Voorpagina-nieuws!! Over 100 see UFO's over Stratford (pic)

vrijdag 20 juli 2007 23:51 | lil-eddy | 4384 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

STRATFORD was the scene of an unexplained multi-sighting of unidentified flying objects on Saturday night—witnessed by more than 100 people near the town centre.

Four bright objects appeared in formation above the Warwick Road area, and were later joined by a fifth, at around 10pm.

Story continius here:

http://www.stratford-herald.co.uk/mainstory.php?ID=1106


Dit speelt zich dagelijks af boven verschillende en steeds wisselende plaatsen in Nederland en Engeland. Voor de meesten is het nu wel duidelijk dat er iets gaande is. WE ZIJN NIET ALLEEN.

De technieken waarover onze medebewoners van het Universum beschikken gaan alle aardse technieken te boven. De objecten kunnen zich overal onopgemerkt tonen wat zich nu wereldwijd aan het voltrekken is.

Bron: niburu.nl
Externe link: http://www.niburu.nl

Reacties

    ufo-ballonen

    zondag 22 juli 2007 13:04 | riek |

    ik denk dat het vrij logisch is dat we niet alleen zijn, maar de ufo's in bovenstaande artikel, want dat zijn ze blijkbaar voor de meesten, (onbekende vliegend voorwerpen) zijn volgens mij "ballonnen" in rijstpapier, met daarin een klein olielampje dat lampje doet de ballonnen stijgen, en zorgt uiteraard ook voor het "lichtpunt": een oranje schijnsel die ballonnen zijn sinds een jaar te koop ook op internet, vandaar de "massale" ufo-waarnemingen heel simpel, geen ufo dus dit keer... rik