Recherche vindt 76 kilo heroine

vrijdag 23 december 2005 19:46 | Webskater | 2789 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Novum) - Een 54-jarige man uit Amsterdam is donderdagavond aangehouden na de vondst van 76 kilogram heroïne in een woning in Amstelveen. Hij wordt ervan verdacht op de hoogte te zijn geweest van de drugs, die waren verborgen in zes tassen. Dat meldt het landelijk parket van het Openbaar Ministerie vrijdag.

De politie nam in de woning verder een vuurwapen en een geldbedrag van 450 duizend euro in beslag. Behalve de woning in Amstelveen werden in Amsterdam een garagebox en nog eens drie woningen doorzocht. Het landelijk parket sluit meer aanhoudingen niet uit.
Bron: NOVUM
Externe link: http://www.nieuws.nl

 Quote

Acceptatie is niet passiviteit of een inactieve staat. Ik zeg niet dat je de wereld niet kunt veranderen, dingen rechtzetten, of kwaad vervangen door goed. Acceptatie is in feite, de eerste stap naar succesvolle actie. Als je een situatie niet helemaal precies accepteert zoals die is, zul je moeite hebben deze te veranderen. Sterker nog, als je een situatie niet helemaal accepteert zoals die is, zul je nooit echt weten of deze moet worden veranderd.
Peter McWilliams