Codex Alimentarius

Vr 23 Maart 2007 10:26 | louise | 4347 keer bekeken | 4 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

De waarheid betreffende de voedingssupplementen wetgeving in de Europese Unie?
De voorstanders van deze richtlijn zeggen dat het over de bescherming van de consument gaat. Bescherming tegen al die gevaarlijke vitaminen en mineralensupplementen, plantenextracten en antioxidanten die zo gevaarlijk zijn voor mensen. Ze zeggen; “ Wij zorgen voor uw veiligheid”. Laat mij u vertellen wat ik denk, het is een poging om vitamine te verbieden en een poging om de voorstanders van deze natuurproducten als criminelen af te schilderen. Producten die in feite chronische ziekten kunnen verkomen en zelfs behandelen!

Waarom zou iemand dit willen doen?
Laten we eens kijken wat ze proberen te verbannen, onder andere tocotrienols wat verschillende vormen van vitamine E zijn. Dit zijn natuurlijke vormen van antioxidanten die gevonden worden in de plantenwereld. U kunt ze vinden in granen, noten en zaden van diverse planten. Waarom zouden ze deze ingrediënten willen verbieden en het tot een misdaad verheffen als men dit wil gaan verkopen?

Denk hier eens goed over na!
Deze natuurlijke ingrediënten voorkomen chronische ziekten beter dan welk medicijn dan ook en dat zonder enige bijwerking, maar ook zonder de grote winstgevendheid voor de farmaceutische industrie! Als mensen eens gingen beseffen hoe eenvoudig zij chronische ziekten konden voorkomen door deze plantenextracten te gebruiken. Medicinale kruiden, vitaminesupplementen en mineralensuppletie zou er voor zorgen dat de farmaceutische industrie zijn grootste bestaansrecht zou verliezen van de een op de andere dag!

De verdedigers van de grote farmaceuten en de georganiseerde ‘geneeskunde’ beginnen zich te realiseren dat ze de informatie oorlog niet kunnen winnen. Ze kunnen eenvoudigweg niet voorkomen dat meer een meer mensen toegang krijgen tot waardevolle informatie om gezond te blijven. Geloof me, dat hebben ze wel geprobeerd. Ze hebben dit geprobeerd (en nog) via de media door het uitoefenen van invloed vanwege hun grote advertentie budget en pogingen ondernomen om de informatiestroom in te dammen via Internet. Juist daarvoor mogen we dankbaar zijn voor de ‘relatieve’ vrijheid van het verspreiden via Internet van onafhankelijke informatie. Mensen vinden steeds meer uit dat medicijnen in veel gevallen zelfs dodelijk zijn waar vitaminen en mineralen uw leven redden. De georganiseerde ‘geneeskunde’ moest dus overschakelen naar plan B. Plan B is om vele natuurlijke voedingsstoffen op een verboden lijst te plaatsen via de nieuwe Europese voedingssupplementen richtlijn waar we nu tegen protesteren.

Laten we eens een stap verder kijken.
Laten we eens aannemen dat ze slagen in het verbannen van deze natuurlijke voedingsstoffen. Het zou in ineens illegaal zijn om vitamine C in een hogere dosering dan 50 mg te kopen als voorbeeld. Het zou verboden zijn om verschillende mineralen te verkopen zoals vanadium of boron, en wat zou de volgende stap zijn? Kunt u het zich voorstellen dat het illegaal zou zijn om garlic te kopen. Dat klinkt toch absoluut ongelofelijk zult u zeggen. Garlic is echter een van de krachtigste natuurgeneesmiddelen om kanker te voorkomen... en te behandelen! Het is bovendien een van de krachtigste antibiotica voor een heel breed spectrum. Het werkt tegen virussen, bacteriën en tumoren.

Willen ze zo’n stof gaan verbieden?
Op dit moment proberen ze extracten van verschillende planten te verbieden. Daarna is het slechts een kleine stap om meer ‘gevaarlijke’ stoffen aan deze lijst toe te voegen. Je zou dan via de arts een ‘medicijn’ moeten kopen om deze stof binnen te krijgen. Tel uit je winst! Bovendien zou je strafbaar zijn als je deze planten in je eigen tuin zou kweken. U geloofd mij niet? Probeer eens legaal omega 3 rijke hennepzaden te kweken!!!! (In Nederland worden elke week ‘illegale’ kwekers opgerold)

Chronische ziektes voorkomen of omkeren?
Er zijn een groot aantal voedingsstoffen die niet allen chronische ziekten voorkomen maar ook kunnen omkeren. Veel ziektes worden dan ook gedrag ziektes genoemd. Ze zouden eenvoudig te voorkomen zijn als mensen hun gedrag zouden veranderen of toegang hadden tot de juiste kennis. Het klinkt allemaal verwarrend voor diegene die een onbegrensd vertrouwen hebben in overheidsinstanties dat gezonde natuurvoeding en geconcentreerde ingrediënten hiervan verboden zouden worden toch is dit aan de orde op dit moment. Buiten het feit dat ik denk dat dit onethische is om te doen, het is bovendien een misdaad tegen de mensheid om mensen te onthouden van de geschenken van moeder natuur!

Als menselijke wezens hebben we toch het recht om planten te eten, om natuurlijke kruiden te gebruiken die vrijelijk gevonden worden in de natuur. Ik geloof dat elke poging op zichzelf om de connectie met onze natuur strafbaar te stellen een misdaad op zichzelf is.

Voeding is slecht voor u wist u dat niet?
De voedingssupplementen richtlijn in Europa en de FDA inspanningen in Amerika om natuurlijke stoffen te verbannen hebben tot doel om voeding als slecht aan te merken en onnatuurlijke medicijnen als goed en gezond. Het idee alleen al dat er over deze zaken gesproken kan worden en dat ze daar mee weg komen? Hoe is het zover kunnen komen dat we zijn gaan vertrouwen op gevaarlijke medicijnen als Cox-2 inhibitors die op zichzelf alleen al verantwoordelijk zijn voor ten minste 144.000 hartaanvallen in de U.S alleen al! Meer als 40% van deze hartaanvallen waren dodelijk. De FDA gaf toe dat deze informatie correct was maar zeggen desondanks dat deze ‘geneesmiddelen’ niet gevaarlijk genoeg zijn om ze van de markt af te halen! Ze krijgen nog steeds het keurmerk; Goedgekeurd door de FDA.

Intussentijd.......
Een Chinees kruid genaamd Ma Huang oftewel Ephedra zoals het beter bekend is wordt beschuldigt voor de dood van een paar mensen die een grote overdosis van dit product gebruikten om overgewicht te verliezen. Een paar dozijn mensen die een natuurlijk product gebruikten met een onnatuurlijke overdosis deden de FDA en Europese Unie besluiten dit ‘gevaarlijke’ product van de markt te halen. Ze hebben het onverantwoord gebruik van natuurlijke middelen verboden terwijl het normale dodelijke gebruik van medicijnen goedgekeurd is!!!!!

Dat is wat er momenteel gebeurd.

Waar gaat het om? Controle en geld verdienen.
De mensen aan de top van de georganiseerde ‘geneeskunde’ hiërarchie de FDA (American Medical Association) top artsen, ziekenhuizen etc hebben zich allemaal gerealiseerd dat als natuurlijke geneeskunde (voeding) een succes wordt, en als mensen meer en meer voorgelicht worden over natuurlijk genezen ze heel veel geld gaan verliezen! Dan verliezen ze een hele hoop patiënten. Er zijn namelijk farmaceutische bedrijven die ernaar uitkijken dat met de vergrijzing een hoop mensen gaan leiden aan Alzheimer en andere chronische lifestyle ziektes die allen terug te voeren zijn op uitermate slechte voedingspatronen. De FDA is niets meer of minder een organisatie die geëxplodeerd wordt door farmaceutische bedrijven. Een organisatie die giftige en dodelijke medicijnen goedgekeurd heeft voor menselijke consumptie. deze medicijnen worden vervolgens wereldwijd verkocht als ‘geneesmiddelen’ voor belachelijk hoge prijzen. Het is een grote oplichtingpraktijk en er staat veel geldelijk gewin op het spel.

Aanval op voedingssupplementen
Dat is dus de reden dat voedingssupplementen aangevallen worden. ze moeten vitamine C, vitamine E en al die andere vitaminen die ziektes voorkomen en genezen zien te verbannen. Vooral effectieve hogere doseringen moeten verboden worden. De strategie is de torenhoge winsten van de farmaceuten te beschermen. De hele voedingssupplementen richtlijn is niets meer of minder dan het beschermen van superwinsten. Door dit te doen begaan ze een misdaad tegen de mensheid! In mijn opinie wordt het hoogtijd dat we de farmaceutische bedrijven gaan verbieden.

Ik heb een idee dat misschien wel gek is maar toch vertel in het geval van. Wat als we de medicijnen zouden verbieden die dodelijk zijn voor mensen? Wat als we het illegaal zouden maken om gevaarlijke medicijnen te verkopen die uiteindelijk chronische ziekten veroorzaken in plaats van te genezen, die het menselijk gedrag beïnvloeden, die hartaanvallen veroorzaken. Wat als we advertenties van deze medicijnen zouden kunnen verbieden zodat mensen niet meer zonder de benodigde kennis aan artsen komen vragen om een bepaald medicijn? Dit is namelijk in Amerika aan de orde van de dag. Elke huisarts daar kan dit bevestigen.

Laten we de bevolking eens gaan voorlichten.
Laten we dus al die stoffen die schadelijk zijn voor mensen verbannen. Laten we eens wat belastinggeld uitgeven om mensen objectief voor te lichten hoe eenvoudig op een natuurlijke manier gezond te blijven en worden. We zouden kunnen beginnen met aanstaande moeders voor te lichten zodat ze echt gezonde kinderen ter wereld brengen met een gezond zenuwstelsel. Baby’s die niet al voorgeprogrammeerd zijn op het verkrijgen van diabetes of andere gebreken. Vandaar zouden we kunnen beginnen met de jeugd gezonde voedingskeuzes bij te brengen.

Lees verder: EQgen

Bron: EQgen

Reacties

  Codex Silencius

  Za 24 Maart 2007 08:11 | Destrée |

  "Laten we de bevolking eens gaan voorlichten." Schrijft EQgen. Wie is dat?


  Maar noch hij, noch Mike Adams, kikken over de multinational ondernemingen die met de Codex Alimentarius woekerwinsten maken.


  Laten we eens eerst ons eigen straatje vegen: met de Nederlandse medeplichtigen:
  Lijst van farmaceutische bedrijven in Nederland, die o.a. lid zijn van de Nederlandse verenigingen voor farmaceutische bedrijven (Nefarma, BioFarmind, Holland Biotechnology):
  3M Pharma Nederland (Leiden)
  Abbott (Hoofddorp)
  ACE Pharmaceuticals (Zeewolde)
  Actelion Pharmaceuticals Nederland (Woerden)
  AKZO Nobel Pharma (Oss)
  ALTANA Pharma (Hoofddorp)
  AM-Pharma (Bunnik)
  Amgen (Breda)
  Amsterdam Molecular Therapeutics (Amsterdam)
  Applied Nanosystems (Groningen)
  Ardoz Pharma (Gouda)
  Astellas in Meppel
  Astellas (Leiderdorp en Meppel)
  AstraZeneca (Zoetermeer)
  Avantium Technologies (Amsterdam)
  Aventis Pharma (Hoevelaken)
  Bayer (Mijdrecht)
  Baxter (Utrecht)
  Bioceros (Utrecht)
  Biogen Idec International (Hoofddorp)
  BioMaDe Technology Foundation (Groningen)
  BioMérieux (Boxtel)
  Bipharma (Weesp)
  Boehringer Ingelheim (Alkmaar)
  Bristol-Myers Squibb (Woerden)
  Centrafram (Etten-Leur)
  Centocor (Leiden)
  Chefaro (Rotterdam)
  Chiron Benelux (Amsterdam)
  Crucell (Leiden)
  Cryo-Save (Zutphen)
  Crystallics (Amsterdam)
  Diosynth (Oss)
  DNage (Rotterdam)
  Dopharma (Raamsdonksveer)
  Dorian Regulatory Affairs (Hilversum)
  DSM (o.a. voorheen Gist-Brocades, Delft & Groningen)
  Eli Lilly Nederland (Houten)
  Eurosequence (Groningen)
  FarmaSel (Amsterdam)
  Ferring (Hoofddorp)
  Fornix BioSciences (Lelystad)
  Galapagos (Leiden)
  Galderma Nederland (Gorinchem)
  Genmab (Utrecht)
  Genzyme (Naarden)
  GlaxoSmithKline (Zeist)
  HAL Allergenen Laboratorium (Haarlem)
  IBM Nederland BV, Life Sciences (Amsterdam)
  Ipsen Farmaceutica (Hoofddorp)
  Indros HealthCare (Weesp)
  Intervet Internationaal/Nederland (Boxmeer)
  Intracel (Emmen)
  IQCorporation (Groningen)
  Isotis (Bilthoven)
  IVAX Farma (Bodegraven)
  Janssen – Cilag (Tilburg)
  Katwijk Farma (Leiden)
  Kelly Scientific Resources (Leiden)
  Key Drug Prototyping (Leiden)
  Knoll (Almere)
  Leo Pharma (Breda)
  Licentec (Bilthoven)
  Lundbeck (Amsterdam)
  MacroZyme (Amsterdam)
  MedImmune Pharma (Nijmegen)
  Menarini Farma Nederland (Woerden)
  Mentor (Leiden)
  Merck Nederland (Amsterdam)
  Merck Sharp & Dohme (Haarlem)
  MUbio products (Maastricht)
  Mucovax (Leiden)
  Mundipharma Pharmaceuticals B.V. (Hoevelaken)
  Nexins Research (Kattendijke)
  NIZO Food research (Ede)
  Norgine (Amsterdam)
  NOTOX (’s-Hertogenbosch)
  Novartis (Arnhem)
  Novartis Consumer Health B.V., Animal Health Sector (Sprundel)
  Novo Nordisk Farma (Alphen a/d Rijn)
  Nycomed Nederland (Breda)
  Octoplus (Leiden)
  Organon (Oss)
  OTL Pharma (Amerfoort)
  Pepscan Systems (Lelystad)
  Pharma Bio-Research Group (Zuidlaren)
  Pharmachemie (Haarlem)
  Pharmion (Tiel)
  Phytovation (Oegstgeest)
  Pfizer (Capelle a/d IJssel)
  Pharming (Leiden)
  ProSensa (Leiden)
  Procter & Gamble Pharmaceuticals Nederland (Rotterdam)
  Ratiopharm Nederland (Zaandam)
  Roche Nederland (Woerden)
  Serono Benelux (Den Haag)
  Sankyo-Pharma Nederland (Zwanenburg)
  Sanofi-Aventis (Gouda)
  Schering Nederland (Weesp)
  Schering-Plough (Maarssen))
  Semleb (Leiden)
  Serono BeNeLux (Den Haag)
  Servier Nederland (Leiden)
  Solvay Pharma (Weesp)
  Syntarga (Nijmegen)
  Synthon (Nijmegen)
  Teva Pharmaceuticals (Mijdrecht)
  Tramedico (Weesp)
  UCB Pharma (Breda)
  Univalid (Leiden)
  Vaxinostics (Rotterdam)
  Viatris (Diemen)
  Viruvation (Leiden)
  Wyeth Pharmaceuticals (Hoofddorp)
  Yamanouchi Pharma (Leiderdorp)
  Zambon Nederland (Amerfoort)
  'Op uw gezondheid'…  Charles Destrée.


  Codex Oranjeius

  Za 24 Maart 2007 08:58 | Destrée |

  Excuus, een correctie. Ik had moeten schrijven: "Laten we de bevolking eens gaan voorlichten." Schrijft Louise Baanders. En zij beroept zich op EQgen. Wie is dat? Maar noch zij, noch 'Eqgen', noch Mike Adams, kikken over de multinational ondernemingen die met de Codex Alimentarius woekerwinsten maken.

  En daar vergat ik nog even de voornaamste, in Nederland allesoverheersende, dictatoriale, multinational onderneming: het oorlogsmisdadige Huis van Oranje.
  Dat dus ook medeplichtig is in deze dictatuur van de Codex Alimentarius. En nog wel aan de top.

  Kortgeleden werd een voorbeeld gegeven van hun werkmethodes. De fascistische familie Fentener van Vlissingen publiceerde via zijn eigenste propagandaonderneming, ANP - dat de hart en vaatziekten toenamen. Omdat men vergat zijn medicijnen in te nemen. Dit was dus een propaganda-actie om het verbruik – en dus de aankoop! – van die medicijnen op te jagen. Om nog meer woekerwinsten te kunnen maken.
  Proost! Charles Destrée.


  nuttige aanvulling

  Za 24 Maart 2007 09:46 | louise |

   


  Hoi Destrée,


  Ik heb duidelijk een link naar de https://www.eqgen.nl/html/gezondheid_codexalimentarius_mike_adams.html" target="_blank">EQgen site van Rick Devente, geplaatst.


  We kunnen heel goed jouw reactie gebruiken als aanvulling op het artikel van Rick. Dat maakt het plaatje compleet!


  Groet,


  Louise Baanders


   


  Bijvulling op de aanvulling

  Za 28 April 2007 17:56 | Destrée |

  Ja jongens en meiden,


  Ik kijk niet dagelijks op deze site. Daarom kom ik nu pas met mijn reactie op de vriendelijke wenk van Louise Baanders op 24 maart.


  Bedankt Louise!
  Niemand is perfect.
  En zeker ook niet de elektronische stoommachines die ons worden aangesmeerd.


  En waar ik mee worstel zo goed als ik kan - tamelijk slecht dus.
  Op 24 maart 2007 klikte ik op de 'link' EQgen, en kwam niet terecht bij Rick Devente – maar bij een artikel "Geschreven door Mike Adams op 6 juni 2005".
  Daarom plaatste ik deze reactie (aan YaYaBla op: http://www.yayabla.nl/nieuws.asp?article=12857):
  "Laten we de bevolking eens gaan voorlichten." Schrijft EQgen. Wie is dat?
  'Dus zodoende vandaag de dag' – een van mijn geliefde dooddoeners.


  Charles Destrée - die in 1948 op de Kunstnijverheidsschool te Amsterdam les kreeg in lettertekenen van Tine Baanders.