Samir A. Bekeert Hells Angels (dit is een grapje;)

Di 10 Januari 2006 21:03 | Frank | 3589 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
De grote politieactie tegen 47 (vermeende) leden van de Hells Angels heeft een onbedoeld bijeffect gehad, zo blijkt uit een persbericht van Justitie. De vannacht aangehouden (vermeende) motorclubleden zijn overgebracht naar de extra beveiligde inrichting in Vught, waar ook de vrijdag opgepakte (vermeende) Hofstadgroepleden verblijven. Tijdens de eerste gezamenlijke lunchpauze is het (vermeend) Hofstadter Samir A. gelukt om zijn wereldvisie overtuigend op de Angels over te dragen.

(Vermeende) ex-Angels-baas Big Willem heeft direct na deze ontmoeting een officieel verzoek ingediend om voortaan als Mohammed Al Bigwillem te worden aangesproken. Alle (vermeende) leden van de Rotterdamse chapter zouden volgens het (vermeende) O.M. gezworen hebben zich vanaf nu alleen nog in te zetten voor de heilige oorlog "tegen de ongelovige varkens en bierdrinkende christenhonden." Drugshandel en interne afrekeningen zouden per direct zijn afgezworen.

"Dat laatste is wel positief, maar verder zijn we niet erg blij met deze ontwikkeling," aldus hoofdofficier Bart Nieuwenhuizen. "Een paar moslims in een bestelbusje, daar kunnen we de politici nog wel tegen beschermen. Maar ik zie Geert Wilders al met achthonderd motorrijders achter hem aan."

Nieuwenhuizen sluit overigens niet uit dat de Angels alleen maar doen alsof ze terrorist zijn, om zo onder hun straf uit te komen: "Terroristen staan nu eenmaal veel sneller weer buiten dan iemand die, zeg, hasj naar de koffieshops brengt."

Andersom heeft ook de (vermeende) Hofstadgroep wat kunnen leren van de (vermeende) Hells Angels. Verdachte Jermaine W. zou direct ná de (vermeende) lunch tegen zijn ondervragers hebben opgemerkt dat Barend en Van Dorp vijanden van Allah zijn. Ook heeft hij toestemming gevraagd om op Marktplaats op zoek te gaan naar een motorfiets.
Bron: Visinhetnet