Blogger probeert paperclip om te ruilen voor huis

Zo 16 April 2006 12:33 | Frank | 2871 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Blogger Kyle MacDonald is een wel heel bijzondere actie begonnen: hij wil een rode paperclip ruilen voor een huis. Omdat hij besefte dat de kans dat iemand op dit aanbod zou ingaan wel heel gering was, zette hij de actie zo op dat de mensen hem het huis in kleine stukjes konden geven.

Het gaat als volgt: hij biedt aan de paperclip te ruilen tegen alles, mits het maar meer waard is. Wat hij dan krijgt, ruilt hij opnieuw tegen alles, mits het maar meer waard is. Zo gaat hij door tot hij zijn huis heeft. De actie begon op 12 juli 2005 en MacDonald verkreeg achtereenvolgens: een balpen in de vorm van een vis, een deurknop met het gezicht van ET, een Coleman-kooktoestel, een kleine benzinegenerator, een vat bier plus uithangbord om een feestje te bouwen, een sneeuwmobiel, een vliegreis naar het Canadese plaatsje Yahk plus een geheel verzorgde dag daar, een tien jaar oud vrachtwagentje, een platencontract, en een jaar gratis verblijf in een huis in de stad Phoenix.

Zijn huis heeft hij nu, maar helaas maar voor een jaar. Omdat dit nog niet goed genoeg is, biedt hij dit jaar weer te ruil aan. Er is hem al een verzorgd zomerverblijf van vier maanden in Hollywood voor aangeboden, maar de blogger wacht nog even of er nog iets beters komt.

Bron: Tweakers.net