Grancirkels; formules voor ascendentie

Zo 14 Januari 2007 08:57 | louise | 3309 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Een verslag:

Gisteren heb ik deelgenomen aan een speciale Graancirkelsdag: "De Bron van de Cirkel" in Amsterdam. Een aantal grote namen onder de graancirkel pionieren waren aanwezig en hebben ons met veel enthousiasme ingewijd in het het graancirkel fenomeen. Cirkelexperts zoals Janet Ossebaard en Bert Janssen hebben middels nieuwe presentaties voorbeelden laten zien van het ontstaan en de opbouw van de graancirkels. Zandcirkellaar Richard van Rijswijk liet o.a. zien dat een graancirkel onmogelijk door mensen gemaakt kan worden gezien de complexe opbouw.

Voor mij als beginneling, was het een opmerkelijk inzicht in de aard van het buitenaardse en alle verschijnselen die ertoe behoren; namelijk een alomtegenwoordig verborgen dimensie die zich echter buiten de grenzen van de dagelijkse waarneming bevindt en zich manifesteert door middel van patronen (zand-graancirkels) en ons een toegang verschaffen tot een immense raadsel.
Het is duidelijk dat de 'ontmoeting'' met deze Cirkels voor deze grancirkel pionieren een belangrijke omslag in het leven is geweest. Ze voelen ook dankbaarheid voor de buitenaardse lichtwezens die zich door middel van deze codes manifesteren, ze zien het als een geschenk van onschatbare waarde.


Graancirkels roepen bij mij en velen anderen vragen op: Hoe is een graancirkel gemaakt, wat is de betekenis hiervan? Is een cirkel door mensen gemaakt, wat is de rol van het leger hierbij..hoe ontstaan de patronen, welke effecten hebben ze op lichaam en geest, wie zijn de cirkelmakers, en waarom ontvangen we de patronen in onze velden? Het antwoord op de vraag hoe deze patronen ontstaan is niet zo simpel als ik aanvankelijk had gedacht want het blijkt dat niet alleen wezens van ver buiten de aarde aan de schepping ervan deelnemen maar ook mensen. Sommige mensen dragen DNA van de afstammelingen van licht dat rechtstreeks verbonden is met degene die de cirkels maken.
De meeste cirkels worden gemaakt door de Arcturianen. Deze zijn meesters van frequentie en hebben een techniek die holografisch vaan aard is.De graancirkels zijn dan ook holografische projecties, en uitzendingen van licht en geluidsfrequenties die in de energetica van de aarde worden uitgezonden op belangrijke punten in het raster en op leylijnen. Dit alles om bewustzijn te versnellen en de aarde te helpen bij de transformatie die nodig is voor de wisseling van tijdperk.
De graancirkels zijn formules (codes) voor ascendentie en het ontwaken van de hemel op aarde.
Sommige graancirkels worden door mensen gemaakt, geholpen en geïnspireerd door de lichtwezens. De gewascirkels vertonen een toenemende ingewikkeldheid door de toenemende trillingfrequentie van de aarde.Geen gewoon mens die zulke ingewikkelde geometrische patronen zou kunnen bedenken, laat staan maken!
Een logische vraag voor ons is: Waarom verschijnen er graancirkels in Nederland? Een antwoord zou kunnen zijn dat de cirkelsmakers zich aangetrokken voelen tot de landen waar de meeste belangstelling is voor het verschijnsel. Een andere verklaring zou kunnen zijn dat Nederland zich bevind op een belangrijk doorgaanspunt voor het wereldraster. Als je de aarde zie als een acupunctuurkaart is Engeland het oor en Nederland is de hersenstam.

De belangrijkste vraag is: Hoe kunnen de graacirkels ons helpen in het proces van transformatie en ascendentie naar een hogere frequentie?
Deze graancirkels zijn er om het kosmische, fysieke en het ziels-DNA te activeren. Dit gebeurt wanneer we naar ze kijken en de patronen zich verbinden met de iris en de hersenen. we moeten niet proberen om deze geometrische patronen te begrijpen of verklaren, het is beter om erop te mediteren want dat helpt bij het proces van deze codes in ons eigen systeem binnen te laten en deze zullen ons helpen om te resoneren op de hogere frequenties, het Kosmisch bewustzijn.
En nu de vraag naar de rol van het leger hierbij. Janet Ossebaard gaf ditmaal geheel nieuwe informatie over: "Graancirkels en de rol van het leger"


Ik laat haar zelf aan het woord: "In Engeland ontkent het leger elke interesse in de graancirkels, en wordt er lacherig over het fenomeen gedaan, alsof het één grote grap betreft. In werkelijkheid echter is Wiltshire doordrenkt van legeractiviteit, voornamelijk in de lucht. De zogenaamde 'black helicopters' houden de graanvelden goed in de gaten, ze scheren laag over de graancirkels, blijven erin hangen om opnamen te maken (hetgeen ik met eigen ogen veelvuldig heb gezien) van niet alleen de formaties maar ook van de onderzoekers. Het zou mij niet verbazen dat ze precies weten wie er elk jaar naar Wiltshire komen om de graancirkels te bezoeken en te bestuderen. Het is overigens vreemd dat ze steeds zo actief zijn in de Pewsey-vallei, waar de meeste graancirkels voorkomen, terwijl ze een enorm militair oefengebied tot hun beschikking hebben net ten noorden van Stonehenge...

De lichten die veelvuldig in en bij graancirkels gezien worden, zijn eveneens iets waarin het leger grote interesse toont. Het is meerdere malen voorgekomen dat legerhelikopters opdoken op de plek van een sighting. In sommige gevallen was het alsof de piloot de lichten niet zag, zoals in het geval van de sighting en video-opname van Andy Buckley op 18 juli 2000 vanaf Picked Hill (Wiltshire, UK). Heel bizar, aangezien de lichten voor de ooggetuigen op Picked Hill duidelijk zichtbaar waren en volgens hen de helikopterpiloot de lichten eigenlijk onmogelijk over het hoofd kon zien. Toch was de interesse van de piloot er duidelijk wel, aangezien (en dit is goed zichtbaar op de videobeelden) de helikopter zoekend heen en weer vliegt en scant. Bij het zien van die beelden kun je je niet aan de indruk onttrekken dat de lichten bepalen wie hen mag zien; in dit geval Andy Buckley en zijn partner wel, maar het leger niet...


(Deze opname is te zien op 'award winning' documentaire (Contact).

In andere gevallen (en ook hier zijn video-opnamen van gemaakt) lijkt de lichtbol een 'kat en muis spelletje' met de helikopter te spelen: het licht deinst achteruit, de helikopter volgt. Dan nadert het licht plotseling de helikopter, waarop deze achteruit deinst! Toen ik deze beelden voor het eerst zag, kon ik mijn ogen bijna niet geloven. Er was sprake van zo'n overduidelijke interactie tussen het licht en de piloot, dat je er werkelijk kippenvel van kreeg..."

Het was erg indrukwekkend hoe Janet op aanschouwelijke wijze over de lichtbollen en de 'black helikopters van het leger vertelde. Je kon de spanning voelen en ineens zag ik ook de beelden en kreeg ook kippenvel en een onheilspellend gevoel.
Hier en daar hoorde ik fluisteren het woord ''Illuminati'' en ook ''tegenmachten'' en dacht aan de woorden van Richard van Rijswijk in antwoord op een vraag van mij over de rol van deze Nieuwe wereldorde ."Zo als ik het ziet is alles een spel tussen Licht en Donker. Alles in het gehele universum is in evenwicht hierdoor. Lichtwerker worden tegengehouden met Donkerwerkers en andersom. Iederéén loop zijn eigen proces en zou dit ook moeten doen. Kijk maar eens bij de diverse uitleggen van diverse zandcirkels waarbij de Arcturianen zelf betrokken waren. Als je Licht bent zal je Licht uitstralen.Dat de wereldorde zal vallen is zeker en dat het Lcht het zal overnemen is ook zeker. Maar het is van de observeerder afhankelijk of hij dit spel gaat zien of het andere!!

Bron: luisa