Reportage: Oproep aan Amerikaanse burgers

zondag 22 juni 2008 15:34 | lil-eddy | 4567 keer bekeken | 1 reactie | 3 x aanbevolen
“Jullie moeten hen verraders noemen, want dat is wat ze zijn, en jullie moeten hen dood schieten”
 
Michael Reagan, radiopresentator en adoptiezoon van president Ronald Reagan, riep vorige week de Amerikaanse burgers op om 9/11 activisten op te sporen en dood te schieten. Reagan zal daar graag de kogels voor betalen. Aanleiding is een actie van ene Mark Dice, die soldaten in Irak brieven en DVD’s heeft gestuurd met een waarschuwing over 9/11 en voor het feit dat ze vechten voor de Nieuwe Wereld Orde.
Dit is wat Reagan voor de radio zei:
“We moeten de mensen die dit doen vinden, naar buiten brengen en neerschieten. Echt. Jullie moeten hen naar buiten brengen, het zijn landverraders, en SCHIET ZE NEER! Heb je daar een probleem mee? Leer er maar mee te leven. Maar iedereen die zoiets doet, verdient het niet om te blijven leven. Jullie moeten ze neerschieten. Jullie moeten hen verraders noemen, want dat is wat ze zijn, en jullie moeten hen dood schieten. Ik zal de kogels betalen”.
Verder zei hij:
“Wat denken jullie ervan om Mark Dice naar buiten te brengen en hem midden in een vuur te plaatsen. Bind hem vast aan een paal, doe hem geen blinddoek om, laat het vuur maar branden en heb plezier met Mark Dice”.
U kunt de radiofragmenten  hier beluisteren.
Enkele citaten uit de boodschap van Mark Dice aan de Amerikaanse soldaten:
“Ik ken persoonlijk Amerikaanse mariniers die geloven dat 9/11 een inside job was, en ze vertellen mij dat veel mariniers vermoeden dat dit het geval is, maar ze zijn bang om zich uit te spreken omdat ze vrezen voor straf”.
“Ik wil niet dat de soldaten die hun leven in Irak riskeren, gebruikt worden als pionnen in de creatie van de Nieuwe Wereld orde”.
Al eerder werd er via een bekend mediakanaal opgeroepen om 9/11 activisten met een tazerpistool te beschieten en hen naar speciale concentratiekampen te sturen. Men zei over zo’n activist:
“Tazer hem!” - “hopelijk wordt hij naar een van die geheime kampen in oost Europa gebracht zodat we er nooit meer wat van horen… Ik hoop dat we een speciale gevangenis hebben voor 9/11 complotters”.
Amerika is zich duidelijk aan het verharden tegen de “complotters” (lees: mensen die de NWO leugens doorzien). In een eerdere reportage kon u al lezen hoe Wikipedia bepaalde mensen die in NWO-complotten geloven, onder de noemer “terroristen” schaart. Het meest zorgwekkend is wel dat radio- en tv-makers tegenwoordig blijkbaar vrij zijn om op te roepen tot de dood van “complotters”. In snel tempo ontstaat er nu een klimaat zoals die er kort voor de Tweede Wereldoorlog was. Burgers worden opgeroepen om andere burgers te haten of zelfs te doden. Als de mainstream media maar lang genoeg dergelijke haatpropaganda blijft verspreiden, heeft niemand er straks meer moeite mee als Christenen, “complotters”, patriotten, EU-tegenstanders, enzovoort, naar de Nieuwe Wereld Orde vernietigingskampen voor “landverraders” worden afgevoerd.
Het moet onderhand wel een enge tijd zijn voor mensen die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt. Zij weten maar al te goed wat een term als “landverrader” betekent… De klok is helaas terug gegaan. We zitten weer midden in de NSB-cultuur.
Bron: argusoog

Reacties

  200.000

  vrijdag 2 oktober 2009 04:50 | Butcherprophet |

  Voor zover ik bekend ben met schattingen, zijn hier in Nederland gedurende de 80~jarige oorlog 200.000 mensen vermoord door de Rooms Katholieken. In de 16de eeuw werd iedereen die niet in transubstantiatie geloofde, vermoord als ketter, of heks, door de pastoor, de bischop, de pater.

  Zo is het ook met de NWO. De NWO is een instrument van de Contrareformatie. Adam Weisshaupt was een Jezuïet. Ex-jezuîten hebben weinig kans de inquisitie te overleven, want ze weten te veel. Een echte ex-Jezuîet hier.

  Het is daarom een beetje raar, dat Argusoog met priesters praat, alsof ze niet medeplichtig zijn. Dat is ook in het belang van de priesters zelf, want aan het begin van de Tweede Wereld Oorlog, werden 5000 priesters vermoord door de Jezuîeten orde, die veelal de officieren van de SS vormden, zoals ze al jaren daarvoor geregistreerd waren daar voor. Bovendien kunnen sommige priesters leuke informatie geven, maar dan zal dit wel met bescherming van identiteit moeten gebeuren. Het is in ieder geval de Rooms Katholieke Heilige Inquisitie die achter de NWO zit, de kinderen die zij vangen om ze te breken om ze voor de geheime agenda´s te laten werken zouden de eerste prioriteit moeten hebben. De meeste mensen zijn verliefd op de leugens, een priester of anderzins charismatisch figuur kan een hulp zijn mensen te bekeren, maar dan zal men toch eerst die priester zelf moeten zien te bekeren. Naar Christelijke gemeenten kan die niet heen, want die zijn allemaal geînfiltreerd zeker sedert 1965.

  Eucumenische beweging. Charismatisch tegen Schismatici.