UFO-meldingen afgelopen maandagavond.

Do 14 Februari 2008 19:14 | Frank | 6437 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Dit bericht is via het contactformulier achtergelaten, dit is overigens ook voor buitenaardse wezens gewoon toegankelijk

Het zijn straaljagers en inderdaad iets wat anders en sneller is. Het is vaak op maandagavond tussen 17.00 en 21.00 uur. De straaljagers lijken te spelen met nog drie andere objecten. Ook twee maal een groot object (driehoek) met veel wit licht dat niet knippert terwijl het van je weg vliegt. het van je weg vliegt. Ik woon vlak bij Zuidwolde en wij zien vaker vreemde lichten die zich zo verplaatsen en draaien wat een straaljager volgens ons niet kan evenaren.

Mijn man vliegt ook en zegt ook dat dit niet normaal is wat zich daar in de lucht afspeelt. Ik heb geprobeerd wat te filmen met mijn fotocamera maar heb het nog niet terug gezien Moet nog op de pc gezet worden. Het was nl. al donker dus ik heb mijn twijfels. Mocht er wel het een en ander te zien zijn dan stuur ik ze naar U door. Er moeten veel meer mensen dit schouwspel gezien hebben daar het al een aantal maanden aan de gang is. wij hebben al verscheidene malen staan kijken. Misschien oefent het leger maar dan wel met vreemde objecten en met steeds maar twee straaljagers.

Heb dit ook gezien neem dan contact op met de redactie via het contact formulier

Bron: Contactformulier (ingezonden)