ZOON VAN BERNHARD SPREEKT ZICH UIT: IK GELOOF ALLEEN BUSH!

Ma 23 Oktober 2006 19:43 | Frank | 3532 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Pieter Broertjes, hoofdredacteur van de nog immer als 'kwaliteitskrant' te boek staande Volkskrant heeft naar alle waarschijnlijkheid onder veel grotere invloed van zijn 'Godfather' Bernhard gestaan dan tot dusver werd aangenomen. De wijze waarop hij zich recent heeft uitgesproken over de 'non-believers' (zij die niet geloven in de lezing-Bush rond 9-11) in een uitzending van Een Vandaag laat immers duidelijk zien dat hij net als Bernhard niets moet hebben van vrije nieuwsgaring en onafhankelijk journalistiek onderzoek. "Wie alternatieve theorieen opwerpt over 9-11 is bij mij reeds bij voorbaat verdacht" zegt Pieter Broertjes. Let vooral op de woorden bij voorbaat. Enig onderzoek naar wat deze 'complotdenkers' te melden hebben wenst Broertjes dus niet te doen: hij weet 'uit de losse pols' reeds dat zij gevaarlijke lieden zijn die geweerd moeten worden uit zijn ochtendblad. Pieter wil alleen de lezing van George Bush cs. verspreiden en alles wat daarmee in strijd is wil hij niet eens onderzoeken!

Hiermee laat de Zoon van Bernhard zich van zijn beste dictatoriaal-slaafse kant zien. Bush programmeert, Broertjes print uit. Zoals zijn 'vader' collaboreerde, zo collaboreert de 'zoon'. Dat Broertjes daarmee elke vorm van journalistiek denken bij zijn krant ten grave draagt, dat zal hem jeuken, want hij is zich reeds aan het voorbereiden op een loopbaan in de politiek. Dat is tegenwoordig immers een pot nat, journalistiek en politiek: vanuit beide beroepsgroepen vinden voortdurend incesteuze kruisbestuivingen plaats.
Pieter ging zelfs zo ver zijn eigen ombudsman te verbieden in te gaan op een klacht van een lezer over zijn manipulatieve berichtgeving rond 9-11. Deze lezer diende daarop een klacht in bij de Raad van de Journalistiek maar die weigerde de klacht in behandeling te nemen. Deze website berichtte uitvoerig over deze kwestie die recent opnieuw in het nieuws kwam dankzij de hierboven beschreven uitzending van Een Vandaag. O ja: voor wie eens met Broertjes wil bellen om hem zelf te vragen waarom zijn krant geen aandacht besteedt aan de echte feiten rond 9-11: hier is het mobiele nummer van Pieter: 06-55783035
Bron: klokkenluideronline.nl

Reacties

  zoon van Bernhard spreekt zich uit: ikgeloof alleen Bush.

  Za 7 April 2007 09:17 | hanneke |

  Ja, het is onvoorstelbaar deze zielige vertoning van slaafsheid en vooral je eigen hachje beschermen.
  Ik bewonder en respecteer de onophoudelijke moed van velen om de waarheid boven te krijgen. Binnenkort wordt de beerput helemaal opengebroken en ook aan de massa gepresenteerd.
  Houd moed en ga verder met deze taak,
  Hanna