Aparte plek op schoolplein voor kwekouders

vrijdag 27 januari 2006 22:33 | Frank | 3215 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
WOERDEN (ANP) - De ChristenUnie (CU) in Woerden wil dat alle basisscholen zogenoemde kwekplekken inrichten op hun schoolpleinen. Ouders van leerlingen kunnen daar rustig babbelen, zonder dat ze trottoirs bezet houden en anderen dwingen op straat te lopen.


Dat heeft de CU in het verkiezingsprogramma staan, om de veiligheid rond scholen te verbeteren. I. Stouthart, nummer twee op de CU-lijst in Woerden, stelt voor dat zo'n kwekplek een afdakje heeft, zodat de pratende ouders droogblijven terwijl ze op hun kinderen wachten. Stouthart noemt de kwekplekken een belangrijk maar toch ook ludiek punt in het programma.
Bron: brabants dagblad

 Quote

Iedereen ontdekt vroeger of minder vroeg in zijn leven dat het volmaakte geluk onbereikbaar is, maar weinigen staan stil bij de tegenovergestelde gedachte: dat hetzelfde geldt voor het volmaakte ongeluk. De krachten die zich tegen de verwezenlijking van die beide uitersten verzetten zijn van dezelfde aard: ze komen voort uit onze menselijke staat, die niets dat oneindig is verdraagt.
Primo Levi