Andy Park viert elke dag kerst, met queen en kalkoen

dinsdag 29 november 2005 11:48 | Frank | 2163 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

LONDEN - Kerstgek Andy Park uit het Britse Melksham viert dagelijks kerst, en dat al twaalf jaar lang. De 45-jarige elektricien begint elke dag met een kerstontbijt, stopt een kalkoen in de oven en kijkt - stemmig gekleed - naar de kerstboodschap van de koningin. Ook zijn er cadeautjes onder de boom: maandag gaf hij zichzelf een jasje, en dinsdag een pak.
 

Ex-vrouw en dochter vinden Andy raar, maar daar trekt hij zich niets van aan. Zijn hobby kostte hem naar schatting 365.000 euro, en dat ging onder meer op aan 4300 kalkoenen, 22.000 kadootjes, een fles champagne per dag en kerstverlichting natuurlijk. Hij versleet 36 fornuizen en 42 videorecorders, voor de kerstboodschap.

â??Ik doe dit al twaalf jaar en ga er nog zeker twaalf jaar mee door. Het verveelt me nooit. Ik ben dol op kerst!â? Om 'in shape' te blijven gaat Andy sinds kort dus wel naar de sportschool.

Bron: ANP
Externe link: http://www.nu.nl

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti