Update: Straaljagers Ufo's en Close Encounters gemeld rondom Groningen CAMERAS ZIJN OPGESTELD!!!

zondag 18 maart 2007 09:29 | lil-eddy | 6743 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Update2: Op dit moment zijn ervaren cameramensen aanwezig in Zuidlaren bij Niburu. Getuigen worden geinterviewd die zowel objecten hebben gezien maar ook contact hebben met de inzittenden. Getuigen kunnen zich op dit moment direct melden en worden door deskundigen geinterviewd. De meldingen blijven doorgaan en we hopen zo spoedig mogelijk met meer nieuws te komen.

Enkele Burgemeesters in Noord-Nederland zijn zeer gedetailleerd op de hoogte van datgene wat zich in ons luchtruim afspeelt en begrijpen dagelijks massa,s mensen dat de gecontroleerde en misleide media het Wereldnieuws uit Nederland niet mogen melden. Ook onderstaand artikel op xerson.nl heeft uiteraard betrekking op Buitenaardse Activiteiten in Noord-Nederland.


Raster van chemtrails rondom Groningen gesproeid

GRONINGEN - Tussen Groningen en Zuidlaren was tegen de avond de gehele lucht bedekt met een raster van parallele vliegtuigstrepen die haaks op elkaar staan, zodat dit een groot rooster vormde. Dit is abnormaal voor dit gebied, en wellicht zijn dit geen normale strepen maar chemicalien. Tussen Winsum en Groningen was in de richting van Zuidlaren een perfect hokjesraster te zien van tientallen parallele strepen die een hokjespatroon vormden. Deze waren in korte tijd door een groot aantal vliegtuigen achtergelaten.

Lees verder op: xerson.nl


Het aantal meldingen uit het noorden van het land blijft oplopen. Winsum, Hoogezand, Leek (boven snelweg), Groningen (rondom 21.00 uur groot knipperend object hangt minutenlang geluidloos stil) enz. enz. Ufo,s spelen spelletjes met straaljagers boven Valthermond (vanmiddag 14.00 uur) en maandagavond onderstaande melding uit Zuidwolde (Drenthe).

Maandagavond 12 maart rond 20.45 uur werden wij in Zuidwolde Drenthe gestoord door hevig vliegverkeer boven ons dorp. Normaal komt zo’n F16 met een hoop lawaai over vliegen vaak gevolgd door een tweede, daar blijft het dan ook bij. Onze aandacht werd naar buiten getrokken omdat het lawaai maar aanbleef. Na 15 minuten herrie keken wij geïrriteerd uit het raam. Het viel ons direct op dat aan de sterrenhemel meer dan alleen sterren waren. Wij zagen 5 blinkende objecten. Buiten op straat viel ons op dat enkele objecten een kat en muis spel aan het spelen waren. Steeds probeerde de één de ander in te halen, te pakken. Het was duidelijk te zien dat het object dat achtervolgd werd duidelijk sneller was. Wij dachten eerst aan een oefening dogfight …. maar wat ons opviel was dat de één wel geluid produceerde en de ander niet! Het schouwspel duurde ruim een half uur waarbij 360 graden rond de dorpskern werd gevlogen.
Heel vreemd allemaal.

Naam bekend bij redactie (Wij zoeken meerdere getuigen van dit voorval.)


Close Encounters zijn gemeld uit Hoogezand (twee losstaande ontmoetingen) Sneek, Winsum, Grijpskerk, Hoogkerk en dagelijks worden er meerdere gemeld. Prachtige overdracht van informatie voor de mensheid vanuit andere dimensies. Getuigen zijn allemaal bereid om hun verhaal met anderen te delen en ook de landelijke pers te woord te staan.

Wij verzoeken al onze lezers om de camera in de aanslag te houden. Er is een ruime hoeveelheid beeldmateriaal van meldingen die ontvangen zijn. In het weekend zullen wij hiervan een selectie publiceren op de site.

Nieuwe updates worden zo snel mogelijk geplaatst.

Bron: niburu.nl
Externe link: http://www.niburu.nl