Drietal slaat 20-jarige man dood in Deventer

dinsdag 27 december 2005 00:31 | Webskater | 2348 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen
DEVENTER - Een 20-jarige man uit Deventer is in de nacht van zaterdag op zondag overleden, nadat hij op zijn hoofd was geslagen. Een ambulance bracht de man naar het ziekenhuis, maar dat mocht niet meer baten, zo liet een woordvoerder van de politie zondag weten.

Het slachtoffer fietste samen met zijn vriendin rond 03.45 uur in de buurt van het Churchillplein in Deventer, toen drie jongens zich tegenover hem agressief gedroegen. De vriendin probeerde de ruzie nog te sussen, maar slaagde daar niet in. Het drietal, vermoedelijk tussen de 16 en 18 jaar oud, is nog niet aangehouden.


Een politieteam van twintig mensen onderzoekt de zaak. De politie heeft dankzij de vriendin een signalement van de daders. Een politiewoordvoerder kon maandag niet zeggen of er meer getuigen zijn geweest. Op het Churchillplein waren rond dat tijdstip volgens de politie nauwelijks anderen.

De vriendin heeft een verklaring afgelegd bij de politie. Zij is ongedeerd gebleven.

Bron: ANP
Externe link: http://www.nu.nl

Reacties

    Het zoveelste slachtoffer van zinloos geweld.... Houd het nou nooit op ????

    dinsdag 27 december 2005 00:32 | Webskater |

 Quote

Áls iemand vol vertrouwen in de richting van zijn dromen gaat,en het leven durft te leven dat hij/zij zich heeft voorgesteld, zal hij/zij het succes hebben dat hij nooit had verwacht'.
Henry David Thoreau (1817-1862)