ZEVENTIG WANDELAARS Vierdaagse slikken CHIP pillen!!!!

Di 17 Juli 2007 17:44 | louise | 5561 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Nijmegen - In de Gelderse gemeente Nijmegen is het sinds maandagmorgen een drukte van belang bij de registratiebureau’s op de Wedren en het nabijgelegen Julianaplein. Rond 09.00 uur konden de deelnemers hun barcode ophalen om dinsdagmorgen van start te gaan. De registratiebureau’s zijn tot 20.00 uur open. Wie na deze tijd zich nog wil aanmelden, kan niet meer deelnemen aan de 91e editie van de monstertocht.

Tijdens de 91e editie zullen een 70 tal geselecteerden wandelaars, variërend van 11 tot 83 jaar, meedoen aan een wetenschappelijk onderzoek. Het onderzoek zal de gevolgen voor het menselijke lichaam tijdens het wandelen in kaart brengen. De proefpersonen zullen maandag een voormeting krijgen van o.a. het gewicht en de bloeddruk. Tevens zullen de ‘proef’personen een urine- en bloedanalyse ondergaan. Het onderzoek zal worden uitgevoerd door dr Maria Hopman, hoogleraar inspanningsfysiologie aan het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen.

Na de meting krijgen de wandelaars een aantal chips mee in de vorm van een pil. Met deze chip wordt dagelijks de lichaamstemperatuur tijdens het wandelen gemeten. De chip zal via de natuurlijke weg het lichaam weer verlaten. Ook tijdens de wandeldagen worden de zeventig wandelaars gemeten. Voordat zij van start gaan wordt de temperatuur en hartslag gemeten. Dit gebeurt ook tijdens het wandelen, om de vijf kilometer. Bij terugkomst op de Wedren wordt er, naast de gebruikelijke temperatuur- en hartslagmeting, ook gekeken naar het gewicht en de bloeddruk en wordt er weer een urine- en bloedanalyse uitgevoerd.

De groep van zeventig is op basis van leeftijd en afstand evenredig gekozen uit het bestand van inschrijvingen. Op een enkele uitzondering na bleek iedereen meteen bereid medewerking te verlenen aan het onderzoek. Dagelijks zullen de voorlopige onderzoeksresultaten bekend worden gemaakt.

Zeventig Vierdaagselopers in de leeftijd van 11 tot 83 jaar slikken vanaf maandag elke dag een pil met een chip er in. Die chip meet tijdens de komende vier wandeldagen voortdurend hun lichaamstemperatuur.

Bekijk video

Het slikken van de pillen maakt deel uit een onderzoek naar de reacties van het menselijk lichaam op de inspanningen van een fikse wandeltocht.

Neem dit serieus want dit is het bewijs dat je GECHIP kan worden ook  via andere wegen dan  de implantatie !!!

Bron: Nu. Nieuws

Reacties

    De CHIP in opmars

    Di 17 Juli 2007 13:50 | louise |

     


    De CHIP is haar opmars in Nederland begonnen en zal niet meer te stoppen zijn tenzij we eindelijk wakker worden en onze ogen openen voor de werkelijkheid.

    Zie mijn artikel: https://www.yayabla.nl/nieuws.asp?article=12826%20" target="_blank">One chip to rule them all  Wat ik daar zeg is geen fantasie maar de grimmige werkelijkheid!