Monniken zien buitenaardsen de wereld redden in 2012

Di 2 Januari 2007 09:23 | louise | 7251 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

"Remote viewing is niets nieuws voor Tibetaanse monniken. Duizenden jaren lang heeft remote viewing de Tibetaanse cultuur overheerst als spil van andere spirituele activiteiten. Wat sommige Indiase toeristen kwamen leren van enkele Tibetaanse kloosters onder het huidige Chinese regime is zeer alarmerend en fascinerend.

Volgens deze toeristen zien remote viewers de wereldkrachten in een koers van zelfvernietiging. Ze zien ook dat de wereld niet vernietigd zal worden. Tussen nu en 2012 zullen de wereld supermachten doorgaan met regionale oorlogen. Terrorisme en heimelijke oorlogen zullen het grootste probleem zijn. In de wereldpolitiek zal iets gebeuren in en rondom 2010. Dan zullen de wereldmachten dreigen elkaar te vernietigen.
Tussen 2010-2012 zal de hele wereld gepolariseerd zijn en zich voorbereiden op de ultieme doemdag. Zware politieke manoeuvres en onderhandelingen zullen plaatsvinden met weinig vooruitgang. In 2012 zal de wereld zich in een compleet vernietigende atoomoorlog begeven. Volgens een Boeddhistische Tibetaanse monnik zal er dan iets opmerkelijks gebeuren. Bovennatuurlijk goddelijke krachten zullen tussenbeide komen. De bestemming van de wereld is dan geen zelfvernietiging.

Wetenschappelijk interpretatie van de verklaring van de monnik maakt duidelijk dat de buitenaardse krachten elke stap die we zetten in de gaten houden en in 2012 tussenbeide zullen komen en de wereld zullen redden van zelfvernietiging.

De monniken lachten toen hen gevraagd werd naar de recente UFO waarnemingen in India en China en ze zeiden dat de goddelijke krachten ons allemaal in de gaten houden. De mens kan de toekomst niet in die mate veranderen en dat zal niet toegestaan worden.

Elke mens kan zijn huidige daden zijn toekomstige levens tot een bepaalde hoogte wijzigen, maar de bestemming in een dergelijk grote mate wijzigen, zal niet worden toegestaan.

De monniken zeiden ook dat onze huidige beschaving rond 2012 zou begrijpen dat de uiterste limiet van wetenschap en technologie zich op het gebied van spiritualiteit bevindt en niet op dat van de materiële natuur- en scheikunde. Na 2012 zullen onze technologieën een andere richting nemen. Mensen zullen de kern van spiritualiteit leren, de relatie tussen lichaam en geest, reïncarnatie en het feit dat we allemaal verbonden zijn met elkaar als delen van 'God'.

In India en China zijn de UFO waarnemingen vertigvoudigd. Velen zeggen dat de ET's contact hebben opgenomen met de Chinese and Indiase regering. De afgelopen dagen zijn de meeste UFO activiteiten waargenomen in de landen waar men atoommogelijkheden heeft ontwikkeld.

Als hen gevraagd wordt of deze ET's echt in 2012 zullen verschijnen, zeggen de remote viewers: ze zullen zichzelf op zo'n manier onthullen dat niemand van ons bang is en ze zullen zich slechts laten zien als dat nodig is. Terwijl onze wetenschap en technologie voortschrijden, zijn we voorbestemd hen te ontmoeten en op een of andere manier contact met hen te hebben.

Volgens de remote viewers is onze Aarde gezegend en wordt zij constant gered van allerlei soorten gevaar waarvan wij ons niet eens bewust zijn. Als onze technologieën zich verder ontwikkelen, zullen we ons realiseren hoe de buitenaardse krachten ons hebben gered.

Bron: indiadaily