Jan Marijnissen 'bang' voor seks en liefde

zondag 15 oktober 2006 13:37 | Frank | 2770 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Agenten in burger stonden klaar en de vragenlijst was uitgewerkt. Als het aan dj Simone Wijnands van 100%NL lag kon het gesprek met SP-voorman Jan Marijnissen beginnen. Maar dat liep anders. De lijsttrekker zei een kwartier voor uitzending af. Hij had namelijk gehoord dat het ook weleens over seks en liefde zou kunnen gaan.

Tussen 09:00 en 10:00 uur vanochtend zou de politicus te gast zijn bij de radiozender. Marijnissen was al onder weg naar Hilversum, toen hij besloot rechtsomkeer te maken.

Toch gaat 100%NL door met het interviewen van de lijsttrekkers. Vorige week was Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren te gast en volgende week zal dat VVD-leider Mark Rutte zijn. Ook Jan-Peter Balkenende en Femke Halsema komen nog langs.
Bron: FoK!
Externe link: http://www.fok.nl

 Quote

Noem mij bij mijn diepste naam Mijn moeder is mijn naam vergeten, mijn kind weet nog niet hoe ik heet. Hoe moet ik mij geborgen weten? Noem mij, bevestig mijn bestaan, laat mijn naam zijn als een keten. Noem mij, noem mij, spreek mij aan, o, noem mij bij mijn diepste naam. Voor wie ik liefheb, wil ik heten.
dichter zonder naam