President Bush gelooft dat Amerika meer 'een idee' dan een echt land zou moeten zijn

maandag 20 november 2006 19:41 | Frank | 4543 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen

President Bush gelooft dat Amerika meer 'een idee', dan een echt land zou moeten zijn dat zegt Tom Tancredo, R-Colo tegen de WorldNetDaily in een exclusief interview. "Mensen moeten begrijpen waar we het hier over hebben. De president van Amerika is een internationalist", "Hij gaat doen wat hij kan om een plaats te creëren om de gedachte dat Amerika niet meer is dan een idee. Het is niet een plek gebonden aan grenzen. Ik bedoel dit is waar die man echt naartoe gaat."

Tancredo haalde ook uit naar het witte huis, niet genoeg actie in het beveiligen van de grenzen. Ook het laten samengaan van Amerika, Mexico and Canada tot een Noord Amerikaanse unie is geen fantasie meer. De Independent Task Force on North America was een project georganiseerd door de United States Council on Foreign Relations, the Canadian Council of Chief Executives, en de Mexican Council on Foreign Relations. Het werd voorgezeten door voormalig Canadees politicus John Manley en advocaten van North American Union, het makkelijker maken van de intergratie tussen Canada, Mexico en de United States.

Ik weet dat dit dramatisch - of zoals sommige zullen zeggen overdramatisch - is, maar ik vertel u, dat alles dat ik zie mij laat geloven dat dit hele idee over de Noord Amerikaanse unie niet iets is waar de rechtse-vleugel over droomt. Het is iets in het hoofd van de Amerikaanse president, de president van Mexico en ik denk dat ook de minister President van Canada het wel ziet zitten.

En dan vertellen ze gewoon "ach ja zo gaat dat nu eenmaal. Het is deel van een groter doel... Globalisatie.. van de economie." Ze nemen aan dat het een onderdeel van een evolutionaire evenement is dat hier gebeurd. Ik hoop dat ze het bij het verkeerde eind hebben en ik ga mijn best doen om er voor te zorgen dat ze het spoor bijster blijven.

Trancedo was in zuid Florida vergezeld door mediatycoons Rush Limbaugh, Sean Hannity an Ann Coulter tijdens een vierdaags evenement genaamd "Restoration weekend" dat vandaag tot een eind kwam. De samenkomst was georganiseerd door David Horowitz Freedom Center.

Hij nam Florida's grootste stad als voorbeeld om aan te geven hoe Amerika zou veranderen door ongecontroleerde immigratie.

"Kijk naar wat er in Miami is gebeurd. Het is een derde wereld land geworden," zie hij "Verplaats het maar naar een andere plek in de wereld en je weet niet eens dat het Amerika is. Je zou denken dat je in een derde wereld land bent." (deze man weet niet dat dit ook echt het geval is)

Vlug erachteraan zei hij "veranderende demografie kan grote problemen veroorzaken en zeker de 'islamisering van Europa' in de afgelopen jaren die tot conflicten leiden over het hele continent."
 

Lees hier het engelse verhaal

Bron: World Net Daily / Vertaling: Frank
Externe link: http://www.yayabla.nl

Reacties

  BRIC landen grootste entiteit in 2050

  maandag 20 november 2006 21:12 | Frank |

  Goldman Sachs verondersteld dat het economische potentieel van Brazilië, Rusland, India, en China zo groot is dat deze een van de vier dominanten economieën van het jaar 2050 zullen zijn. Deze theorie werd voorgesteld door Jim O''Neill, wereld econoom bij Goldman Sachs. Deze landen zullen veertig procent van de wereldbevolking voor rekening nemen en gecombineerd met een bruto sociaal product van 14.951 trillion dollar. Op bijna elke schaal zouden zij de grootste entiteit zijn op het wereldwijde podium.


  Lees verder in het engels op wiki


  Sunday bloody sunday...

  maandag 20 november 2006 23:45 | Frank |