Overheid bepaalt wat we eten

Zo 25 Maart 2007 10:52 | louise | 5883 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Hoe zou je het vinden als op een dag de overheid bepaalt wat je mag eten? Dat vitamines, kruiden en natuurlijke geneeswijzen verboden zijn en dat je voedsel vooraf bestraald is? Het is geen science-fiction film, maar harde realiteit. De Amerikaanse arts Rima Laibow waarschuwt ons ervoor.

Het draait allemaal om de Codex Alimentarius Commissie die in 1962 werd opgezet om de consument te beschermen tegen ongezonde voeding. Ongeveer 150 landen, waaronder Nederland, zijn hier lid van.

'Maar in werkelijkheid gaat het om macht en geld', zo stelt Laibow. De Amerikaanse wil met lezingen en interviews de wereld wakker schudden. Zij schotelt ons de consequenties voor van de regelgeving die per 31 december 2009 van kracht wordt.
Zo zijn er straks geen alternatieve medicijnen en supplementen te verkrijgen op legale wijze en wordt ieder dier dat dient als voedsel, vooraf behandeld met antibiotica en exotische groeihormonen.


Tegenwicht bieden
Op internet is een interview (met Nederlandse ondertiteling) te zien waarin Laibow op indringende wijze vertelt dat niet wijzelf, maar de Codex straks bepaalt wat wij mogen eten of drinken. Eén van de maatregelen houdt in dat vitaminen en mineralen straks als vergif worden bestempeld omdat deze gevaarlijk zouden zijn voor de farmaceutische industrie. “De farmaceuten verdienen niet aan gezonde mensen.”
Toch hoeven wij volgens de arts er ons niet bij neer te leggen. Op de website van Natural Solutions Foundation stelt zij mensen in de gelegenheid een petitie te ondertekenen waarmee deze stichting tegenwicht wil bieden.

Bron: Het NetBekijk de video


Geen voedselvrijheid meer


Alles over de petitie (Engelstalige website)


Bron: Het Net

Reacties

  petitie tekenen

  Zo 25 Maart 2007 11:10 | louise |

   


  Kort maar krachtige artikel


  Ik hoop dat veel mensen de petitie zullen tekenen!


  The Genetic Takeover or mutant food

  Di 27 Maart 2007 01:47 | Frank |

  Voedings-supplementen gaan verboden worden, biologische industrie gaat de kop ingedrukt worden!!!

  Ma 30 Juni 2008 03:35 | Annelies |

  Na een aantal maanden onderzoek naar de Codex Alimentarius, ben ik uitgekomen op de Europese afgevaardigde daarvan. De EFSA. (Europias Food Safety Authorihy.)  Zij hanteren de grondregels van de Codex A. en zullen die handhaven.

  Dat betekent, dat de bio-industrie aangepakt gaat worden ten voordele van de farmacie. Een sprookje?

  Nou, beslist niet, hoor !  De EFSA  heeft een verklaring uitgegeven, dat vitaminen en mineralen allemaal op een bepaalde manier giftig zijn voor de mens !!!!????  Verbaasd?

  Dit gaat verder, ik ben nog niet klaar. De Efsa staat aspartaam (kankerverwekkend) toe, staat pesticiden toe, staat groeihormonen toe en is voorstander van genetisch gemanipuleerd voedsel. Ook deinzen ze niet terug voor het klonen van dieren om zgn. beter vlees te verkrijgen.

  Het gaat erom, zoveel mogelijk, de bio-industrie uit te schakelen en de farmacie aan hun winsten te helpen.

  Dit gaat echt gebeuren!!  Binnen twee jaar !!!

  We krijgen genetisch gemanipuleerd voedsel, het voer voor het vee is gen,-gemanipuleerd, er zijn geen supplementen in de winkels meet verkrijgbaar,  Monsanto zal, zoals ze al in Irak gedaan hebben, hun gen. gemanipuuleerde zaden tegen hoge prijzen aanbieden.

  Tel bij elkaar op: de Codex Alimentarius, de EFSA en  Monsanto = de mondiale beheersing over de voedsel-industrie, ter verrijking van de farmacie en de agri-cultuur.

  U gelooft mij niet????    Dit gaat ECHT gebeuren!!! Lees alle info over de Codex A. en de EFSA en de gemaakte afspraken op:

  www.hetgevaarvanamalgaam.come2me.nl

  Binnen twee jaar hebben we allemaal een eigen groente-tuin, illegaal. Want de Codex en de EFSA willen bestraald voedsel, gen. gemanipuleerd voedsel, en stiekum iets natuurlijks innemen, is echt verboden. Extra vitaminen en mineralen kan en mag alleen nog maar op voorschrift van de dokter.

  Om dit te geloven zult U zich moeten verdiepen in de Codex A. en de EFSA.  Dat heb ik al gedaan op mijn site.Ik heb de oprichting--regelementen van de EFSA opgenomen daar, die het bewijs zijn voor de invloed van de Codex A..

  Ik heb de Codex A. uitgespit en heel veel gevonden. Intenet staat voor niets Als U zoekt op EFSA zult U niets vinden, U zult de correcte naam moeten Googlen. Europian Food Safety Authority. Dat is om dezelfde reden als de Codex Alimentarius, ze willen geen bekendheid. Waarom zou dat zijn?

  Iets te verbergen?

  Prof. Evert Schouten heeft het verdrag ondertekend namens Nederland. Ooit van gehoord? Nee, ik ook niet.

  Kennelijk heeft hij  een hele cruciale handtekening gezet. Een handtekening die toestaat , dat  de bio-industrie  ten gronde zal richten, en de weg opent naar de farmacie. Waar gaat het ook weer om?  Ow, ja, geld, ik weet het weer, dit heeft niets met gezondheid te maken. Spreekwoord: Geld is vies.

  Maar als je een hoop vuiligheid binnen kunt halen door een handtekening , eindelijk je eigen zwembad kan laten aan leggen, dan valt die vuiligheid  wel mee, toch? En dat voor een handtekening, wie zou het niet doen?

  Dat is de werking van onze overheid, onze regering. Maar er is meer! Monsanto !!!  Betaalt  flink  voor propaganda. Niet bekend met Monsanto? Dat is de organisatie, die genetisch gemanipuleerd dieren voeding propageert, samenwerkt met de Codex A.,  de WTO en de WHO.

  Iedereen, die nu voedingsupplementen gebruikt, voor wat voor reden ook, kan dat binnen twee jaar niet meer.De biologische industrie mag niet bestaan, het feit dat de mens op natuurlijke gronden voedsel tot zich neemt, mag niet meer straks!. 

  Er zijn twee mogelijkheden nu: Of we laten het over ons heen komen  of wij verzetten ons.

  Persoonlijk zal ik er alles aan doen, wat in mijn macht ligt.

  Annelies

  http;//www.hetgevaarvanamalgaam.come2me.nl