Nederland 'onoverwinnelijk' door meditatie (video)

Friday 13 January 2006 18:37 | Frank | 2075 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Paul Gelderloos, directeur van telecombedrijf Scarlet, zoekt 500 jonge nieuwe sterke leiders. Met deze groep wil hij Nederland door meditatie 'onoverwinnelijk maken'. Waarom roept een miljonair mensen op massaal te gaan mediteren? En hoe kan meditatie de wereld verbeteren?

video


Vorige maand stond de oproep in een groot landelijk dagblad. In de grote advertentie riepen Raja Willens en Paul Gelderloos jonge mannen op om zich aan te melden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ze deelnemen aan een cursus Transcedente Meditatie.

TweeVandaag ging op bezoek bij Scarlet en het 'Sidha' dorp in Lelystad. De bewoners hiervan zijn volgeling van Maharisji Mahesh Yogi. Wat wil de steenrijke directeur precies bereiken?
Bron: 2 Vandaag

 Quote

Noem mij bij mijn diepste naam Mijn moeder is mijn naam vergeten, mijn kind weet nog niet hoe ik heet. Hoe moet ik mij geborgen weten? Noem mij, bevestig mijn bestaan, laat mijn naam zijn als een keten. Noem mij, noem mij, spreek mij aan, o, noem mij bij mijn diepste naam. Voor wie ik liefheb, wil ik heten.
dichter zonder naam