Gangsters maken monopoly-geld buit

zaterdag 11 maart 2006 12:19 | Frank | 6992 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Bij een overval in Londen hebben gangsters bijna 110 miljoen euro buitgemaakt. Groot moet hun verbazing geweest zijn, toen ze ontdekten dat het om Monopoly-geld ging.
De gangsters overvielen een geldtransport op weg naar de luchthaven Heathrow. De politie vermoedt dat ze een tip hebben gekregen van insiders.


Het geld was bestemd voor een reclamespot over het gezelschapsspel Monopoly dat in Praag zou worden gedraaid. Daarvoor moest geld uit de hemel regenen.

De politie vond de overvalwagen en de bestuurder terug. De buit, het speelgoedgeld en verschillende Monopoly-spelletjes, is spoorloos.

Ook al is de buit nep, toch wil de politie de gansters achter slot en grendel.

"De gevangenis-kanskaart, ga direct naar de gevangenis - u ontvangt geen startgeld, mogen ze houden", liet een humoristische politiewoordvoerder weten.
Bron: VRTNieuws

 Quote

Om radicaal vrij te zijn van angst, moet je je bewust zijn van angst en deze met rust laten, zonder enig oordeel, zonder te proberen er iets aan te doen. Juist het weten dat daar angst is en stil te zijn, brengt een fundamentele revolutie teweeg waarin angst geen enkele plaats meer heeft.
J. Krishnamurti