Een nieuw gevaar voor de wereld

Di 2 Januari 2007 10:24 | louise | 2275 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Hillary Clinton for President.

Op 06 december, heeft Hillary Clinton verklaard, toegegeven dat zij inderdaad kandidaat is om Presidente van de Verenigde Staten te worden.
Reeds lang geleden wezen we op deze plek op de mogelijkheid dat Hillary de kandidate voor de Democraten in 2008 zou worden, samen met de mogelijkheid dat Condoleza Rice dan kandidaat voor de Republikeinen zou kunnen zijn.
Hillary heeft dit lang ontkend, maar nu heeft ze het toch bevestigd. Natuurlijk met een paar slagen om de arm. Haar man, Bill, had toen een oogje op de functie van Secretaris generaal van de UN. Maar dat pad schijnt voorlopig geblokkeerd te zijn.

Hillary is een groot voorstandster van een sterke overheid. Dat zijn natuurlijk wel alle politici, maar zij is daar extra opvallend in. Een reden waarom we niet verwachten dat zij bevorderend is voor de soevereiniteit van ieder individu.

Jammer dat niemand in de gaten heeft dat van alle 'gekozen' Amerikaanse presidenten het grootste gedeelte tot dezelfde bloedlijn behoren. Een bloedlijn die terug te voeren is naar het oude Sumerie. Hillary 'Reptillary' is daar een voorbeeld van. Zij is qua bloedlijn zeer hoog en de kans dat zij president wordt is zeer groot. Of er moet iemand zijn die nog hoger in de bloedlijn zijn. Dan wint die...

Meer informatie hierover is te vinden op de website en de boeken van David Icke. Verdiept je daar eens in en je zult te weten komen waarom alles gebeurt dat gebeurt...

 

Zie ook:http://www.vrijspreker.nl/vs/index.php?itemid=4991&
Bron: vrijspreker