Rice: VS mengen zich meer in vredesproces

zondag 14 januari 2007 14:22 | lil-eddy | 2896 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

De Verenigde Staten zullen zich meer bemoeien met het zoeken naar een oplossing van het Israëlisch-Palestijnse conflict. Dat heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Condoleezza Rice, zondag gezegd na een gesprek met de Palestijnse president Mahmoud Abbas.

,,Ik heb luid en duidelijk de roep voor een diepere Amerikaanse betrokkenheid gehoord. U heeft mijn belofte dat ik dat zal doen'', zei Rice tijdens een gezamenlijke persconferentie met Abbas na afloop van de besprekingen in Rammalah op de Westelijke Jordaanoever.

Rice is op rondreis door het Midden-Oosten. Ze zei eerder dat ze hoopt dat haar bezoek het vredesproces tussen Israël en de Palestijnen weer op gang kan brengt. Een concreet plan heeft ze evenwel niet te bieden.

Externe link: http://www.home.nl

Reacties

  vrede of oorlog?

  zondag 14 januari 2007 14:30 | lil-eddy |

  wat hierboven staat geschreven in het artikel over dat amerika wil helpen met het vredesproces tussen Israëlische en Palestijnse mensen, vind ik wel heel eigenwaardig
  aangezien amerika degene is die iedereen al vijand beschouwt als het hun niet helpt met hun oorlog tegen terrorisme.

  amerika die in afghanistan en irak zogenaamd (terroristen) willen oppaken door middel van een oorlog spelletje te spelen iedereen weet wel wat de daadwerkelijke reden is  achter de oorlog dezelfde amerika bombadeert een paar dagen geleden een dorp of stad in somalie omdat er terroristen zouden zitten, en nu hangt er een een gespannen sfeer tussen amerika en iran.

  en dan lees je nu ineens dit bericht dat roept bij mij vraagtekens op want als amerika een stap zet dan zit er altijd een reden achter en dat zal het deze keer ook wel zijn