Gesluierde Michael Jackson betrapt op damestoilet

Di 15 November 2005 15:55 | Webskater | 2959 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
DUBAI - De Amerikaanse popster Michael Jackson is betrapt op een damestoilet in een winkelcentrum in Dubai. De 'King of Pop' droeg volgens ooggetuigen een sluier die traditioneel door vrouwen wordt gedragen. Dat berichtten media in de Verenigde Arabische Emiraten maandag.

Toen Jackson zijn sluier afdeed om zijn make-up bij te werken, herkende een vrouw hem. Zij begon met haar mobieltjes foto's te maken van de zelfbenoemde King of Pop, die vervolgens probeerde het toestel van haar af te pakken. Het tumult trok de aandacht van het beveiligingspersoneel, dat de politie belde.

Onder druk van de politie leverde de vrouw alsnog haar telefoon in. Toen zij om schadevergoeding vroeg, weigerde Jackson echter te betalen. Hij liet het aan twee vrouwelijke metgezellen over de situatie aan de autoriteiten uit te leggen.

Jackson is na zijn vrijspraak in een geruchtmakend proces over vermeend kindermisbruik neergestreken in het naburige Bahrein. Ruim twee maanden geleden bracht hij ook al een kort bezoek aan Dubai, waarbij hij zich uitgebreid liet fotograferen in het gezelschap van een zoon van de Bahreinse vorst Hamad Bin Eisa Al Khalifa.

Bron: ANP