transformatie

Za 6 Januari 2007 13:17 | louise | 3607 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Transformaties komen tot stand door gedachten krachten.

Als lichaam en geest ontspannen zijn kun je rustig naar binnen keren, om jezelf helende energie te sturen, dit is een doeltreffende manier om jezelf te helen. Dit geeft een zuiverend effect op je geest.

Kalmeren van je geest doe je door bewust in te ademen door de neus en dan diep uitademen door de mond en dit doe je dan zeker 10 keer. Roep dan ook bewust gevoelens van liefde op voor jezelf, gevoelens waar je op dát moment behoefte aan hebt, het geeft niet wat het is.

Een heling houdt ook in als je een fout in jezelf hebt érkent en begrepen hebt, en dit kun je nú positief veranderen door deze te transformeren. Heling komt, als er wij iets in onszelf veranderen, dit leidt uiteindelijk tot meer gezondheid en ons welzijn. Het geeft je een heel positief gevoel, je doet dit voor jezelf.

Je kunt alle problemen transformeren en dit kun je doen door je hand palmen 10 cm tegenover elkaar te houden. Zeg dan wat je dan wilt veranderen en herhaal deze woorden dan voor minstens 10 min. Je handen gaan echt niet tegen elkaar aan als deze transformatie nog niet af is. Hier zijn een paar zinnetjes wat je kunt transformeren, het kan niet allemaal tegelijk, een voor een transformeren.

Negatieve transformeren in positieve energie

Mijn haat transformeren naar positieve energie.
Mijn verslaving transformeren naar positieve energie.
Mijn boosheid transformeren naar positieve energie.
Mijn emoties transformeren naar positieve energie.
Mijn angst transformeren naar positieve energie.
Mijn liegen transformeren naar positieve energie.
Mijn koppigheid transformeren naar positieve energie.

Wij kunnen alles transformeren wat wij willen. Dit zijn korte maar heel sterke affirmaties. Als je eenmaal die problemen zelf hebt getransformeerd, komen deze niet meer terug, omdat je dit zelf hebt gedaan met je eigen Gedachten Krachten. Probeer en ondervind dat je gedachten hele sterken krachten ZIJN.

Werkt dit niet direct voor je, herhaal dit nog een paar keer, dan weet je zeker dat je van die problemen afkomt. Problemen kunnen heel diep verstopt hebben gezeten en dan heb je meer transformaties nodig. Je handen gaan echt heel langzaam naar elkaar toe, zijn de handen tegen elkaar aan, dan heb je pas iets getransformeerd en heb je dit met je eigen krachten gedaan. Je verlost jezelf van je problemen dan kom je ook in balans en wordt je ook gelukkig. SUCCES


Bron: spiritualwisdom