de multidimensionale werkelijkheid van creatie en manifestatie

Zo 20 Januari 2008 12:54 | louise | 6982 keer bekeken | 1 reactie | 2 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Hieronder een artikel van John Consemulder over zijn nieuwe boek. Normaal gesproken stuur ik geen informatie van anderen, maar in dit boek zit ook de informatie verweven over de achtergrond van zandcirkels en word er ook aandacht gegeven aan de zandcirkels zelf. Ook is er een nummer op zijn cd (zit bij het boek) waarvan de energie van zandcirkel 24 is vastgelegd d.m.v. geluidsopnames tijdens de activatie en is vertaald naar bijzondere muziek.

 

Geachte lezer, met trots wil ik jullie meedelen dat mijn boek 'Blauwdruk, de multidimensionale werkelijkheid van creatie en manifestatie' vanaf maandag verkrijgbaar zal zijn in de boekhandel in Nederland en België!  

(uitgeverij Ankh-Hermes BV, ISBN: 9789020200720, Geïllustreerd, Prijs: €29,50, Blz.: 248, paperback, inclusief nieuwe muziekcd 80 minuten)

 

Dit boek bevat belangrijke nieuwe informatie, inzichten en doorgevingen op het gebied van spiritualiteit en nieuwe wetenschap. Het boek probeert positieve bijdragen te leveren aan de verhoging van bewustzijn en trilling. Het bevat onder andere ook revolutionaire mogelijkheden voor vrije energie en heling met bewustzijn, intentie, geluid en muziek, licht en energie. Het bespreekt de tekortkomingen van onze huidige wetenschappelijke inzichten, de blinde vlekken en ons beperkt inzicht in de huidige elektromagnetische theorie. De 'werkelijke werkelijkheid' heeft een muzikaal, holografisch en multidimensionaal karakter. De blauwdruk van deze werkelijkheid bestaat uit staande golven van geluid en 'bevroren muziek' en uit 'gevangen licht' en interferentiepatronen. Wij zijn zelf meer elektromagnetische en akoestische wezens, dan biochemische wezens! De blauwdruk werkt met geluid, licht, water en energie... 

Via deze weg wil ik jullie vragen om een bijdrage te leveren om deze informatie eventueel via jullie netwerk door te sturen naar mensen die zich interesseren voor de onderwerpen die in Blauwdruk worden behandeld. Om een idee te geven van de inhoud van het boek volgt hier een lijst met trefwoorden en een korte beschrijving. Helemaal onderaan deze email volgt nog een beschrijving van de speciale muziekopnames op de muziek-cd die is toegevoegd aan het boek.

Trefwoorden van besproken onderwerpen:

De muzikale werkelijkheid, de holgrafische werkelijkheid, de multidimensionale werkelijkheid, de relatie tussen geluid en licht (en heilige geometrie en water), bewustzijn en intentie, creatie en manifestatie, de virtuele wereld en (vrije!) nulpuntenergie, de blauwdruk van geluid, licht en energie, Cymatica (hoe klank vorm bepaalt), de occulte kracht van klank en soundhealing, resonantie en entrainment, frequentie en trilling, getallen en een multidimensionale fysica, graancirkels en zandcirkels, de (akoestische en elektromagnetische!) rol van 'junk' DNA en de invloed van woorden, intentie en emoties op ons DNA, geluid en licht in ons lichaam, paranormale fenomenen, levitatie, antizwaartekracht, multidimensionale fenomenen, buitenaardse,  

BLAUWDRUK 

‘De multidimensionale werkelijkheid van Creatie en Manifestatie,  

Dit boek wil een brug slaan tussen de spirituele, esoterische, wetenschappelijke en multidimensionale benaderingen van geluid, licht, en energie. Geluid, trilling en energie zijn ook betrokken bij (scalair) elektromagnetisme, geometrie en zelfs met ons DNA, onze gedachten, emoties, intenties en bewustzijn!

Nieuwe wetenschappelijke vondsten tonen aan dat een aantal fundamentele aannames over de zeer koppige illusie van ‘de werkelijkheid’ incompleet of onjuist kunnen zijn. We staan pas aan het begin van een werkelijk begrip van de fysische realiteit en de blauwdruk achter de matrix van onze beperkte driedimensionale zintuiglijke waarneming. Begrip van de multidimensionale, holografische en muzikale blauwdruk principes van creatie en manifestatie, zal leiden tot het ontvouwen van het ware beeld van de ‘werkelijke werkelijkheid’!

De muziek-cd bij Blauwdruk 

De toegevoegde muziek-cd bij het boek (80 minuten!) maakt het mogelijk om de concepten die in het boek behandeld worden, ook energetisch in trilling en resonantie te voelen en de blauwdruk te ervaren! Volgens zowel Judith Moore als Grandma Chandra is de muziek zeer belangrijk voor de ascensie, omdat het de codes van Enoch weer in balans zal brengen. De cd bevat codes en doorgevingen die opgenomen worden en uitgezonden worden door er naar te luisteren. De harmonischer op deze cd zullen volgens Judith Moore bijdragen aan de ascensie en de overgang van onze Aarde naar de vijfde dimensie. De cd die toegevoegd is aan dit boek bevat –verwerkt binnen de speciaal voor dit boek geproduceerde helende muziek, tekst en zang- onder andere de volgende uitzonderlijke elementen:

 

· De cd bevat doorgegeven muzikale melodielijnen (midden in de nacht!) met een zeer hoge trilling en tijdloze energie.

· De cd bevat de frequenties van de originele Solfège toonreeks die besproken worden in het boek.

· De cd bevat zeer oude talen (de talen van geluid en licht), voelbaar op het niveau van ons hart.

· De cd bevat 'channelings' van buitenaardse intelligenties en personen die in contact staan met hun 'hogere multidimensionale zelf'.

· De cd bevat energetische ‘veldopnames’ in de eerste kerk van Jezus en Jozef, de Glastonbury Abbey.

· De cd bevat live muziek en zang op de Glastonbury Tor na een prachtige ontmoeting met twee muzikale Pleiadiërs.

· De cd bevat een spontane soundhealing na onze spirituele huwelijksceremonie in de bijzondere East Field graancirkel (07-07-2007). Een korte, intense lichtflits is over dit veld waargenomen waarna de formatie verscheen in het veld.

· De cd bevat energetische veldopnames van de activatie van zandcirkel 24 (Richard van Rijswijk, samen met de Hathors en Arcturians).

· De cd bevat een spontaan zangstuk (en soundhealing), ontstaan tijdens een van onze SoundHealingMovement workshops.

· De cd bevat energetische opnames van graancirkels in Wiltshire, verwerkt in de muziek.

· De cd bevat een speciaal gecomponeerd, liefdevol en bezield muziekstuk voor ons nog ongeboren kind.

 

Meer informatie, artikelen, muziek en een agenda met lezingen, optredens en workshops vindt u op www.healingsoundmovement.com

Voor nieuwsbrieven kunt u zich aanmelden via info@john-consemulder.com , u ontvangt dan steeds de laatste informatie en nieuwtjes.

 


Bron: John Consemulder

Reacties

    RE

    Wo 2 Juli 2008 01:34 | Strijder |

    Lijkt me een boeiend boek... Maar ik heb er al zoveel te lezen...