Zwangere man in Beijing

zondag 6 augustus 2006 11:39 | Frank | 3838 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Een man met blaasklachten zie je zo vaak, de meeste mannen onder ons hebben er namelijk wel een keer last van. Zo ook Toen Yin, een Chinese man van 24 jaar. Hij liet zich dan ook in een ziekenhuis testen om te kijken wat de oorzaak zou kunnen zijn van de pijn.

Toen Yin thuis zijn post checkte en zag dat er een brief bij zat van het ziekenhuis, maakte hij die natuurlijk snel open om te kijken wat er aan de hand was en hoe het te verhelpen was. Uit de brief bleek dat Toen zwanger was. "Hoe kan een hospitaal een man nu testen op zwangerschap?, vroeg Yin zich af. De Chinees stelt nu vraagtekens bij de betrouwbaarheid van het ziekenhuis, dat hem een nieuwe gratis urinetest aanbood.
Bron: FOK!
Externe link: http://www.fok.nl

 Quote

Acceptatie is niet passiviteit of een inactieve staat. Ik zeg niet dat je de wereld niet kunt veranderen, dingen rechtzetten, of kwaad vervangen door goed. Acceptatie is in feite, de eerste stap naar succesvolle actie. Als je een situatie niet helemaal precies accepteert zoals die is, zul je moeite hebben deze te veranderen. Sterker nog, als je een situatie niet helemaal accepteert zoals die is, zul je nooit echt weten of deze moet worden veranderd.
Peter McWilliams