Ufo,s en prachtige Close Encounters gemeld rondom Groningen

vrijdag 16 maart 2007 08:50 | lil-eddy | 4028 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Het aantal meldingen uit het noorden van het land blijft oplopen. Winsum, Hoogezand, Leek (boven snelweg), Groningen (rondom 21.00 uur groot knipperend object hangt minutenlang geluidloos stil) enz. enz. Ufo,s spelen spelletjes met straaljagers boven Valthermond (vanmiddag 14.00 uur) en maandagavond onderstaande melding uit Zuidwolde (Drenthe).

13 maart 2007

Maandagavond 12 maart rond 20.45 uur werden wij in Zuidwolde Drenthe gestoord door hevig vliegverkeer boven ons dorp. Normaal komt zo’n F16 met een hoop lawaai over vliegen vaak gevolgd door een tweede, daar blijft het dan ook bij. Onze aandacht werd naar buiten getrokken omdat het lawaai maar aanbleef. Na 15 minuten herrie keken wij geïrriteerd uit het raam. Het viel ons direct op dat aan de sterrenhemel meer dan alleen sterren waren. Wij zagen 5 blinkende objecten. Buiten op straat viel ons op dat enkele objecten een kat en muis spel aan het spelen waren. Steeds probeerde de één de ander in te halen, te pakken. Het was duidelijk te zien dat het object dat achtervolgd werd duidelijk sneller was. Wij dachten eerst aan een oefening dogfight …. maar wat ons opviel was dat de één wel geluid produceerde en de ander niet! Het schouwspel duurde ruim een half uur waarbij 360 graden rond de dorpskern werd gevlogen.
Heel vreemd allemaal.

Naam bekend bij redactie (Wij zoeken meerdere getuigen van dit voorval.)


Close Encounters zijn gemeld uit Hoogezand (twee losstaande ontmoetingen) Sneek, Winsum, Grijpskerk, Hoogkerk en dagelijks worden er meerdere gemeld. Prachtige overdracht van informatie voor de mensheid vanuit andere dimensies. Getuigen zijn allemaal bereid om hun verhaal met anderen te delen en ook de landelijke pers te woord te staan.

Wij verzoeken al onze lezers om de camera in de aanslag te houden. Er is een ruime hoeveelheid beeldmateriaal van meldingen die ontvangen zijn. In het weekend zullen wij hiervan een selectie publiceren op de site.

Bron: niburu.nl
Externe link: http://www.niburu.nl

 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh