Embryo verwijderd uit rug van 35 jarige man

Do 19 Januari 2006 11:42 | Frank | 2930 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Een 35 Jaar oude tractor bestuurder, Igor Namyatov, heeft een operaratie ondergaan om iets te verwijderen dat bij een eerste diagnose een tumor leek, maar later zijn ongeboren tweeling broer bleek te zijn. Zo melde de komsomolskaya pravda maandag.


De artsen zeiden het embryo tot de ongeboren broer behoorde van Namyatov die 35 jaar in het lichaam van de patiënt had doorgebracht.

Dorpsgenoten van Namyatov twijfelden aan de uitleg die werd gegeven door de doktoren.
Sommigen vermoedden zelfs dat het voorwerp dat uit het lichaam van Namyatov werd verwijderd een buitenaards organisme was.

"Het is jammer dat zij het hebben verwijderd. Ze hadden moeten wachten om te zien wat het later zou worden. Dat zou grote een wetenschappelijk vinding zijn geweest , "aldus één van bovengenoemd dorpsbewoners.

De "kleine broer" liet voor het eerst van zich weten toen Igor 15 was. Op dat ogenblik klaagde de jongen over pijn in zijn rug, maar de arts die zijn klachten onderzocht zei dat
"het slechts om een onschadelijke vettige tumor." Zij waren echt verrast om te zien dat de tumor in feite een embryo met kleine benen en handen was.

Een gerechtelijke deskundige die gevraagd word het incident te onderzoeken
zegt dat het duidelijk een onderontwikkeld embryo ging.

Igor Namyatov weigerde om het embryo bij het ziekenhuis voor verder onderzoek achter te laten.

Vertaling: Frank

Orginele artikel is hier
Bron: mosnews.com

Reacties