De draken van Oranje

maandag 22 oktober 2007 02:06 | Frank | 9943 keer bekeken | 1 reactie | 1 x aanbevolen

Nabij Lage Vuursche ligt Kasteel Drakensteyn. Vanaf 1959 zijn dit kasteel en bijbehorende landgoed in eigendom van Koningin Beatrix. Sinds 1981 is Drakensteyn in gebruik als buiten- en gastverblijf.

Haar vrije tijd mag onze vorstin graag doorbrengen in haar Toscaanse buitenhuis in de streek Chianti. Het huis heet Rocca dei Dragoni, de Italiaanse vertaling voor Drakensteyn.

Ook hebben de Oranjes een bootje. In 2006 kostte het onderhoud van deze lemsteraak 112.000 euro, te betalen door Defensie, ofwel de belastingbetaler. De naam van het zeiljacht heeft u vanwege dit ’schandaaltje’ vast in de krant zien staan: De Groene Draeck.

Vele leden van het Koninklijk huis hebben als baby in de ‘Amsterdamse wieg’ gelegen. Recentelijk waren dat de dochters van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima, en de kinderen van Prins Constantijn en Prinses Laurentien.
 

En wat staat daar in de top van de wieg? Een roze beertje? Een lichtblauw konijntje? Vrolijke belletjes? Nee hoor, hoewel bovenstaande foto (afkomstig van de officiële website van het Koninklijk Huis) niet zo gedetailleerd is als ik zou willen, kan ik u verzekeren dat de babies van Oranje slapen onder het wakende oog van een bronzen draak.

Het zal vast heel onschuldig zijn allemaal, maar toch vind ik de fascinatie van ons Koningshuis met draken een beetje vreemd.

Zou David Icke dan toch gelijk hebben?
 

Bron: Vrijheids.net

Reacties

  Ja David Icke heeft dus gelijk

  maandag 22 oktober 2007 19:39 | ludzer |

  Heel jij ook al wakker zie ik.


  Ja David Icke had dus wel degelijk gelijk.


  Voor de mensen die het nog niet weten  hier een tip


  Ga naar Google video en tik in David Icke Freedom Road .


  Jaja en kom er achter wat er nu werkelijk bedoeld word met de Draak.  grt Ludzer