert zich in het woord, het woord manifesteert zich in de daad, de daad ontwikkelt zich tot een gewoonte, en de gewoonte verhardt zich tot een karakter. Sla dus acht op de gedachte en waar ze u brengt, en laat haar voortkomen uit liefde ontstaan uit begaanheid met alle wezens. Zoals de schaduw het lichaam volgt, zo worden wij wat we denken.
Onbekend