David Icke (video)

Do 4 Januari 2007 13:08 | louise | 4705 keer bekeken | 3 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Wie is Jordan Maxwell? Jordan Maxwell is Amerikaans beste onderzoeker naar het occulte. Sublimale beelden, illuminati, al die dingen bekeek hij met een vorsend oog, wat andere mensen gewoon bekijken, maar niet 'zien'. Het werk dat hij heeft gedaan verschijnt vaak onder de naam van een David Icke... Al die onderzoekers 'gebruiken' dus ook zijn werk. Dus mensen, gelieve naar Maxwells grote aanbod aan presentatiefiles te kijken. Hij geeft ook een uiteenzetting over 9/11. Wees geen domme pop, maar een wijs mens...

Bron: Jordan Maxwell

Reacties

  Definitie van nieuws

  Zo 7 Januari 2007 00:31 | Frank |

  De definitie van nieuws ligt al verscholen in het woord zelf. Nieuws gaat over nieuwe dingen – zaken waar we eerst nog niet van op de hoogte waren, maar die wel belangrijk zijn om te weten. Gekoppeld aan het nieuws zijn de achtergronden. Dat zijn bijvoorbeeld de reacties van politici op actuele gebeurtenissen of het commentaar van een expert.


  Jordan Maxwell is Amerikaans beste onderzoeker naar het occulte dus mag één ieder die daar oren naar heeft best naar luisteren en kijken. Dit mag voor jou dan geen nieuws waarde hebben, Joost, maar voor andere misschien wel. Ook wil ik je er op wijzen dat duidelijk op de voorpagina staat:


  Iedereen kan gemakkelijk haar of zijn verhaal in beeld en/of tekst op de website plaatsen. Deze items, die gepubliceerd worden in de YaYaBLa ´open nieuwslijn´, worden in principe niet gecorrigeerd of gecensureerd.


  Ik vind daarom dat dit artikel gewoon in het nieuws archief mag blijven staan. Er staan artikelen op YaYaBLa met, naar mijn idee, minder nieuwswaarde dan dit artikel en die haal ik ook niet weg. Ik heb respect voor jouw werk op YaYaBLa, goed uitgewerkte artikelen, maar geef mij anders een andere definitie van nieuws?


  Groeten, Frank.


  redefinitie van nieuws(?)

  Zo 7 Januari 2007 15:03 | louise |

  Over die David Icke was ik ook gaan twijfelen en ik denk dat Blogging for the Truth
  inderdaad de Truth heeft gesproken.

  Ik ben toch blij dat het artikel een interessante discussie heeft uitgelokt, dat brengt leven in de Leven in de Brouwerij want het grootste gevaar voor een Blog is dat de bloggers in slaap vallen!

  Moeilijk te bepalen wat "Nieuws'''' is, een filosofisch onderwerp als bijvoorbeeld "Tijd en Zijn"is niet echt nieuws maar voor de lezer die het voor de eerste keer leest wel!

  Ook onder New World Order is er weinig nieuws meer onder de hemel want internet staat propvol met theorieën en ook fantasieën over dit onderwerp en je kan het niet zo gek bedenken of er is al over gepubliceerd.

  Belangrijk is dat yayabla voldoet aan een behoefte en dat wij als amateurs(?) journalisten ons vrij kunnen uiten en het is mooi als er ook interactie ontstaan, dat maakt het alleen maar levendig en menselijk. Of zie ik het verkeerd?

  Als amateur Huis tuin en keuken filosoof, denk dat ik dat wat mijn (filosofische) artikelen betreft, het begrip ''''nieuwswaarde'''' opnieuw moet definiëren en hopen dat deze voor de lezer nieuwswaarde hebben ook al is het geen ''''Nieuws'''' in de traditionele zin.


  Nieuwswaarde enorm toegenomen

  Zo 7 Januari 2007 16:09 | Frank |

  Ja heel uitgebreide reactie zoals gewoonlijk. Alleen snap ik niet dat Joost aan de ene kant zegt:" Bewustwording is hier denk ik het kernwoord en dit is voor mij ook waarvoor ik YaYaBLa wil gebruiken." Maar aan de ander kant tegen anderen zegt dat ze beter niet naar Icke en Maxwell kunnen kijken omdat dit geen goede onderzoekers zijn. Nou kijk, dat moet dan onderzocht worden...


  Ik had misschien de gehele tekst op de voorpagina moeten nemen als voorbeeld.


  Iedereen kan gemakkelijk haar of zijn verhaal in beeld en/of tekst op de website plaatsen. Deze items, die gepubliceerd worden in de YaYaBLa ´open nieuwslijn´, worden in principe niet gecorrigeerd of gecensureerd. Iedereen die wat te melden heeft (van minister tot activist en van ondernemer tot dakloze) kan niet langer volstaan met ''je hand ophouden'' bij de massamedia. Iedereen met een verhaal zal ook zelf aan de slag moeten. We moeten zelf onafhankelijke media maken, verspreiden, ondersteunen en voeden met materiaal.


  De term ''open nieuwslijn'' werd voor het eerst gebruikt door indymedia. Daar is yayabla ook wel een beetje van af gekeken. Echter was indymedia vooral gericht op activisten, krakers, anders denkende, maar niet voor de ''gewone'' mens op zoek naar informatie. (we zijn allemaal uniek) Jij kent dan andere bronnen als Maxwell en Icke, maar voor de meeste mensen die op yayabla komen gaat er een wereld open, van informatie, die je niet in de dagbladen leest. Overigens ben ik dan wel benieuwd naar die andere bronnen?


  Dus voor de meeste mensen die op yayabla komen is het nieuw(s) wat ze lezen. Dit kan je duidelijk zien aan het artikel http://www.yayabla.nl/nieuws.asp?article=508">https://www.yayabla.nl/nieuws.asp?article=508">http://www.yayabla.nl/nieuws.asp?article=508 over alcoholpromillage dit is nog steeds actueel en al een jaar oud artikel. Het staat nog steeds in de top 10 meest gelezen artikelen. Dus heeft het nog een nieuwswaarde. Ook Robin de ruiter is nog steeds populair, dus waarom zou David Icke niet als ondersteunend materiaal gebruikt worden. Dan heb ik het niet over zijn reptielen theorie. Overigens gaat dit artikel helemaal niet over David Icke, maar over Maxwell.


  Maar als je nieuw bent in de wereld van de illuminati, bloedlijnen en alle andere zaken die Icke en Maxwell onderzochten, dan kan het een begin zijn van je eigen onderzoek. Jij hebt david Icke zijn films per slot van rekening ook gezien voordat je je mening hebt kunnen vormen, toch?.


  Luisa kwam met de volgende oplossing voor het probleem wat is de definitie van nieuws. Volgens haar bescheide mening kunnen we als criterium het aantal hits per artikel hanteren. Ik ben het daar wel mee eens. Laten we vooral iedereen voor zichzelf laten bepalen wat nieuw(s) is.


  Zelf heb je ook wel eens gedacht om een onderzoeker de je enorm respecteert in het zonnetje te zetten, maar dat heb je niet gedaan om dat je dus dacht dat het niet echt past bij YaYaBLa. WEL DUS! (zonnetje is hier het keyword, als we het dan over positief nieuws gaan hebben)


  En met deze reacties bij het artikel over David Icke dat eigenlijk gaat over Maxwell is de nieuwswaarde enorm toegenomen!


  Overigens is david Icke net als James Brolin, Charlie Sheen geprobeerd zwart te maken in en door de media waarvan https://video.google.com/videoplay?docid=1505950948532590200&q=david+icke+bbc" target="_blank">dit interview getuige is.


  Groeten, Frank.