Bijna helft Duitsers gelooft in aliens

Friday 29 December 2006 11:28 | Frank | 2207 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

BERLIJN - Bijna de helft van de Duitsers gelooft in buitenaardse wezens. Van onze oosterburen denkt 40 procent dat we niet alleen zijn in het heelal.

Vrijwel hetzelfde percentage Duitsers vermoedt dat aliens al een bezoek brachten aan de aarde. Dat blijkt uit een enquête van opiniepeiler Emnid onder ruim duizend Duitsers vanaf 14 jaar in opdracht van Reader's Digest Duitsland. Duitse media presenteerden donderdag de resultaten van dit onderzoek.

Verder is 83 procent van de Duitsers die het bestaan van buitenaardse wezens vermoeden, ervan overtuigd dat overheid en wetenschap een stuk meer over de levensvormen op andere planeten weten dan ze tot dusver willen toegeven.

Vrijwel niemand van de ondervraagden denkt aan het filmwezen E.T. of aan een groen marsmannetje. De meesten stellen zich een mensachtig wezen of een onzichtbare kracht voor.

Bron: FOK / NU
Externe link: http://www.yayabla.nl

Reacties

    Duitsers zijn blijkbaar zo gek nog niet...

    Friday 29 December 2006 13:51 | Truthseeker |

    Erg positief dit! Goed van de Duitse media!  

    Nog even....en iedereen word wakker!

 Quote

Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten, zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden, legers mieren verdwaasd rondtrekken, trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek, bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen, als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven, weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.
waarschinlijk een indiaan