Nieuwe kieswijzer met wetsvoorstellen

Wednesday 1 November 2006 00:48 | Frank | 2003 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Mensen die niet goed weten op welke politieke partij ze tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen moeten stemmen, hebben er weer nieuwe hulp bij: de website www.nieuwekieswijzer.nl.  Dat maakten de initiatiefnemers van de site, Josta en Niels de Hoog, dinsdag bekend.

Vanaf woensdag kunnen kiezers op de website stemmen over meer dan 550 wetsvoorstellen uit de afgelopen regeerperiode. De site vergelijkt de antwoorden van de kiezer met het stemgedrag van de politieke partijen en geeft op basis daarvan een stemadvies. De website heeft een snelle variant met dertig voorgeselecteerde wetsvoorstellen. Bezoekers kunnen echter ook hun eigen kieswijzer samenstellen door zelf de onderwerpen te bepalen.

Naast de nieuwe kieswijzer, bestaan er ook de stemwijzer en het kieskompas. Om te kijken wat voor politieke ideologie het beste bij je past, kun je een test doen op de website van moral politics.
Bron: FoK!
Externe link: http://www.fok.nl

 Quote

Self-containment comes when one recognizes that the direction of personal energies, wethever pphysical, emotional, mental(ideas, beliefs, labels, interpretations)consicious or sub-concious is an atteneble level of personal mastery and exist as an implied responsibility that becomes with the gift of Free Will Choice .The more responsibel you become the greater freedom and personal empowerment you will know.
Amentiproject