Mijn brief aan minister G. Verburg en haar antwoord hierop

Zo 4 November 2007 13:55 | louise | 3533 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Mijn brief aan G.Verburg:

Den Haag 1 november 2007 

Geachte mevrouw Verburg,

Graag wil ik uw aandacht vragen voor het volgende.

Op 9 september bracht Associated Press een persbericht uit dat microchip implantaten kankergezwellen hebben veroorzaakt in proefdieren en honden.

Volgens AP wordt in een serie medische onderzoeksrapporten aangetoond dat muizen en ratten die geïnjecteerd werden met een glazen capsule met RFID transponders, in 1% tot 10% van alle gevallen snelgroeiende kwaadaardige en dodelijke gezwellen hebben ontwikkeld.

Volgens de onderzoekers ontstonden de tumoren in het weefsel rondom de geïmplanteerde microchip en groeiden er vaak helemaal omheen.

Ik schrijf dit omdat er van de zomer in Nederland een actie is gestart met de bedoeling om huisdieren zoveel mogelijk te chippen. Het betreft de actie 'Maak van je kat geen asielzoeker. Chip je dier!'. Na aanleiding van de actie zijn er massaal dieren gechipt en zelfs is in Brunsum het chippen van dieren verplicht gesteld.

Een uitgebreider artikel van Associated Press wordt volgende week gepubliceerd.

Gezien het grote risico van chip implantaten voor dieren, dat nu wetenschappelijk is aangetoond, lijkt het mij van groot belang dit onder uw aandacht te brengen. 

Met vriendelijke groeten, 

Louise Baanders

Namens actiecomité Stop VeriChip 

Bijlagen:

Persbericht Associated Press

Limburgs Dagblad

Maak van je kat geen asielzoeker

 

Antwoord van G. Verburg:


Geachte mevrouw Baanders,

Hartelijk dank voor uw brief betreffende mogelijke kankergezwellen na het inbrengen van microchips.
Uit onderzoek komt inderdaad naar voren dat knaagdieren tumoren ontwikkelen op de plaatsen waar lichaamsvreemde voorwerpen worden ingebracht. Dit kan een chip zijn, maar er zijn ook proeven gedaan met andere medische implantaten. Dit verschijnsel heet Rodent Foreign Body Sarcomagenesis Phenomenon.
Onderzoek met microchips bij honden en katten toont echter niet aan dat deze tumoren veroorzaken.

Zoals waarschijnlijk bij u bekend, zal ik het chippen en registreren van honden verplicht gaan stellen. Op basis van bovengenoemd onderzoek verwacht ik dat het inbrengen van een chip geen gezondheidsproblemen bij de hond zal gaan opleveren.

De minister van landbouw, natuur en voedselkwaliteit,

G. Verburg

 

 

Bron: louise

Reacties

  van chip wordt weg vrij gemaakt naar nanotech

  Zo 4 November 2007 19:46 | indrasurya |

  In maart 2003 kreeg ik de verschrikkelijkste droom ooit. Ik werd achtervolgd door een man die me op mysterieuze wijze overal wist te vinden. Uiteindelijk gaf hij me nog een half uur voorsprong. Ik zou de trein mogen nemen of een taxi, of zelfs een vliegtuig! Toch zou hij me op het spoor blijven met  z'n apparaatje ter grootte van een doorsnee mobieltje. Daar had hij een chip met mijn frequentie in opgeslagen. Tot 50 kilometer ver zou hij me weten te vinden.

  Leg HAARP naast deze droom en stel je voor dat ze de pokken of i.d. verspreiden, waardoor iedereen ingeent moet worden, dan kunnen zonder dat je er weet van hebt, via nanotechnologie ontvangertjes in je bloedbaan worden gebracht waardoor je feilloos moet reageren op de wensen van de Big Brothr. Brrr! Asjeblieft, mensen AGEER!!! 

  Leef wel en Heel de Wereld! Indra


   
   


  chip veroorzaakt wel degelijk ontstekingen

  Zo 4 November 2007 21:01 | Angelique |

  met aandacht heb ik het artikel gelezen,en als hondenbezitter ben ik zelf van plan om de minister te schrijven aangaande het onderzoek dat het niet bewezen enz. Mijn mastino Boeddha heeft sinds 7 jaar een chip,deze is gaan wandelen door haar lichaam en zij heeft jammer genoeg regelmatig bulten die push bevatten. de andere honden hebben geen chip en geen problemen. 


  Verburg doet zich dom voor, is dom, maar waarschijnlijker: zit onder de plak

  Do 3 Januari 2008 19:48 | solo |

  Het is een treurige zaak, die regering van ons.


  Zo langzamerhand krijg ik het sterke vermoeden dat onze regering net zo goed met een schaduwregering zit.


  Zodra er mensen in de regering komen maken ze allemaal, niemand uitgezonderd, een vreemde 180· draai. Dat geeft toch te denken.


  Het slaven van de NWO, dat mag inmiddels duidelijk zijn. Mevrouw Verburg moet dit antwoord geven. Je gaat mij toch niet vertellen dat zij daadwerkelijk ervan overtuigd is dat het ene zoogdier wel kanker ontwikkelt en het andere niet...maar op die manier kun je wel weer je zin doordrijven.(Of de eis van de NWO)


  Het interessante aan al deze volgelingen van het kwaad is dat ze zich kennelijk niet realiseren dat ze zelf uiteindelijk de dupe van hun eigen regels zullen worden.


  Ook moeten we ons realiseren dat veel van de mensen die wel pogen hun eerlijke onderzoek naar buiten te brengen ook in Nederland met kwade zaken zoals bedreigingen naar familieleden toe geconfronteerd worden. Dat weet ik uit zeer betrouwbare bron.


  Het is hier niet anders dan in de USA. Onze regering en dus ook mevrouw Verburg, stelt niets voor. Het zijn puppets on a string en gelukkig gaan steeds meer mensen dat inzien.


  Ik begrijp niet dat men zo´n (non)functie wil bekleden. Tenzij er een giga ego-trip of bedreiging achterzit.


  Ik ben laatst bij de dierenarts geweest om de chip uit mijn kat te laten verwijderen. Die heeft er duidelijk last van.


  Straks zijn wij aan de beurt. Ik ga hem weigeren en dat zou iedereen moeten doen. Als iedereen tegen is, dan moeten ze de hele wereld in een grote gevangenis veranderen...voor zover de wereld dan al niet één grote gevangenis is.


  Maar dat hier andere machten aan het werk zijn dan de Nederlandse (Europese) regering mag toch wel over duidelijk zijn.


  Het soort antwoorden als dat van Verburg vind ik persoonlijk dom en zielig. De mening die ik over het hele kabinet heb trouwens.