#25 Code aangereikt door de Arcturians

Zo 1 April 2007 23:39 | louise | 8738 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Wat is het een voorrecht een multidimensionaal wezen zoals jij en ik te mogen zijn.

De ontdekkingen hier op Aarde door de dualiteit met al zijn verleidingen in de 3e dimensie, leren ons niet de dualiteit te overstijgen en achter ons te laten, maar juist hiermee om te leren gaan. Echter wie denkt dat er op hogere frequenties geen dualiteit meer zou bestaan, kan misschien zijn mening nog wel eens bij moeten draaien. Alles is en zal altijd in evenwicht zijn, het is maar net hoe met die weegschaal omgaat. Het contrabalans wat je opwekt door je Lichtwerk zou je met onvoorwaardelijke compassie moeten omarmen waarna weer los te laten om het universele evenwicht te bewerkstelligen. Wanneer je jezelf verzet tegen dit natuurlijke evenwicht en aandacht geeft aan deze tegenhangende energie zal je deze kant van de weegschaal alleen maar verzwaren en ben je dus uit balans in verwikkelt in een neerwaartse spiraal. Wanneer je deze zelfde tegenhangende energie met compassie had verwelkomd en weer had los gelaten om het te laten zijn wat het is, had je het Lichtwerk kunnen vervolgen zonder weerstand omdat het geheel in balans was geweest.
Wanneer je bij dit evenwichtige punt aankomt en je jezelf van bewust kunt zijn, kan je proberen dit gevoel te verplaatsen naar een plek van leegte in je hart. In deze bijzondere plek in je hart kun je op zoek gaan naar een poort van je hogere hartfrequenties die je verbindt met de frequenties van de 5e dimensie.

 

 

De 3 codes hieronder kunnen je helpen je dit proces op DNA-niveau te integreren en de frequenties uit de 5e dimensie te verwezenlijken in je werkelijkheid.

#23 is de sleutel voor de 5e dimensionale harte frequenties. Door op het juiste moment (dit voel je zelf het beste aan) jezelf deze sleutel te gunnen, activeert de code je DNA. Het is een zeer hoge energie dus forceer je jezelf hierbij niet, je hogerezelf geeft je het juiste teken te gaan werken op dit niveau zodat je dit in balans met je allerhoogste mag gaan uitvoeren. Je ziel en zelfs hoger dan dat is in dit proces verwikkeld!

(voor meer informatie over deze code http://www.artdezign.nl/zandcirkel23.html)

#24 is een code die je kunt helpen als je deze stap heb gezet samen met je allerhoogste, de sleutel te gaan om draaien maar met het volle bewustzijn vanuit dit niveau (3e dimensie).Je opent de poort en kom binnen in de leegte, wat ga je nu doen? Dat is nu geheel aan jou!

#25 wordt aangereikt door Arcturians en Lichtmeester St. Germain. Het is verreweg de meest krachtigste tot nu toe. Ik kan over de uitwerking van deze code verder niets over zeggen omdat ieder zijn eigen werkelijk vanaf hier anders wordt!Het is dan ook de eerste keer dat een code wordt vrijgegeven voordat deze in het zand wordt gemaakt. De reden is dat in april op energetisch gebied bijzondere activaties zullen plaatsvinden om onze processen op weg naar de 5e dimensie te voeden. Deze zullen van grote betekenis zijn over hoe wij “morgen” op deze wereld zullen staan en tegen de dingen om ons heen aan zullen kijken.Zoals velen van jullie weten zitten Shala Mata van www.lightworker.com en ik vaak op één golflengte met de energieën en doorgevingen van de Arcturians. Toen ik afgelopen week deze code had ontcijferd heb ik direct contact opgenomen met haar en we hadden wederom vele gelijkenissen op deze code en periode waarin deze geplaatst mag worden. Zij heeft deze code met mijn toestemming in haar nieuwsbrief van april geplaatst en ik nodig u ook uit deze te lezen. Ik heb hem hieronder geplaatst.Ik wens u veel Licht en Compassie op uw pad en veel plezier met de Cosmic Pulse van Shala.

April is a month of deep cellular purification. The rainbow shimmering light will continue to enhance and support this purification. Working with the shimmering light allows you to move more easily between the dimensions. The greater your “shimmering” ability the less depleted you will feel when engaged in lower vibrations. The energy transformations that are occurring now are very demanding and our 3D Body structure is becoming reborn in a sense. We are living and assimilating multiple lifetimes all at once. By working with the shimmering light, we create an expansion, an ability to release attachments to the 3rd Dimension.

Lichtgroet, Richard 

 

 

Bron: zandcirkels nieuwsbrief