Zwangere man in Beijing

zondag 6 augustus 2006 11:39 | Frank | 3608 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Een man met blaasklachten zie je zo vaak, de meeste mannen onder ons hebben er namelijk wel een keer last van. Zo ook Toen Yin, een Chinese man van 24 jaar. Hij liet zich dan ook in een ziekenhuis testen om te kijken wat de oorzaak zou kunnen zijn van de pijn.

Toen Yin thuis zijn post checkte en zag dat er een brief bij zat van het ziekenhuis, maakte hij die natuurlijk snel open om te kijken wat er aan de hand was en hoe het te verhelpen was. Uit de brief bleek dat Toen zwanger was. "Hoe kan een hospitaal een man nu testen op zwangerschap?, vroeg Yin zich af. De Chinees stelt nu vraagtekens bij de betrouwbaarheid van het ziekenhuis, dat hem een nieuwe gratis urinetest aanbood.
Bron: FOK!
Externe link: http://www.fok.nl

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti